Jump to content

Света Гора у фотографијама

Оцени ову тему

Препоручена порука

Екстра су !  algabacaju

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Nemam reci. Tamo tesko i da se ide bas treba biti hrabar ici tamo  algabacaju 4chsmu1

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Nemam reci. Tamo tesko i da se ide bas treba biti hrabar ici tamo  klapklap klapklap

Каруља је иначе мала  земља пустињака ако се тако може рећи , има пуно светих људи који су неоткривени а који су право духовно Благо које Господ чува за праве тренутке , тј који се моле и труде за цело човечанство. О њој  каруљи је тешко писати , јер има мало људи који познаје подвижнике , има изузетака наравно , али није на одмет некад и посетити али ја би се лично бојао да угрозим молитвени мир тих монаха.

ВРХ АТОСА

Постављена слика

МАНАСТИР ГРИГОРИЈАТ

Постављена слика

МАНАСТИР СИМОНОПЕТРА са Мора

Постављена слика

МАНАСТИР ДИОНИСИЈАТ

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Nemam reci. Tamo tesko i da se ide bas treba biti hrabar ici tamo  klapklap klapklap

Каруља је иначе мала  земља пустињака ако се тако може рећи , има пуно светих људи који су неоткривени а који су право духовно Благо које Господ чува за праве тренутке , тј који се моле и труде за цело човечанство. О њој  каруљи је тешко писати , јер има мало људи који познаје подвижнике , има изузетака наравно , али није на одмет некад и посетити али ја би се лично боја да угрозим молитвени мир тих монахa.

I mene bi bilo sramota da tako "upadnem" tamo ....

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

СВЕТА ГОРА - ТАМО ГДЕ НЕБО ПОЧИЊЕ 2

Манастир Григоријат
Постављена слика

Плаштаница за Велики Петак у манастиру Григоријат
Постављена слика

Васкршњи понедељак - литија у манастиру Григоријат
Постављена слика

Постављена слика

Манастир Симонопетра - између Неба и Земље
Постављена слика

Наставиће се...
Подели на овим сајтовима

Прелепе Слике брате Мики , Благодарим Господу на твојим сликама , и што пре нам настави постављање слика , Огромна је Лепота Свете Горе коју тек требамо истражити.  klapklap 

Свако Добро

Подели на овим сајтовима

Сјајно браћо, само наставите !  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif  klapklap  klapklap

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Сјајно браћо, само наставите !  klapklap  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif  klapklap

И ја се вама захваљујем на прелијепим фотографијама!

Драго ми је да сте имали прилику да посјетите овај комад Неба на нашој безвезној планети  :smiley:

Брате Лион, и ја јако волим манастир Григоријат и сваки пут код њих свратим када идем на Свету Гору. Братство је врло љубазно и отворено а и много воле Србе као што си рекао. Нпр. прошле године када сам био за Васкрс код њих, у најсвечанијем тренутку у години, за васкршњом трпезом су читали оца Јустина Поповића.  klapklap

Настављамо са фотографијама!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Предивна тема, за два-три дана је прешла преко 1200 уникатних кликова. Супер је.

е оче да те не знам, стварно би се запитао над тобом  kriminalac 0304_smile4 algabacaju
Подели на овим сајтовима

Ево неке фотографије Хиландара пре пожара.

Хичандар пре пожара

Постављена слика

Постављена слика

Ово је нешто друго

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...