Јован Чакарески Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Sta mislite o takvim stvarima. Ja sutra kupujem zbog treninga .... daje snagu 0110_hahaha jel bi uzeli vi nekad ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Брате мој савјет ти је да прескочиш то а умјесто тога појачај исхрану и кардио 0102_laugh У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 тај фазон, прескочи стероиде, креатине и слично. има да набијеш мишићну масу, ал ћеш да добијеш воловско срце или горе. а и агресија расте, па ти види како ћеш да се молиш, боље да се уздаш у Бога него у креатин ... тренирао сам 10 година тенис и нисам никад узимао, а 5 сати дневно сам тренирао ... немаш ништа од пречица ... TSCHeTSCHen је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 тај фазон, прескочи стероиде, креатине и слично. има да набијеш мишићну масу, ал ћеш да добијеш воловско срце или горе. а и агресија расте, па ти види како ћеш да се молиш, боље да се уздаш у Бога него у креатин ... тренирао сам 10 година тенис и нисам никад узимао, а 5 сати дневно сам тренирао ... немаш ништа од пречица ... Велика је разлика између креатина који се броји у суплементе и стероида уопште. а и агресија расте, па ти види како ћеш да се молиш grouphug grouphug grouphug У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Није смрт за врат ако се користе поједине супстанце, али најпаметније је ништа не радити без надзора стручног лица, али да то не буде неки квази стручњак него питати неког спортског лекара или провереног тренера. Све зависи који нам је циљ, разлог, шта смо спремни да жртвујемо зашта, а стручњак нам може помоћи да објективно сагледамо предности и мане конзумирања неких средстава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Није смрт за врат ако се користе поједине супстанце, али најпаметније је ништа не радити без надзора стручног лица, али да то не буде неки квази стручњак него питати неког спортског лекара или провереног тренера. Све зависи који нам је циљ, разлог, шта смо спремни да жртвујемо зашта, а стручњак нам може помоћи да објективно сагледамо предности и мане конзумирања неких средстава. Наравно ја сам користио тренер ми препоручио. Користим јел веслам кајак а то овако изгледа http-~~-//www.youtube.com/watch?v=u73lFSUHWS4 Е сад невеслам оволико брзо али потрошим енергију као они што потроше. Сведок сад да ми се није ништа променило него сам много брже веслао, здравствених проблема нисам имао а ни агресију само сам имао вишак енергије кеоју сам користио у кајаку. Подобрио сам се за 40 секунди. Kреатин није допинг сретство исто и амино дозвољени су и нису штетни. http://www.yu-fitness.com/suplementi/kreatin.php Креатина има у исхрани ... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 често проблем у издвојеним супстанцама у таблетама није у самој супстанци, која се како кажеш може наћи и у исхрани, често ту постоје још неке супстанце које држе ту таблету у стабилном и компактном стању, тако да је увек боље оно што се може узети преко исхране да се тако и узме. Али је много лакше узети таблету него петљати са храном, некад нисмо ни у стању ни могућности да унесемо довољно одређених материја, али опет понављам, може се претерати и нашкодити здрављу, зато уз добру консултацију нема проблема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Април 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Sta mislite o takvim stvarima. Ja sutra kupujem zbog treninga .... daje snagu grouphug jel bi uzeli vi nekad ? Немо да сам те видо да узимаш те отрове има те премлатим првом приликом кад дођеш у БГ grouphug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Велика је разлика између креатина који се броји у суплементе и стероида уопште. можда хемијски, али чињенично није, баш због те вештачке агресије која се јавља и утиче мутагено, ако могу тако да се изразим, на личност. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Sta mislite o takvim stvarima. Ja sutra kupujem zbog treninga .... daje snagu pivo jel bi uzeli vi nekad ? Немо да сам те видо да узимаш те отрове има те премлатим првом приликом кад дођеш у БГ 0202_238 0102_laugh Ако ме после креатина премлатиш престаћу пити. Узео сам Креатин монохидрат. Пијем само једну кашику после тренинга и то је то не пијем као што билдери пију по 8 на дан. често проблем у издвојеним супстанцама у таблетама није у самој супстанци, која се како кажеш може наћи и у исхрани, често ту постоје још неке супстанце које држе ту таблету у стабилном и компактном стању, тако да је увек боље оно што се може узети преко исхране да се тако и узме. Али је много лакше узети таблету него петљати са храном, некад нисмо ни у стању ни могућности да унесемо довољно одређених материја, али опет понављам, може се претерати и нашкодити здрављу, зато уз добру консултацију нема проблема. Треба сваки дан да једем по кило меса а не исплати ми се http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Велика је разлика између креатина који се броји у суплементе и стероида уопште. можда хемијски, али чињенично није, баш због те вештачке агресије која се јавља и утиче мутагено, ако могу тако да се изразим, на личност. 0205_whistling 0102_laugh Знам то из искуства, много ме је то све промјенило и постао сам агресивнији. Некада ни сам себе нисам могао да препознам. Једноставно у неким тренуцима и сам себе изненадим. Добро си рекао ово мутагено. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Узео сам Креатин монохидрат. Пијем само једну кашику после тренинга и то је то не пијем као што билдери пију по 8 на дан. Не пију билдери 8 кашика дневно, већ једну прије и једну после тренинга а то му дође око 6 или 8 кашика седмично, зависи од броја тренинга. Неки пију сваки дан по двије кашике али то је чисто бацање креатина јер не дјелује тај вишак на организам и онда га организам избацује из тјела кроз мокраћу. П.С. Можда није добро да се каже кашика, већ се ради о оним малим кашичицама.Узима се по 5 грама. Треба сваки дан да једем по кило меса а не исплати ми се Мораћеш да појачаш месо у исхрани, не баш сваки дан по кило, али више него до сада. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Узео сам Креатин монохидрат. Пијем само једну кашику после тренинга и то је то не пијем као што билдери пију по 8 на дан. Не пију билдери 8 кашика дневно, већ једну прије и једну после тренинга а то му дође око 6 или 8 кашика седмично, зависи од броја тренинга. Неки пију сваки дан по двије кашике али то је чисто бацање креатина јер не дјелује тај вишак на организам и онда га организам избацује из тјела кроз мокраћу. П.С. Можда није добро да се каже кашика, већ се ради о оним малим кашичицама.Узима се по 5 грама. Треба сваки дан да једем по кило меса а не исплати ми се Мораћеш да појачаш месо у исхрани, не баш сваки дан по кило, али више него до сада. да, и зној им смрди одвратно, непријатно је стајати уз њих, онако неприродно ...сем тога што понаранџасте 0202_238 мало више коњетине, кобаје и то, добро је за мишићну масу ... сад би ме рокнуле тавита и мици, акд би виделе да ти препоручујем да једеш коње 0205_whistling 0102_laugh 0705_read клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Није смрт за врат ако се користе поједине супстанце, али најпаметније је ништа не радити без надзора стручног лица, али да то не буде неки квази стручњак него питати неког спортског лекара или провереног тренера. 0110_hahaha 0110_hahaha То је мој брат и колега ДИФовац! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Стероиде никако брате! НИКАКО! Креатин...ок...ако баш мораш. Ја бих ти топло препоручио књигу ''Исхрана спортиста''. Ту све можеш наћи, од исхране пре, за време и после тренинга. Обавезно се посаветуј са стручним лицем. ОПЕТ ПОНАВЉАМ СТЕРОИДЕ НИКАКО! Пробај квас да пијеш и у току тренинга да цепаш банане и бонжиту...Видећеш! 0110_hahaha И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука