Jump to content

Навикнутост на невоље и патњу

Препоручена порука

Ма пази, ја стварно не знам шта више да мислим .. вероватно бих и ја одлепила да ми годинама цури однекле или од неког, али ово није утврђено, били су пре пар година и рекли ми да поставим окапницу и ја сам то урадила .. мораћу да зовем стамбено да дођу и провере, нисам ја краљица Драга иако сам трудна, замисли ако заиста од мене све време и цури? Мада то само она тврди, нико други.

Пре пар година ја сам питала њеног покојног оца, иронично, да ли хоћете да срушим све застакљено и да остане гола тераса, бетон?

Он као, нее, па то би тек био нама белај.

Толико о томе.

Подели на овим сајтовима

мене је једна госпођа тужила на сваких месец дана због надоградње  slavabogu

нити једном нас нису осудили ...

па смо је тужили за узнемиравање и добили  0110_hahaha

болесница, жена има историју лудила и ексцеса, једном није била нормална ...

Подели на овим сајтовима

Што због надоградње? Ниси власник стана или јеси? Јесте имали дозволу? Ако није за јавност, може и на пп.

Еее, тоо, треба ми тужба за узнемиравање, тј могла бих мало да припретим истом?

Подели на овим сајтовима

Што због надоградње? Ниси власник стана или јеси? Јесте имали дозволу? Ако није за јавност, може и на пп.

Еее, тоо, треба ми тужба за узнемиравање, тј могла бих мало да припретим истом?

аха, власник, са свим живим и могућим дозволама и од станара и од општине, и града итд

само унајми неког нормалног адвоката и све ће да ти среди, само ти требају сведоци за узнемиравање по датумима ...

Подели на овим сајтовима

Оклен ми сведоци ...

нажалост, ја нисам морао дуже од два дана да чекам да ме измалтретира ...

у међувремену сам водио једног од укућана за руку кад бих изашао из стана ...

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, молим вас за мало пажње.

Треба да знамо ко смо ми! Да ли смо хришћани стварно или не. Пазите и знајте:Ко претрпи до краја тај ће се спасти!!!

Туга овог света је привремена туга, тако и радост овог света је привремена, боље рећи непотпуна. Јесте да ми нисмо као Они, као мученици за Христа, али муке данашњег ЧОВЕКА су баш те! Како су страдали мученици? Нису ли тако што су се РАДОВАЛИ СТРАДАЊИМА, чак су их и сами тражили.

То што овде чујемо је оно што сви ми подносимо сваког дана, свако према својој мери како му је Господ доделио!

Знајте браћо и сестре и никад то не заборављајте, ма шта да су ваша искушења у животу:

ШТО ВЕЋЕ ИСКУШЕЊЕ ИМАШ, ТО ИМАШ И ВЕЋУ НАГРАДУ, тј. Господ је тада за тебе припреми нешто ВЕЛИКО!!!

Зато не бежите од искушења јер су она карта за вечну радост, ТО СУ УСКА ВРАТА!!!

Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба!

Подели на овим сајтовима

оче, све се слажем са тобом, ал неке ствари имају меру.

да је страдање за веру, немам ништа против да неко упадне и да ме рокне, али ово је чист безобразлук и малтретирање због повређене сујете.

да ме клевеће или тако нешто, не би ме било брига ни за црно испод нокта, али ми не да да живим као човек.

веруј ми да смо је сви трпели пар година, пре него што је дошло до тужбе.

ова несрећна комшиница је хтела да ми улази у стан да прегледава шта се дешава ...

док се градило, пар пута смо је избацивали из стана, пошто нису врата била готова са тим зидом, јер је покушавала свим силама и потплаћивањима около да нас спречи да се окућимо, само зато што њој нису станари дали потписе да се ту насели ...

а ја сам се надоградио изнад својег стана и никоме ништа нисам узео, већ је све легално било од почетка.

Подели на овим сајтовима

Ма само је  8084.gif и попрскаш богојављенском водицом, неки егзор и да видиш! animal-smiley-037 :):nene: sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Ма само је  8084.gif и попрскаш богојављенском водицом, неки егзор и да видиш! animal-smiley-037 :):nene: sHa_sarcasticlol

добра фора, а моја тетка ако замало једно се не удави на слави код мене  8084.gif

банула баш како сам окадио кућу, одма после Литургије, ''алергична'' је на тамјан  0202_238

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, молим вас за мало пажње.

Треба да знамо ко смо ми! Да ли смо хришћани стварно или не. Пазите и знајте:Ко претрпи до краја тај ће се спасти!!!

Туга овог света је привремена туга, тако и радост овог света је привремена, боље рећи непотпуна. Јесте да ми нисмо као Они, као мученици за Христа, али муке данашњег ЧОВЕКА су баш те! Како су страдали мученици? Нису ли тако што су се РАДОВАЛИ СТРАДАЊИМА, чак су их и сами тражили.

То што овде чујемо је оно што сви ми подносимо сваког дана, свако према својој мери како му је Господ доделио!

Знајте браћо и сестре и никад то не заборављајте, ма шта да су ваша искушења у животу:

ШТО ВЕЋЕ ИСКУШЕЊЕ ИМАШ, ТО ИМАШ И ВЕЋУ НАГРАДУ, тј. Господ је тада за тебе припреми нешто ВЕЛИКО!!!

Зато не бежите од искушења јер су она карта за вечну радост, ТО СУ УСКА ВРАТА!!!

Оче, де да бегам и да оћу?  :)

Али морам да се жалим, нећу да глумим супермена који ужива у мукама.

Искрено, о наградама УОПШТЕ не размишљам, некако .. није ми то ок.

Нема очајања, наравно.

Подели на овим сајтовима

Ма само је  dancedance и попрскаш богојављенском водицом, неки егзор и да видиш! animal-smiley-037 :) dancedance dancedance

Хм, овога се уопште нисам сетила.

dancedance

Ето решењаааа~

Подели на овим сајтовима

Ја се мало шалим, ал' богојављенска водица чини чуда свима! :drugarstvo:

Ја је употребљавам за разне ствари и увек помаже као руком однешено. Не зове џабе тако, одмах се Бог јави!!! 0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...