Flojd Написано Мај 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 28, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Driftu Cacku 2018. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јун 28, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 28, 2018 Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 30, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 30, 2018 Пријави Подели Написано Јул 30, 2018 On 28.6.2018. at 14:52, Liga Džentlmena рече ... Osamdesete i devedesete, to su bili auti... Flojd and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2018 Makar po nece u lepom da pamtimo 90sete. Tako je mada su oba iz 90tih.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 31, 2018 Пријави Подели Написано Јул 31, 2018 пре 16 минута, Liga Džentlmena рече Makar po nece u lepom da pamtimo 90sete. Tako je mada su oba iz 90tih.? Zar nije ova Serija 5 dizajn iz 80-ih? Mozda je napravljen i kupljen 90-ih, ali sam dizajn potice iz prethodne decenije. Dok je ova Serija 3 bas i dizajnom iz 90-ih, ako se ne varam. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2018 пре 17 минута, obi-wan рече Zar nije ova Serija 5 dizajn iz 80-ih? Mozda je napravljen i kupljen 90-ih, ali sam dizajn potice iz prethodne decenije. Dok je ova Serija 3 bas i dizajnom iz 90-ih, ako se ne varam. Da, samo su ova dva auta zadnje generacije. Zato sam i napisao da su devedeset ih. 95 i 98. E34 i E36 najpopularniji auti 90tih. I naj pouzdaniji, mada imaju manjih problema sa korozijom. Ostalo je sve dugotrajno. E36 su cak nazivali "svemiracem" obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука