Игрутин Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Ја нисам посећивао каруљу али имам неких слика: algabacaju КАРУЉА Ево брате Swarovski , Свако Добро PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Екстра су ! algabacaju "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Nemam reci. Tamo tesko i da se ide bas treba biti hrabar ici tamo algabacaju 4chsmu1 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Цитат Nemam reci. Tamo tesko i da se ide bas treba biti hrabar ici tamo klapklap klapklap Каруља је иначе мала земља пустињака ако се тако може рећи , има пуно светих људи који су неоткривени а који су право духовно Благо које Господ чува за праве тренутке , тј који се моле и труде за цело човечанство. О њој каруљи је тешко писати , јер има мало људи који познаје подвижнике , има изузетака наравно , али није на одмет некад и посетити али ја би се лично бојао да угрозим молитвени мир тих монаха. ВРХ АТОСА МАНАСТИР ГРИГОРИЈАТ МАНАСТИР СИМОНОПЕТРА са Мора МАНАСТИР ДИОНИСИЈАТ PredragVId and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Цитат Цитат Nemam reci. Tamo tesko i da se ide bas treba biti hrabar ici tamo klapklap klapklap Каруља је иначе мала земља пустињака ако се тако може рећи , има пуно светих људи који су неоткривени а који су право духовно Благо које Господ чува за праве тренутке , тј који се моле и труде за цело човечанство. О њој каруљи је тешко писати , јер има мало људи који познаје подвижнике , има изузетака наравно , али није на одмет некад и посетити али ја би се лично боја да угрозим молитвени мир тих монахa. I mene bi bilo sramota da tako "upadnem" tamo .... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 СВЕТА ГОРА - ТАМО ГДЕ НЕБО ПОЧИЊЕ 2 Манастир ГригоријатПлаштаница за Велики Петак у манастиру ГригоријатВаскршњи понедељак - литија у манастиру ГригоријатМанастир Симонопетра - између Неба и ЗемљеНаставиће се... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Прелепе Слике брате Мики , Благодарим Господу на твојим сликама , и што пре нам настави постављање слика , Огромна је Лепота Свете Горе коју тек требамо истражити. klapklap Свако Добро PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Сјајно браћо, само наставите ! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif klapklap klapklap PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Цитат Сјајно браћо, само наставите ! klapklap https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif klapklap И ја се вама захваљујем на прелијепим фотографијама! Драго ми је да сте имали прилику да посјетите овај комад Неба на нашој безвезној планети :smiley: Брате Лион, и ја јако волим манастир Григоријат и сваки пут код њих свратим када идем на Свету Гору. Братство је врло љубазно и отворено а и много воле Србе као што си рекао. Нпр. прошле године када сам био за Васкрс код њих, у најсвечанијем тренутку у години, за васкршњом трпезом су читали оца Јустина Поповића. klapklap Настављамо са фотографијама! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 само напред, свака је посебна клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 GOD iron maiden "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Предивна тема, за два-три дана је прешла преко 1200 уникатних кликова. Супер је. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Свака част за слике. PredragVId and 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Цитат Предивна тема, за два-три дана је прешла преко 1200 уникатних кликова. Супер је.е оче да те не знам, стварно би се запитао над тобом kriminalac 0304_smile4 algabacaju клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ево неке фотографије Хиландара пре пожара. Хичандар пре пожара Ово је нешто друго http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука