Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Мислим да је много ружан сајт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Duhovno ruzan, ali znate kako se kaze: "Upoznaj neprijatelja da bi ga bolje pobedio" :cheesy2: Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 http://www.share-international.net/yu/maitreya/ma_main.shtml Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Немогуће је ни приближно бројку одредити,јер су бројни култови толико скривени да ни полиција до њих не долази (нема могућности,или је у дилу са главним "свештеницима",и сл.),али мислим да је бројка пренадувана. Сувише је 200.000 Ипак је то само Курир... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Kurir ili ne ali brojka nije za potcenjivanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 ako pod sektasima podrazumevamo i one koji veruju u horoskop i gatare i vracare onda je ova brojka mala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 ma horoskop je vise zezancija i mislim da je veoma mali broj ljudi koji bas veruju u horoskop ! Da smo kao narod dosta sujeverni to jesmo ali horoskop itd mislim da nije neka opasnost ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 nikolastojanoviccuprija рече: ma horoskop je vise zezancija i mislim da je veoma mali broj ljudi koji bas veruju u horoskop ! ?? ??????,??????...? ?? ?????... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 ima li ista gore nego kad se upoznas sa nekom devojkom a ona te pita sta si u horoskopu pa onda gleda da li je tvoj jupiter usao u njen mars .Kad me neko pita sta sam u horoskopu ja ponosno odgovaram PRAVOSLAVI HRISCANIN Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 ma dobro da te pita sta si u horoskopu al problem nastaje ako bas pocne da ti zagleda u te ostale planete a takvih je zaista malo ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 27, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2010 DEJAN рече: - Prvo zakolju psa ili ma?ku... iiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... ! 0110_hahaha "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 28, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2010 Lion рече: DEJAN рече: - Prvo zakolju psa ili ma?ku... iiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... ! dada ????? ??????, ?????? ??????, ?????? ????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 http://www.facebook.com/pages/EKUMENISTICKA-SEKTA-JE-UZURPIRALA-TRON-SVETOG-SAVE/315062386027 dada 1307_womens 1413_love "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 bu dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 Цитат bu dada E баш то патер Агапиос 1307_womens 1413_love 1502_baby "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука