Дејан Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Šta kažu braća muslimani o ovome? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 ma nije ovo Fojnica, ovo je negde u ukrajni, rusiji....cini mi se da sam njihov jezik cuo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Šta ti radi foto shop. Ovo nije istina! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Šta ti radi fotoshop. Ovo nije istina! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Šta ti radi foto shop. Ovo nije istina! И да јесте, и да није - небитно. И шејтан прави чуда, зар не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 mene čudi samo u kojem kontekstu se to dovodi sa islamom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Снимак је прилично стар. И сумњам у његову "истинитост" Да се то заиста догодило, зар мислите да се медији не би доаткли тога? То би им била атракција. (изузмимо "Треће око" и остале глупости...) Чак ни локација није сигурна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 16, 2010 Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Sestro znam pouzdano da je fotošop igrarija! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 jos jedna u moru gluposti.na ove i slicne snimke i "senzacije" ne dajem ni cvonjka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 26, 2010 Пријави Подели Написано Август 26, 2010 слажем се, овај снимак је обишао свет а неко се поиграо са монтирањем филма. ја сам га се на тјубу нагледао и као хришћанског и као исламског чуда са разним територијалним одредницама и религиозним музикама у позадини. Бог кад се јавља, јавља се недвосмислено и очигледно без имало мистике. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука