Милан Меденица :) Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Пробај квас да пијеш и у току тренинга да цепаш банане и бонжиту...Видећеш! 0110_hahahaбанане дефинитивно, и пусти их мало да дозру, због шећера ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Узео сам Креатин монохидрат. Пијем само једну кашику после тренинга и то је то не пијем као што билдери пију по 8 на дан. Не пију билдери 8 кашика дневно, већ једну прије и једну после тренинга а то му дође око 6 или 8 кашика седмично, зависи од броја тренинга. Неки пију сваки дан по двије кашике али то је чисто бацање креатина јер не дјелује тај вишак на организам и онда га организам избацује из тјела кроз мокраћу. П.С. Можда није добро да се каже кашика, већ се ради о оним малим кашичицама.Узима се по 5 грама. Треба сваки дан да једем по кило меса а не исплати ми се Мораћеш да појачаш месо у исхрани, не баш сваки дан по кило, али више него до сада. да, и зној им смрди одвратно, непријатно је стајати уз њих, онако неприродно ...сем тога што понаранџасте мало више коњетине, кобаје и то, добро је за мишићну масу ... сад би ме рокнуле тавита и мици, акд би виделе да ти препоручујем да једеш коње 0110_hahaha 0110_hahaha 0442_feel Стероиде никако брате! НИКАКО! Креатин...ок...ако баш мораш. Ја бих ти топло препоручио књигу ''Исхрана спортиста''. Ту све можеш наћи, од исхране пре, за време и после тренинга. Обавезно се посаветуј са стручним лицем. ОПЕТ ПОНАВЉАМ СТЕРОИДЕ НИКАКО! Пробај квас да пијеш и у току тренинга да цепаш банане и бонжиту...Видећеш! 0110_hahaha Braco Vi niste shvatili jednu stvar. Ja sam profesionalni sportista i sve sto radim radim pod nadzorom profesionalnog trenera naravno tu spada i ishrana i sve to ali ipak kreatin pomaze vise nego hrana. Ja ga uzimam sa mnogo hrane kad sam bio u BG sta sve nisam jeo od pasulja do teleceg srca (ovo srce je bio vrhunac) a steroide ne nameravam uzimati jer je to za razliku od kreatina i amino jako stetno ... Uvek se konsultujem za sve sa trenerom a kupio sam od stipendije najbolji kreatin iz Californije FItnes 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Kad dodjem u BG onako istreniran pa izidjem na adu ehehehhee samo se nemojte posle zaliti na mene 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Kad dodjem u BG onako istreniran pa izidjem na adu ehehehhee samo se nemojte posle zaliti na mene 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaвежбај ти на кајацима, ми ћемо на пиву и девојкама 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaмисим, гледању док пијуцкамо мораћеш да бираш шта остане после нас 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Kad dodjem u BG onako istreniran pa izidjem na adu ehehehhee samo se nemojte posle zaliti na mene 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaвежбај ти на кајацима, ми ћемо на пиву и девојкама 0442_feel jooojмисим, гледању док пијуцкамо vazi samo da nekrenu sve devojke zamnom joooj joooj 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Можда и хоће ако имаш неки Swarowski (кристал) да им даш...Иначе слаба ти вајда. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Узео сам Креатин монохидрат. Пијем само једну кашику после тренинга и то је то не пијем као што билдери пију по 8 на дан. Не пију билдери 8 кашика дневно, већ једну прије и једну после тренинга а то му дође око 6 или 8 кашика седмично, зависи од броја тренинга. Неки пију сваки дан по двије кашике али то је чисто бацање креатина јер не дјелује тај вишак на организам и онда га организам избацује из тјела кроз мокраћу. П.С. Можда није добро да се каже кашика, већ се ради о оним малим кашичицама.Узима се по 5 грама. Треба сваки дан да једем по кило меса а не исплати ми се Мораћеш да појачаш месо у исхрани, не баш сваки дан по кило, али више него до сада. Kreatin je limunada u odnosu šta bilderi sve uzimaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Kreatin se nalazi prirodno u mišićima i koristi za resintezu ATP Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Kreatin se nalazi prirodno u mišićima i koristi za resintezu ATP 0110_hahaha 0110_hahaha konacno Можда и хоће ако имаш неки Swarowski (кристал) да им даш...Иначе слаба ти вајда. Tesko onda cu da pijem 0110_hahaha sa vama 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Kreatin se nalazi prirodno u mišićima i koristi za resintezu ATP Тако је. И аминокиселине се налазе у храни исто тако али у знатно мањој количини него у вјештачким препаратима. Занимљиво је да се креатин најчешће користи (или троши) у тјелу у тренуцима када скаче адреналин. Наравно, мислим на креатин који се природно налази у тјелу. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Kreatin se nalazi prirodno u mišićima i koristi za resintezu ATP Тако је. И аминокиселине се налазе у храни исто тако али у знатно мањој количини. Занимљиво је да се креатин најчешће користи (или троши) у тјелу у тренуцима када скаче адреналин. Наравно, мислим на креатин који се природно налази у тјелу. Kreatin daje krlia 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Kreatin se nalazi prirodno u mišićima i koristi za resintezu ATP Тако је. И аминокиселине се налазе у храни исто тако али у знатно мањој количини. Занимљиво је да се креатин најчешће користи (или троши) у тјелу у тренуцима када скаче адреналин. Наравно, мислим на креатин који се природно налази у тјелу. Amino kiseline grade protein,U toku varenja protein se razlaže na peptide a peptidi na amino kiseline,ako uneseš aminokiseline u obliku tableta one se ne vare dalje već se tako usvajaju,kao i vitamini i minerali!Kreatin se razlaže u aerobnom metabolizmu radi resinteze ATP,odnosno oslobađanja energije,zato on daje snagu i izdržljivost! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Kreatin se nalazi prirodno u mišićima i koristi za resintezu ATP Тако је. И аминокиселине се налазе у храни исто тако али у знатно мањој количини. Занимљиво је да се креатин најчешће користи (или троши) у тјелу у тренуцима када скаче адреналин. Наравно, мислим на креатин који се природно налази у тјелу. Amino kiseline grade protein,U toku varenja protein se razlaže na peptide a peptidi na amino kiseline,ako uneseš aminokiseline u obliku tableta one se ne vare dalje već se tako usvajaju,kao i vitamini i minerali!Kreatin se razlaže u aerobnom metabolizmu radi resinteze ATP,odnosno oslobađanja energije,zato on daje snagu i izdržljivost! Ubi nas neznanje 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha !!! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Swarovski,koliko obroka imaš dnevno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Swarovski,koliko obroka imaš dnevno? Зови ме Јован 0110_hahaha Много .... шалим се Све зависи која сам смена у школи ако сам прва онда једем један пут у школи па после 2-3 некад и 4 пута кући до већере. Кад сам друга смена онда обратно мада једем један ручак кући, 1 у школи и 2 кад се вратим. Наравно има и нешто у паузи 0104_cheesy Имам скоро 80 кила, а сланг стомак ... 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука