Anti Palma Crew Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Браћо и сестре, може ли неко да ми да ближу информацију о овоме... Да ли је хтео пародију да прави или је озбиљан... Ако је ово друго, можда да поразговара човек са неким стручним лицем... isus-sinai . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 http://www.youtube.com/results?search_query=pero+defformero&aq=0 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Браћо и сестре, може ли неко да ми да ближу информацију о овоме... Да ли је хтео пародију да прави или је озбиљан... Ако је ово друго, можда да поразговара човек са неким стручним лицем... 0202_238 confused Не изгледа ми баш као шала или ја можда не схватам овакву врсту шале. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Ја и даље нисам сигуран.... 0202_238 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Kakav mozak je to mogao da smisli 0202_238 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Април 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2010 "Штрокави"... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Ма каква шала, овај је решио да све запањи и постане познат. Још да је ушао у раку па одозго пар ротационих кадрова, или камера снима из раке а он извирује одозго... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Masakr ce da bude sHa_sarcasticlol 4chsmu1 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Ама људи, то је фронтмен групе Перо Деформеро из Новог Сада. Ово је зезанција Ево још примера: Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 http://www.myspace.com/perodefformeroklan Goran Biševac-Biške Немојте ми дират Перу , т.ј. Горана , знам лика, сто посто је будала, ал је добар чоек. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 !Да ли је неко видео ово пре и ко је овај лик? My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Tо је певач групе Pero Defformero. Каква свирка и какав врисак на 1:44! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 :) 4chsmu1 Ludilo... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Децембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2010 Ma, covek je car.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука