Danijela Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 На данашњи дан пре 40 година упокојио се Архиепископ Макариос III, Архиепископ Православне Цркве Кипра (1950–1977) и председник Републике Кипар (1960–1977). Тим поводом у новинама Српске Патријаршије „Православље“ (број 1–15. август 2017. г, 1209–1210) објављен је осврт на животни пут ове занимиљиве историјске личности. Bogdan011 and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 Zanimljivo mi je da se "blažen" na gr. kaže "makarios". Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2017 Da, vrlo. Jedva cekam da izadje Pravoslavlje da mogu da procitam citav tekst. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука