Jump to content

Јереј Угрин Поповић

Оцени ову тему

Guest Alefshin

DA LI SE NAKON LITURGIJE ZADRZITE U PAROHIJSKOM DOMU RAZGOVARAJUCI MEDJUSOBNO   

13 члановâ је гласало

1. 1. DA LI SE NAKON LITURGIJE ZADRZITE U PAROHIJSKOM DOMU RAZGOVARAJUCI MEDJUSOBNO

• DA, pet minuta
      0
    • DA, deset minuta
      2
    • DA, sat i vise
      5
    • Kako kada
      2
    • NE, nikada
      4

Препоручена порука

• Одговори 637
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest Настасија

Ako je to razlog da se zainteresuju za veru i da saznaju nešto više onda o. Ugrin mora da se žrtvuje 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='srcee' />

mene je zadivio intelekt o.Ugrina, britkost i sposobnost da pronikne u suštinu, njegov analiti?ki Um

?? ????? ???????? ?? ?? ??? ??? ?? ''????? ????'' ???????? ''????????'', ????? ???? ???????????, ???? ??????? ?????? ????? ?????? ????????, ????????? ?? ?? ???????, ?? ?? ????????,.. ??? ??? ???? ? ????, ??? ????? ?? ???? ???????. ?????, ???? ??? ?? ?? ?? ????? ?. ?????? ? ????????, ? ???????? ??????? ?? ?????, ???? ????? ???????? ???? ?? ????? ?? ?????? ?????. ??????? ???.

?.?. :smiley: ????? ?? ?????  ??????? ( ????????).

Подели на овим сајтовима

Ako je to razlog da se zainteresuju za veru i da saznaju nešto više onda o. Ugrin mora da se žrtvuje 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='srcee' />

mene je zadivio intelekt o.Ugrina, britkost i sposobnost da pronikne u suštinu, njegov analiti?ki Um

?? ????? ???????? ?? ?? ??? ??? ?? ''????? ????'' ???????? ''????????'', ????? ???? ???????????, ???? ??????? ?????? ????? ?????? ????????, ????????? ?? ?? ???????, ?? ?? ????????,.. ??? ??? ???? ? ????, ??? ????? ?? ???? ???????. ?????, ???? ??? ?? ?? ?? ????? ?. ?????? ? ????????, ? ???????? ??????? ?? ?????, ???? ????? ???????? ???? ?? ????? ?? ?????? ?????. ??????? ???.

?.?. ????? ?? ?????  ??????? ( ????????).

Nastasija, nisam mislila ništa loše, mala šala na ra?un o Ugrina :smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Oce Ugrine,sviras i pevas svaka ti cast!Bas si me zabavio i nasmejao!Beseda na Liturgiji ti je bila sjajna!

????? ?????, ???? ?? ?????? ?? ???? ???? ???? ????? ? ?????? ?????? ???? ????? ?? ??????? ??????? ?? ??????????

ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА!

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

Dragi Bosko,ja se uvek smejem u crkvama i portama i dugo po povratku iz istih.Otac Ugrin je drzao originalnu besedu na Liturgiju.Sem toga,rekao je

nesto,sto moze samo retko iskren covek.

????? ?????, ?? ?? ??? ?? ??? ???????? ??????? ?? ?? ???? ????? ????? ??????? ??? ?? ? ?? ? ????, ???? ???? ???? ???????? ? ??????????!

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ne razumem zasto nije lepo pohvaliti svestenika?Rekao je nesto sto i ja mislim.Sem toga otac Ugrin je svestenik izvan klisea.A i on mi je pomogao da

se oslobodim nekih dilema starih godinama.Resio mi je dva pitanja jednim odgovorom,koja mnogo mladih ljudi,koje poznajem teraju od Crkve i Hrista.

Moram da priznam da su to pitanja,koja su i meni smetala u Crkvi.

Подели на овим сајтовима

Ne razumem zasto nije lepo pohvaliti svestenika?Rekao je nesto sto i ja mislim.Sem toga otac Ugrin je svestenik izvan klisea.A i on mi je pomogao da

se oslobodim nekih dilema starih godinama.Resio mi je dva pitanja jednim odgovorom,koja mnogo mladih ljudi,koje poznajem teraju od Crkve i Hrista.

Moram da priznam da su to pitanja,koja su i meni smetala u Crkvi.

????? ????? ?? ?? ?? ??? ??? ? ??????? ?????? ??? ?????? ?? ?? ???? ????? ??????? ??? ?? ???? ?? ?? ???? ????? ??????, ???? ????? ?? ? ?????? ??????? ?????? ????.

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...