ристМико Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Још једно убиство свештеника у Русији У суботу 24. априла 2010. године хицима из пиштоља убијен је намјесник Петог Батиревског и Шемуршинског намјесништва, старешина храма светог Николе у селу Јантиково, протојереј Анатолијe Сорокин. Тијело свештеника нађено је око 16 часова у близини храма. Осумњичени за убиство је ухапшен, а истрага је у току. Епископ Улан-Уденски и Бурјатски Саватије (Антонов), који је био близак са оцем Анатолијем, окарактерисао га је као „искусног свештеника и намјесника чије је намјесништво било једно од најбољих. Сам свештеник је такође био међу најбољим. Сви су га вољели“. Убијени свештеник је оставио за собом петоро дјеце. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Бог да га прости. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Vjecnaja pamjat! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Христос Воскресе! Бог да га помулује у Будућем Веку. Да ли сте приметили да су у Русији углавном убијени свештеници са много деце? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Вечнаја памјат 1500_baby Нека му му Бог сачува децу! slavabogu ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Христос Воскресе! Бог да га помулује у Будућем Веку. Да ли сте приметили да су у Русији углавном убијени свештеници са много деце? Да. Да ли нешто више знаш о овоме догађају? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kika Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Neka ti Gospod podari carstvo nebesko i sačuva tvoju dečicu. amin Pogledaj, usliši me, Gospode Bože moj. Prosvetli oči moje da ne zaspim na smrt. Psalam 12:4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2010 По подозрению в совершении преступления задержан 47-летний житель деревни Шулгайкасы Канашского района Чувашии. Проводятся следственные действия. Решается вопрос об избрании меры пресечения в виде заключения подозреваемого под стражу, сообщает Regnum. В настоящее время на месте происшествия работает следственно- оперативная группа СУ СКП и МВД, проводится осмотр места преступления. Возбуждено уголовное дело по ч.1 ст.105 УК РФ (убийство). Супруга священника сообщила, что убийца стрелял в спину, и попал в сердце. Убийство произошло практически на глазах людей, сельские жители схватили сбегающего с места преступления мужчину, передает Regnum. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Погледала сам више сајтова. Дакле, убица је ухваћен, пред свима је пуцао у оца, сељани су га ухватили. Више о убиствима свештеника у Русији, на теми коју сам покренула. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4065.msg106990.html#msg106990 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2010 У доста шкртом тексту, који сам навела, пише да се ради о сељанину тог места. Ухваћен је на лицу места и истрага је у току, а задржани је осумњичен за убиство. Патријарх Кирил је упутио саучешће. Чим буде неких детаља, доставићу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2010 http://pics.livejournal.com/bishop_savatius/pic/0000gc82 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 25, 2010 Нашла сам још један детаљ. Убица је на психијатријском посматрању. И раније је имао психичких проблема. То је све, засад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Бог да му душу прости ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Април 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Бог да му душу прости Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука