Grizzly Adams Написано Новембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2019 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SerbCro Написано Новембар 8, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2019 Jedno vrijeme dok sam išao u teretanu, kupio sam taj kreatin, obzirom da sam susretao ljude u teretani kojima je isti pomogao, mada sam generalno bio protiv svake kemije. I mogu potvrditi da sam počeo više da idem na wc (da me ispričate), noću sam ostajao budan do 4,5, (jer me je očito sva ta energija hitala u mozak, a ne u ruke), i još sam imao česte glavobolje. Onda sam si uzeo gugle, pa kucaj: 'kreatin nuspojave', uglavnom tu spominju bubrege, i tak to, i jedva nadjoh da još neki spominju nesanicu, dakle, retka nuspojava, ali postoji. Prestao uzimati, eto još mi stoji, skoro cijelih 500 gr, vjerovatno bude završil u smeću, a sve nikako da se odlučim. Tako da, sad sam još već protiv svake kemije, mada nam je i hrana puna raznih nezdravih dodataka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2019 Ima 70 godina, trenira 55, osvojio je 18 svetskih titula, tri puta bio je prvak Evrope i 20 puta prvak države. I dalje se takmiči. Kako održava top formu u osmoj deceniji pitamo bodibildera Petra Čelika. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 4 godine, u 22, 23, 24 25 uzimao steroide pa u 25 prestao, sad mu je 26 i komentariše nalaze krvne sklike poslije godinu dana pauze od kada je "čist" od steroida. Savjetuje mladim početnicima u kulturistici ne uzimati jer imaju cjeloživotne posljedice. Estrogen ima 5 puta viši nego normalno, testosteron na donjoj granici normale, minimum za muškarca. Inače mjere navedene u nalazima su američke, oni malo drugačije preračunavaju te jedinice nego što e to obično radi u Evropi. Ali navodi njihove normalne granice pa se opet vidi da li je nešto mimo, van normale ili normalno. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 Pitanja i odgovori o steroidima: "Najgore iskustvo sa steroidima" Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука