Jump to content

Геј пријатељи

Оцени ову тему

Јаков.

Да ли имате пријатеља или пријатељицу који је геј-гејуша?  

39 члановâ је гласало

1. 1. Да ли имате пријатеља или пријатељицу који је геј-гејуша?

• да
      15
    • не
      18
    • имам познаника-цу
      7

Препоручена порука

Цитат
  Цитат

100% radim u bolnici u linzu to su prije svega dvije bolnice katolickih popova Bruder i sestara Schwester, radimo za obadvije a pripadam sestrama.

"Bruder und schwester"...Ich bin geboren am Deutschland,aba meine deutsche schprache ist nicht gut.  0104_cheesy

Ganz klar!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

100% radim u bolnici u linzu to su prije svega dvije bolnice katolickih popova Bruder i sestara Schwester, radimo za obadvije a pripadam sestrama.

"Bruder und schwester"...Ich bin geboren am Deutschland,aba meine deutsche schprache ist nicht gut.  0104_cheesy

Ganz klar!

naturlich ,meine freunde!  0104_cheesy

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Знам лика који је мало ово мало оно.

Лик је иначе исфеминизиран, и нако примети се да је то што јесте, али не либи се он и женског света, ваљда још није "раскрстио" шта хоће да буде кад"порасте".

Једном приликом дође код мене мој рођак четник са ратишта, човек нако озбиљан и ћутљив, војник .

Тако смо ми имали да пренесемо неке џакове брашна са једног на други крај села , а нисмао имали на чему него на бициклу.

Упртимо ми те џакове и полако гурај , тек негде на пола пута цркли ми обојица(џаба што је он четник, кад није супермен) , и баш у том моменту тај лик што је (полу баба полу деда, панталоне носи ради реда) геј по националности , стоји он тако пред својом кућом, а ми на пар метара од њега.Каже геј(хетеро) лик :"Ајд да свратите мало код мене да се одморите па наставите даље."

Ја се насмејем, а мој рођак џетник не конта. Каже рођо :"Ајмо " , "Ајд "-рекох ал чувај дупе.

А овај не конта и даље.

Паркирамо ми наш претоварени тротинет уз капиџик, и седемо код човека у кућу.

А он некако сав сретан, а мени се стално по глави мота да има последње намере.

Изнесе испред нас ракију домаћу и ладне воде ( заборавио сам да напоменем да је било лето у ладу негде око 35 степеница) , насецка неке пршуте  и послужи нас.

Ми онако липсали доватимо се ракије и послужења, окрепимо се, и онда мало продиванимо, он пита рођу одакле је.Ја размишљам бачио је око на рођу, хахахаха, сад ће да га заскочи , хахахахаха.Овај му се каже ко је и шта је и где је наратишту.

А Геј-лик почне да прича неку ултранационалистичку причу, за неверовати.

Ја стао , па гледам , реко товари нас педерчина матора , шлихта се .

А он осуо паљбу по ујацима , помиње јасеновац и неку своју родбину, прича о учешћу ватикана у свему томе о масонским заверама.Размишљам реко овај је гори од мене и мог рође.

каже да је ишао да се пријави у војни одсек као добровољац , али да су се испрдали са њим и истерали га, каже да је ишао и код вадикала да се пријави али су га само попреко погледали и ништа му нису одговорили.

Ништа , после те паузе ми устанемо и одемо и од тад сам променио мишљење о геј-ликовима, или што би наш народ реко педерчинама.

Мој рођо наравно није знао да је он тај и таки, па ми вели нако успут:"Имате ви овде у Војводини и честитог света, правих домаћина, нисте сви лукави себични лалоши."

Е ту нисам мого да издржим те пукнем од смеха , али нисам му дуго смео рећи код кога смо били, тек кад се завршио рат и кад је уредно вратио сво оружје , онда му рекох.

Да, има геј-ликова који нису активисти лгбт организација, који су у осталом нормални људи и не експонирају се , нити форсирају ту своју страст, чак шта више највећи део геј-ликова везе нема са овим педерима из лгбт организација који праве проблеме по Београду.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Ganz klar!

Е јесте ли и ви као клинци певали ону песму турцима :

Туркиш ман , никс ферштен

су ин аш , фидерсен.

:)

То је неки као шатро немачки у фазону изговора турака који га баш најбоље не контају, тако ко ни ми , јел.

sFun_bat

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Ganz klar!

су ин аш , фидерсен.

То је неки као шатро немачки у фазону изговора турака који га баш најбоље не контају, тако ко ни ми , јел.

sFun_bat

Боље да ти не причам шта смо певали.Крај где сам живео у Франкфурту је био "паклена кухиња"...Италијани,Срби,Шпанци и сва остала " могућа напаст"...па и Турци. 0104_cheesy

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Ganz klar!

су ин аш , фидерсен.

sFun_bat

Боље да ти не причам шта смо певали.Крај где сам живео у Франкфурту је био "паклена кухиња"...Италијани,Срби,Шпанци и сва остала " могућа напаст"...па и Турци. 0104_cheesy

Хахаха, да то је баш паклена кујна, ми смо вамо били више у дилу са швабама  а контра турцима.

Е ал није ово та тема, него да наставимо о геј-ликовима.

sFun_bat

Подели на овим сајтовима

не, немам ни контакта више.

док сам излазио пре крштења нисам могао да омашим клуб или излазак да их нема у друштву, а сад онако, за маторије знам, а буде ми јасно одокативном методом у друштву са неким новим.

иначе, не брину ме феминизирани - женски, више ме брини брачни - мушки.

а поготово ме брину они ван Цркве.

да, знам и двојицу, пар, који иду у Цркву и муче се ко на ражњу.

Боже, излечи и помилуј, која је то мука у души нит могу да буду заједно нит могу одвојено, пакао.

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Ко избаци ову стару тему?

Ја помислила Меда се вратио, а оно текст од пре три ипо године.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 2. 1. 2014. at 23:44, Лидија Миленковић рече

И сама сам ти таква, комшинице...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Anđeli...valjda  ne_shvata

Ko bi drugi?  1324_womens

Подели на овим сајтовима

• Гости

On 3. 1. 2014. at 0:58, Ayla рече

Anđeli...valjda  ne_shvata

Ko bi drugi?  1324_womens

Neko je gore glasao pa zato se pojavila ova tema....to je bilo tako i sa drugim temama gde ima glasanje i kada neko da glas - automacki tema izlazi kao da je neko taj i postovao.

Eto, rešena je misterija :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...