Jump to content

Promaja

Препоручена порука

• Одговори 113
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

sto "shala" ? Pa to i radim  dada

Ja sam trenutno na poslu i lagano se topim od vrucine, sve se zalepilo na meni, joj a kada pomislim na vunu uh ih ah grrrrrrrrrrrrrr da onako grebucka i pecka joj
па имаш и фине вуне ... кашмир и тако то ...

иначе, баш имаш либералног шефа  :)

Подели на овим сајтовима

sto "shala" ? Pa to i radim  :)

Ja sam trenutno na poslu i lagano se topim od vrucine, sve se zalepilo na meni, joj a kada pomislim na vunu uh ih ah grrrrrrrrrrrrrr da onako grebucka i pecka joj
па имаш и фине вуне ... кашмир и тако то ...

иначе, баш имаш либералног шефа  :)

jashta nego liberalan  dada  dada  :)

a kazu da zvakanje zvake je dobro za termoregulaciju...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Па има баба здравијих од ове младежи  4chsmu1

А познато је за вуну да је изолатор, па је некад хладније на сунцу у вуненом џемперу него у мајици, ако не верујес провери  0442_feel

ne sumnjam, nase babe su mnogo vise znale da se cuvaju i bile su manje bolesne nego mi sada, nego nama mozda to izgleda malo smesno...  algabacaju
Подели на овим сајтовима

жене не морају то да практикују, стално су им отворена уста  algabacaju 4chsmu1 0442_feel

amin-nas:)  bangin bangin  bangin bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin
Подели на овим сајтовима

Легион етранжер (Легија странаца) која је имала своје базе у жаркој Африки, у обавезном саставу своје опреме је имала вунене чарапе.

Читао сам зашто баш вунене чарапе су им најбоље одговарале, али не могу да се сетим.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

жене не морају то да практикују, стално су им отворена уста  :cheesy: greengrin 29dz8zk

:) :bla:  bangin bangin  bangin bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin   bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin
Полако кад удараш , имај лаку руку  isus-sinai
Подели на овим сајтовима

Легион етранжер (Легија странаца) која је имала своје базе у жаркој Африки, у обавезном саставу своје опреме је имала вунене чарапе.

Читао сам зашто баш вунене чарапе су им најбоље одговарале, али не могу да се сетим.

зато што при знојењу не праве жуљеве и не наборају се изнутра, већ постају временом све мекше и удобније за напорне маршеве, а уједно и хладе на таквим температурама ... чак ти се не обаре ноге, као што се то дешава данас са класичним памучним или термалним чарапама ...

чак се и данас користе за све врсте маршева у војскама, планинарским или пустињским експедицијама ...

генерално је и чистија варијанта, другачије реагује вуна на мирис и зној ...

Подели на овим сајтовима

жене не морају то да практикују, стално су им отворена уста  joooj joooj :)

bangin bangin  bangin bangin  bangin bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin   bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin  bangin
Полако кад удараш , имај лаку руку  joooj
ma udri me nezno xaxaxa, znas kada mi zene pocnemo da zvocamo, nekada je lakse da dobijes sto po glavi  confused1 confused
Подели на овим сајтовима

зато што при знојењу не праве жуљеве и не наборају се изнутра, већ постају временом све мекше и удобније за напорне маршеве, а уједно и хладе на таквим температурама ... чак ти се не обаре ноге, као што се то дешава данас са класичним памучним или термалним чарапама ...

чак се и данас користе за све врсте маршева у војскама, планинарским или пустињским експедицијама ...

генерално је и чистија варијанта, другачије реагује вуна на мирис и зној ...

apsolutno si u pravu, ja zimu ne cekam ako ne ispletem barem jedan nov par!!! confused joooj.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />
Подели на овим сајтовима

sto "shala" ? Pa to i radim  confused

Ја не морам ништа да замишљам, немам кад да одем у потрагу за тренерком од лакших материјала па за брзи ход користим зимску а у њој ме све гребуцка и пече, ал нека, треба да се намучим, да упамтим како сам се намучила да скинем килажу, не поновило се.

Иначе и ја сам од оних што се боје пропуха  confused1

Подели на овим сајтовима

sto "shala" ? Pa to i radim  joooj

Ја не морам ништа да замишљам, немам кад да одем у потрагу за тренерком од лакших материјала па за брзи ход користим зимску а у њој ме све гребуцка и пече, ал нека, треба да се намучим, да упамтим како сам се намучила да скинем килажу, не поновило се.

Иначе и ја сам од оних што се боје пропуха  confused1

ih kako se lako napakuju te kiflice a posle dok ih skines...ma zimi se to uvek vrati, nego se ne vidi ispod vunenih dzempercica...xaxa  confused
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...