Дејан Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Ekumenizam 1 / 12 Ekumenizam 2 / 12 Ekumenizam 3 / 12 Ekumenizam 4 / 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Ekumenizam 5 / 12 Ekumenizam 6 / 12 Ekumenizam 7 / 12 Ekumenizam 8 / 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Ekumenizam 9 / 12 Ekumenizam 10 / 12 Ekumenizam 11 / 12 Ekumenizam 12 / 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Деки је решио да се крсти Истинској Православној цркви,овај канон га је опаметио 0104_cheesy Правило 50 Ако који Eпископ, или презвитер не изврши у једној тајни три погњурења, него једно погњурење, које се даје у смрт Господњу, нека буде свргнут. Јер не рекао Господ: у моју смрт крстите, него: идите и научите све народе, крстећи их у име Оца и Сина исветога Духа. (Ап 46,47,49; 2. вас 7; Трул 95; Неокес 12; Лаодик 47; Картаг 47; Василија Вел 1,91) "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Ма Лазаре није био проблем у канону већ у бурету,скинсМомак Акакије није имао довољно велико буре да ја могу да станем и тотално да се загњурим,а без тоталног погружења нема ни крштења 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 То је већ хула на Духа Светог . Завршићеш ти овако bandit од bandit у паклу bandit "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Кад се ово снимљено ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Кад се ово снимљено ? Mislim da je 1998 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ekumenizam 1 / 12 Не могу да вјерујем! Колико су се ствари промјениле само за 11 година, у негативном смислу 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ekumenizam 1 / 12 Не могу да вјерујем! Колико су се ствари промјениле само за 11 година, у негативном смислу 0202_238 Како мислиш промениле? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ekumenizam 1 / 12 Не могу да вјерујем! Колико су се ствари промјениле само за 11 година, у негативном смислу 0202_238 Како мислиш промениле? Послушај све шта су тада причале владике, професор а посебно м.Сава Јањић а шта данас (већина од њих), исто тако како заједно у миру и љубави сједе у емисији... Ни сам се не могу начудити овом снимку а посебно да је могућа таква промјена за само једну деценију! Не видиш разлику? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Разлика се види, како да се не види,пројављује се једна зрелост која се у овој теми веома лепо рефлектује! Проблем је тај,што многи то не разумеју или неће да разумеју! Негативне критеике су усмерене на екуменизам који је представљен у филму и те критике и дан данас важе,екуменизам односно икуменизам је оно што су представљали отац Александар Шмеман и остали оци које је +Амфилохије навео! Отац Сава Јањић је говорио о неком екуменизму који се очигледно спроводи по сваку цену,а то је болест духовна ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Не капирам одакле вам то,али ја не видех никакве велике промене у размишљањима учесника дебате,од тада до овијех дана... Поготово не, у невероватној острашћености,који показују антиекуменисти...(мислим и на саговорнике из публике) "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 занимљиво 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Кад се ово снимљено ? :cheesy2:Mislim da je 1998 Мислим да је из 1996,можда и грешим. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука