Маша Написано Мај 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Само, мали проблем је попрскати некога водицом, мислим шта ће да помисли slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 slavabogu Počnite da čitate akatist Bogorodičinoj ikoni za umekšavanje zlih srca i sve će se rešiti , ako je poprskate sv. vodicom napašće vas još gore jer će pomisliti da nešto,, vračate ,, i tako slično pa će buknuti žestoka takeoff i prepirka .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Ма, ако је неко ђавоимен слободно попрскај! Имаш бл! То ти је slavabogu за оног Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Ма, ако је неко ђавоимен слободно попрскај! Имаш бл! То ти је slavabogu за оногЕ добро имаћу у виду 0110_hahahaМада где ја знам ко је ђавоиман .. мада, неће шкодити и ако нијеtakeoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Pazite ako je osoba djavo posednuta nemojte je polivati bogojavljenskom vodicom , jer tad mogu nastati različita stanja osobe koje su opsedute nemogu da se kontrolišu,niti su svesne svog stanja , ponekad ni sveštenici nemaju hrabrosti da čitaju molitve opsednutima , naročito oni mladji.Samo molitva i molitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Ма, ако је неко ђавоимен слободно попрскај! Имаш бл! То ти је за оногjel se vi salite gorane ,zamislila sam u momentu kad sam procitalakako bi izgledalo to da tako drugi sumnjama u drugima vide demone il sta uvijek i svako da nosi vodu i prska po drugima jel nisu sveti vec demonizovani po misljenju drugoga i onda dase pale izmedju na lomaci i tako dalje istobi to se moglo necastljivost nazvati ,mnogo bolje je da ljudi nauce ljudi biti jel iovako lete i spalicese svi u brzini u sopstvenoj necastljivosti koju mnogi samo u drugima vide na zemlji,zasmijali steme jel stvarno mislim da to vic od vas napisano Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Mnogo je onih koji neveruju u takve stvari ili to olako shvataju. 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Молитва за измирење завађених Благодаримо Ти, Владико Човекољупче, Царе векова и Даваоче добара, што си зид непријатељства разрушио и мир роду људском даровао. Даруј и сада мир слугама Својим(имена) усади у њих страх Божији и међусобну љубав утврди: утишај сваку свађу и одагнај сваки повод неслоге. Јер си Ти наш мир и Теби славу узносимо, Оцу и Сину и Светоме Духу, сада и увек и у векове векова. Амин. Молитва за оне који нас мрзе и вређају Као првомученик Твој Стефан, који Ти се молио за оне који су га убијали, и ми Ти Господе припадамо и молимо да опростиш свима који нас мрзе и вређају, и нека ниједан од њих не погине нас ради, већ све спаси благодаћу Твојом, Боже Сведобри. Амин. Молитва за помирење оних који су у завади Владико, Човекољупче, Царе векова и добара Дароватељу, Који си непријатељства преграду разорио и мирподао роду људскоме, даруј и сада мир слугама Својим (имена): укорени у њих страх Свој и међусобну љубав утврди, угаси свакураспру, отклони од њих све саблажњиве несугласице. Јер Тијеси Мир наш и Теби славу узносимо, Оцу и Сину и Духу Светоме,сада и свагда и у векове векова. Амин. Молитва за повратак мирних времена Куда да побегнем од Тебе, Господе наш? У коју земљу да се сакријем од Лица Твога? Небо је престо Твој, земља је подножје ногама Твојим, море пут Твој, и ад је у власти Твојој. Ако је, већ близу крај света, то нека не буде без милости Твоје. Ти знаш, Господе, да су неправде наше велике; и ми знамо како је велика милост Твоја. Ако Те не би умилостивљавала доброта Твоја, погинули бисмо због безакоња наших. Не остави нас, Господе, Господе, јер окусисмо Тело и Крв Твоју. Када се дела свих подвргну испитивању пред Тобом, Господе свега створеног, у та последња времена не одврати, Господе, лице Твоје од оних који исповедају свето Име Твоје. Оче, Сине и Душе Свети, Утешитељу, спаси нас и сачувај душе наше! Молим благост Твоју, Господе, отпусти кривице наше, превиди безакоња наша; отвори нам двери милосрђа Твога, Господе, да дођу на нас времена мирна, и по доброти Својој милостиво прими молитву нашу, јер Ти, Господе, отвараш врата онима који се кају. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Mnogo je onih koji neveruju u takve stvari ili to olako shvataju. 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> neznam kako mislis stabi tu vjerovala da idem ako mi neko neodgovara da ga pospam vodicom pa onda bi se pitala sama u kome je veci demonizovano prisustvo al svi su slobodni da vjeruju kako komje odgovara i donosi korist tako i vjeruju svi vicinom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Mnogo je onih koji neveruju u takve stvari ili to olako shvataju. 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> neznam kako mislis stabi tu vjerovala da idem ako mi neko neodgovara da ga pospam vodicom pa onda bi se pitala sama u kome je veci demonizovano prisustvo al svi su slobodni da vjeruju kako komje odgovara i donosi korist tako i vjeruju svi vicinom Ja mislim na oca koji kaže da treba takvu osobu polivati svetom vodom , Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin Наравно да се мало шалим. Никако не треба ићи у крајност па посипати све људе. Верујте ми онда бих ја први СТВАРНО требао у парохију да носим једну велику фајталицу и да прскам све који не долазе у храм, а то би била скоро цела парохија. 4chsmu1 Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 mogla sam da pomislim da nam i svestenik goran vec ,dobro da neznam misliti 4chsmu1 greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Једва чекам Васкрсење мртвих. У свему видим поред пролазног и непотребно. То су два јака појма: пролазно и непотребно. Треба их созерцавати у сваком историјском удисању. Опет, то не значи да је све у историји - пролазно и непотребно. Такође, очитава се моја слабост у сваком историјском кретању кроз пролазно и непотребно. И да нема есхатона, тешко бих сада и најмање поднео. http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 4chsmu1 greengrin greengrin greengrin Наравно да се мало шалим. Значи, ја имам благослов за твоју шалу оче Горане.Лепо, лепо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Јао Боже, каква прва половина дана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука