Jump to content

Kreatini , amino-kiseline, proteini,steroidi...guranje kontejnera do Save ;)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пробај квас да пијеш и у току тренинга да цепаш банане и бонжиту...Видећеш!  0110_hahaha

банане дефинитивно, и пусти их мало да дозру, због шећера ...
Подели на овим сајтовима

Узео сам Креатин монохидрат. Пијем само једну кашику после тренинга и то је то не пијем као што билдери пију по 8 на дан.

Не пију билдери 8 кашика дневно, већ једну прије и једну после тренинга а то му дође око 6 или 8 кашика седмично, зависи од броја тренинга. Неки пију сваки дан по двије кашике али то је чисто бацање креатина јер не дјелује тај вишак на организам и онда га организам избацује из тјела кроз мокраћу.

П.С. Можда није добро да се каже кашика, већ се ради о оним малим кашичицама.Узима се по 5 грама.

Треба сваки дан да једем по кило меса а не исплати ми се

Мораћеш да појачаш месо у исхрани, не баш сваки дан по кило, али више него до сада.

да, и зној им смрди одвратно, непријатно је стајати уз њих, онако неприродно ...

сем тога што понаранџасте  joooj

мало више коњетине, кобаје и то, добро је за мишићну масу ...

сад би ме рокнуле тавита и мици, акд би виделе да ти препоручујем да једеш коње  0110_hahaha 0110_hahaha 0442_feel

Стероиде никако брате! НИКАКО! Креатин...ок...ако баш мораш.

Ја бих ти топло препоручио књигу ''Исхрана спортиста''. Ту све можеш наћи, од исхране пре, за време и после тренинга. Обавезно се посаветуј са стручним лицем.

ОПЕТ ПОНАВЉАМ СТЕРОИДЕ НИКАКО!

Пробај квас да пијеш и у току тренинга да цепаш банане и бонжиту...Видећеш!  0110_hahaha

Braco Vi niste shvatili jednu stvar. Ja sam profesionalni sportista i sve sto radim radim pod nadzorom profesionalnog trenera naravno tu spada i ishrana i sve to ali ipak kreatin pomaze vise nego hrana. Ja ga uzimam sa mnogo hrane kad sam bio u BG sta sve nisam jeo od pasulja do teleceg srca (ovo srce je bio vrhunac) a steroide ne nameravam uzimati jer je to za razliku od kreatina i amino jako stetno ...

Uvek se konsultujem za sve sa trenerom a kupio sam od stipendije najbolji kreatin iz Californije FItnes

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Kad dodjem u BG onako istreniran pa izidjem na adu ehehehhee samo se nemojte posle zaliti na mene  0110_hahaha  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Kad dodjem u BG onako istreniran pa izidjem na adu ehehehhee samo se nemojte posle zaliti na mene  joooj  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

вежбај ти на кајацима, ми ћемо на пиву и девојкама  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

мисим, гледању док пијуцкамо  joooj

мораћеш да бираш шта остане после нас  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Kad dodjem u BG onako istreniran pa izidjem na adu ehehehhee samo se nemojte posle zaliti na mene  joooj  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

вежбај ти на кајацима, ми ћемо на пиву и девојкама  0442_feel joooj joooj

мисим, гледању док пијуцкамо  joooj

vazi samo da nekrenu sve devojke zamnom  joooj joooj joooj joooj joooj  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Можда и хоће ако имаш неки Swarowski (кристал) да им даш...Иначе слаба ти вајда.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Узео сам Креатин монохидрат. Пијем само једну кашику после тренинга и то је то не пијем као што билдери пију по 8 на дан.

Не пију билдери 8 кашика дневно, већ једну прије и једну после тренинга а то му дође око 6 или 8 кашика седмично, зависи од броја тренинга. Неки пију сваки дан по двије кашике али то је чисто бацање креатина јер не дјелује тај вишак на организам и онда га организам избацује из тјела кроз мокраћу.

П.С. Можда није добро да се каже кашика, већ се ради о оним малим кашичицама.Узима се по 5 грама.

Треба сваки дан да једем по кило меса а не исплати ми се

Мораћеш да појачаш месо у исхрани, не баш сваки дан по кило, али више него до сада.

Kreatin je limunada u odnosu šta bilderi sve uzimaju
Подели на овим сајтовима

Kreatin se nalazi prirodno u mišićima i koristi za resintezu ATP

0110_hahaha 0110_hahaha konacno

Можда и хоће ако имаш неки Swarowski (кристал) да им даш...Иначе слаба ти вајда.

Tesko onda cu da pijem 0110_hahaha sa vama  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Тако је. И аминокиселине се налазе у храни исто тако али у знатно мањој количини него у вјештачким препаратима. Занимљиво је да се креатин најчешће користи (или троши) у тјелу у тренуцима када скаче адреналин. Наравно, мислим на креатин који се природно налази у тјелу.

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Тако је. И аминокиселине се налазе у храни исто тако али у знатно мањој количини. Занимљиво је да се креатин најчешће користи (или троши) у тјелу у тренуцима када скаче адреналин. Наравно, мислим на креатин који се природно налази у тјелу.

Kreatin daje krlia  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Тако је. И аминокиселине се налазе у храни исто тако али у знатно мањој количини. Занимљиво је да се креатин најчешће користи (или троши) у тјелу у тренуцима када скаче адреналин. Наравно, мислим на креатин који се природно налази у тјелу.

Amino kiseline grade protein,U toku varenja protein se razlaže na peptide a peptidi na amino kiseline,ako uneseš aminokiseline u obliku tableta one se ne vare dalje već se tako usvajaju,kao i vitamini i minerali!

Kreatin se razlaže u aerobnom metabolizmu radi resinteze ATP,odnosno oslobađanja energije,zato on daje snagu i izdržljivost!

Подели на овим сајтовима

Amino kiseline grade protein,U toku varenja protein se razlaže na peptide a peptidi na amino kiseline,ako uneseš aminokiseline u obliku tableta one se ne vare dalje već se tako usvajaju,kao i vitamini i minerali!

Kreatin se razlaže u aerobnom metabolizmu radi resinteze ATP,odnosno oslobađanja energije,zato on daje snagu i izdržljivost!

Ubi nas neznanje  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha !!!

Подели на овим сајтовима

Swarovski,koliko obroka imaš dnevno?

Зови ме Јован  0110_hahaha

Много .... шалим се

Све зависи која сам смена у школи ако сам прва онда једем један пут у школи па после 2-3 некад и 4 пута кући до већере. Кад сам друга смена онда обратно мада једем један ручак кући, 1 у школи и 2 кад се вратим. Наравно има и нешто у паузи  0104_cheesy Имам скоро 80 кила, а сланг стомак ...  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...