Бартендаз Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 ја док сам иашо у теретану нисам ништа узимао...али сада када сам баталио ...остала ми маса...али без облика...па сам конто узети нешта да сагорим..али немам појма шта! Па што не одеш да урадиш дефиницију са том масом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 ја док сам иашо у теретану нисам ништа узимао...али сада када сам баталио ...остала ми маса...али без облика...па сам конто узети нешта да сагорим..али немам појма шта! Па што не одеш да урадиш дефиницију са том масом? Мрзи ме сада поново јурити теретану..немам кад... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 ја док сам иашо у теретану нисам ништа узимао...али сада када сам баталио ...остала ми маса...али без облика...па сам конто узети нешта да сагорим..али немам појма шта! Па што не одеш да урадиш дефиницију са том масом? Мрзи ме сада поново јурити теретану..немам кад... Па како онда мислиш да сагориш ? Шта год да узмеш од суплемената мораш вјежбати да скинеш ту масу а суплемент је само додатак У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2011 ја док сам иашо у теретану нисам ништа узимао...али сада када сам баталио ...остала ми маса...али без облика...па сам конто узети нешта да сагорим..али немам појма шта! Možeš uzeti L-Carnitine ali moraš vežbati, bar trčati. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 ништа хемија како би рекао "Тадија Тадић" ЗНАЧИ ПЛАЗМА, ЗНАЧИ МЛЕКО.... .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2011 ништа хемија како би рекао "Тадија Тадић" ЗНАЧИ ПЛАЗМА, ЗНАЧИ МЛЕКО.... .mislise. Car algabacaju http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 ништа хемија како би рекао "Тадија Тадић" ЗНАЧИ ПЛАЗМА, ЗНАЧИ МЛЕКО.... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ako nekom nije jasno sta je potrebno... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ako nekom nije jasno sta je potrebno... 0110_hahaha Moze i ovo : http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 значи, ово је до струка :cheesy2: womens :229229229: 1312_womens :group111: stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejo mnogobanovani Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Kakvi crni proteini, mene je jedna zena jednom pitala da li se dopingujem a ja sam joj rekao da se dopingujem varanikom i kikirikijem. Ustvari imali smo u Podgorici jednu bastu i odgajan sam na domacem polubijelom hlebu, jajima, krtoli, vocu i povrcu iz baste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Kakvi crni proteini, mene je jedna zena jednom pitala da li se dopingujem a ja sam joj rekao da se dopingujem varanikom i kikirikijem. Ustvari imali smo u Podgorici jednu bastu i odgajan sam na domacem polubijelom hlebu, jajima krtoli, vocu i povrcu iz baste. Pa oni su se odlucili da dizu nesto drugo pa ih to dizanje ocito i ne interesuje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejo mnogobanovani Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Ljudi meni je 50 godina i citavog zivota sam se aktivno bavio sportom i to kao fanatik. Nikada nista nisam uzimao vjestacko i samo da se malo aktiviram, mogao bih sada uzeti bilo koju medalju na bilo koje takmicenje, bez problema. A ovi sto se kljukaju hemikalijama su sa 30 godina djedovi. Manite se bilo cega vjestackoga, sve anabolike i proteine sto imate bacite u smece, od toga mozete samo impotentni da budete i da dobijete rak i sto hiljada bolescina. I u te najobicnije proteine stavljaju doping, vjerovatno anabolike u manjim kolicinama da bi bili zavisni. Danas je postalo normalno da preko 50% ljudi koji odlaze u fintes studia se dopinguju o vrhunskim sportistima da ne govorimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejo mnogobanovani Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Kakvi crni proteini, mene je jedna zena jednom pitala da li se dopingujem a ja sam joj rekao da se dopingujem varanikom i kikirikijem. Ustvari imali smo u Podgorici jednu bastu i odgajan sam na domacem polubijelom hlebu, jajima krtoli, vocu i povrcu iz baste. Pa oni su se odlucili da dizu nesto drugo pa ih to dizanje ocito i ne interesuje. Kreatinom i preoteinima se postaje impotentan, ali sto posto. I nema vece vijagre i afrodozijaka od zdrave hrane, ranog odlaska u krevet i trcanja na duge staze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука