Jump to content

Још једно убиство свештеника у Русији

Оцени ову тему

Препоручена порука

Још једно убиство свештеника у Русији

Постављена слика

У суботу 24. априла 2010. године хицима из пиштоља убијен је намјесник Петог Батиревског и Шемуршинског намјесништва, старешина храма светог Николе у селу Јантиково, протојереј Анатолијe Сорокин. Тијело свештеника нађено је око 16 часова у близини храма. Осумњичени за убиство је ухапшен, а истрага је у току.

Епископ Улан-Уденски и Бурјатски Саватије (Антонов), који је био близак са оцем Анатолијем, окарактерисао га је као „искусног свештеника и намјесника чије је намјесништво било једно од најбољих. Сам свештеник је такође био међу најбољим. Сви су га вољели“.

Убијени свештеник је оставио за собом петоро дјеце.

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Христос Воскресе! Бог да га помулује у Будућем Веку.

Да ли сте приметили да су у Русији углавном убијени свештеници са много деце?

Подели на овим сајтовима

Вечнаја памјат 1500_baby

Нека му му Бог сачува децу! slavabogu

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Христос Воскресе! Бог да га помулује у Будућем Веку.

Да ли сте приметили да су у Русији углавном убијени свештеници са много деце?

Да. Да ли нешто више знаш о овоме догађају?
Подели на овим сајтовима

• Гости

По подозрению в совершении преступления задержан 47-летний житель деревни Шулгайкасы Канашского района Чувашии. Проводятся следственные действия. Решается вопрос об избрании меры пресечения в виде заключения подозреваемого под стражу, сообщает Regnum.

В настоящее время на месте происшествия работает следственно- оперативная группа СУ СКП и МВД, проводится осмотр места преступления. Возбуждено уголовное дело по ч.1 ст.105 УК РФ (убийство).

Супруга священника сообщила, что убийца стрелял в спину, и попал в сердце. Убийство произошло практически на глазах людей, сельские жители схватили сбегающего с места преступления мужчину, передает Regnum.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Погледала сам више сајтова. Дакле, убица је ухваћен, пред свима је пуцао у оца, сељани су га ухватили.

Више о убиствима свештеника у Русији, на теми коју сам покренула.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4065.msg106990.html#msg106990

Подели на овим сајтовима

• Гости

У доста шкртом тексту, који сам навела, пише да се ради о сељанину тог места. Ухваћен је на лицу места и истрага је у току, а задржани је осумњичен за убиство.

Патријарх Кирил је упутио саучешће.

Чим буде неких детаља, доставићу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...