selkoba Написано Април 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Селкоба, мишљење једног или неколицине научника није став науке, већ њихово приватно мишљење. Сагледавајући све ово што си написао, закључио сам да гурање науке у Куран јесте шарлатанство и пројекција фантазерског ума. Ту фазу детињарије је хришћанство одавно прошло и превазишло (и код нас је било, а можда има и сад, таквих ликова). (Немој писати црвеним словима, то припада само модерацији да би смо могли да будемо уочљиви). Pa zar ne vidis ta su ti naucnici kao najbolji u svojim podrucjima sazvani da ispitaju za javnost vjerodostojnost tih Ajeta iz Kurana. To jeste njihovo misljenje nakon naucnih ispitivanja svakog Stiha iz Kurana. Pa zar niste procitali da su to bila ispitivanja na najvisem svjetskom nivou. Ne neka privatna ispitivanja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Селкоба, мишљење једног или неколицине научника није став науке, већ њихово приватно мишљење. Сагледавајући све ово што си написао, закључио сам да гурање науке у Куран јесте шарлатанство и пројекција фантазерског ума. Ту фазу детињарије је хришћанство одавно прошло и превазишло (и код нас је било, а можда има и сад, таквих ликова). (Немој писати црвеним словима, то припада само модерацији да би смо могли да будемо уочљиви). Pa zar ne vidis ta su ti naucnici kao najbolji u svojim podrucjima sazvani da ispitaju za javnost vjerodostojnost tih Ajeta iz Kurana. To jeste njihovo misljenje nakon naucnih ispitivanja svakog Stiha iz Kurana. Pa zar niste procitali da su to bila ispitivanja na najvisem svjetskom nivou. Ne neka privatna ispitivanja "На светском нивоу" је наука рекла да хомосексуалност није болест, па има је не верујем. Амери ће свашта урадити за лову, мој Селкоба. Не буди наиван. Ако им добро платиш, сутра ће тврдити све супротно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Поред тога, "чуда науке" у Курану могу бити и ђаволско дело. Ако је човек кадар да научи природну науку, то више је кадар пали анђео. И управо мислим да сте дебело загризли његов мамац. Но, то тако и иде. Ко пада на "доказе"? Па управо они који немају поверења у Бога, којима треба доказати да Бог постоји. Ето, добили сте књигу са доказима. Скројио вам је баш како сте хтели. Видиш, ја верујем иако је много тога "нелогично". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Селкоба, мишљење једног или неколицине научника није став науке, већ њихово приватно мишљење. Сагледавајући све ово што си написао, закључио сам да гурање науке у Куран јесте шарлатанство и пројекција фантазерског ума. Ту фазу детињарије је хришћанство одавно прошло и превазишло (и код нас је било, а можда има и сад, таквих ликова). (Немој писати црвеним словима, то припада само модерацији да би смо могли да будемо уочљиви). Pa zar ne vidis ta su ti naucnici kao najbolji u svojim podrucjima sazvani da ispitaju za javnost vjerodostojnost tih Ajeta iz Kurana. To jeste njihovo misljenje nakon naucnih ispitivanja svakog Stiha iz Kurana. Pa zar niste procitali da su to bila ispitivanja na najvisem svjetskom nivou. Ne neka privatna ispitivanja "На светском нивоу" је наука рекла да хомосексуалност није болест, па има је не верујем. Амери ће свашта урадити за лову, мој Селкоба. Не буди наиван. Ако им добро платиш, сутра ће тврдити све супротно. Jest vala ovo je bila dobra akcija potplacivanja ovoliko nemuslimana iz raznih krajeva svijeta da bi ispitivali i dali iskaze koji pasu Kuranu Dr. Maurice Bucaille Born in 1920, former chief of the Surgical Clinic, University of Paris, has for a long time deeply interested in the correspondences between the teachings of the Holy Scriptures and modern secular knowledge. Tejatat Tejasen Chairman of the Department of Anatomy and is the former Dean of the faculty of Medicine, University of Chiang Mai, Chiang Mai, Thailand. Durja Rao Professor of Marine Geology teaching at King Abdulaziz University, Jeddah, Saudi Arabia. Professor Siaveda Professor of Marine Geology, Japan. William Hay Professor of Oceanogprahy, University of Colorado, Boulder, Colorado, USA. Professor Armstrong Professor Armstrong works for NASA and is also Professor of Astronomy, University of Kansas, Lawrence, Kansas, USA. Yushidi Kusan Director of the Tokyo Observatory, Tokyo, Japan. Alfred Kroner Professor of the Department of Geosciences, University of Mainz, Germany. Gerald C. Goeringer Professor and Co-ordinator of Medical Embryology in the Department of Cell Biology, School of Medicine, Georgetown University, Washington DC, USA. Joe Leigh Simpson Professor and Chairman of the Department of Obstetrics and Gynaecology, Baylor College of Medicine, Houston, Texas, USA. T.V.N. Persaud Professor of Anatomy, and Professor of Paediatrics and Child Health, University of Manitoba, Winnipeg, Manitoba, Canada. E. Marshall Johnson Professor and Chairman of the Department of Anatomy and Developmental Biology, and Director of the Daniel Baugh Institute, Thomas Jefferson University, Philadelphia, Pennsylvania, USA. Keith L. Moore Dr. Moore was a former President of the Canadian Association of Anatomists, and of the American Association of Clinical Anatomists. He was honoured by the Canadian Association of Anatomists with the prestigious J.C.B. Grant Award and in 1994 he received the Honoured Member Award of the American Association of Clinical Anatomists "for outstanding contributions to the field of clinical anatomy." E bas smo mi muslimani sposobni za dobre teorije i potplacivanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Па, познати научници из целог света су доказали помоћу плаштанице да је Христос васкрсао. То је сад контрадикција науке, јер куран говори супротно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Па, познати научници из целог света су доказали помоћу плаштанице да је Христос васкрсао. То је сад контрадикција науке, јер куран говори супротно. Ma jok brate,nama se plaštanica pričinila Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Једну Саудијску Арабију, која је једно од најтамнијих места људских права и слобода, никада Америка није прозивала. Насупрот томе, нама је делила лекције. Шта мислиш зашто Амери не виде кршење људских права у Саудији? Нафта, брале. Интерес. А откачених научника је увек било. Неко ко Куран мири са науком за мене је потпуно откачен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Једну Саудијску Арабију, која је једно од најтамнијих места људских права и слобода, никада Америка није прозивала. Насупрот томе, нама је делила лекције. Шта мислиш зашто Амери не виде кршење људских права у Саудији? Нафта, брале. Интерес. А откачених научника је увек било. Неко ко Куран мири са науком за мене је потпуно откачен. I opet ti po svome:ono gore sve poznati svjetski naucnici a ti ih zoves otkacenim.Pa u kojem svijetu zivis? Jest u pravu si! I Galileo je bio otkacen. Bas kao sto sam i rekao:ovo me podsjeca na vrijeme njegovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 А шта ћемо са ђаволом и његовим познавањем науке? Зар не знаш да ђаво зна и оно што наука не зна? Погледај само шта све људи не раде уз помоћ његову: магија, паранормалне појаве,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Па, познати научници из целог света су доказали помоћу плаштанице да је Христос васкрсао. То је сад контрадикција науке, јер куран говори супротно. Ma jok brate,nama se plaštanica pričinila 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Хајде "научниче" објасни ово: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=5jCVDXARSGs Долазио човек у Лазаревац, лечи помоћу струје. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 И шта сад, да којим случајем "Биба струја" каже да је пророк Божији, би ли му поверовао? Следујући Селкобиној логици, би. Ја ипак не би. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2010 А шта ћемо са ђаволом и његовим познавањем науке? Зар не знаш да ђаво зна и оно што наука не зна? Погледај само шта све људи не раде уз помоћ његову: магија, паранормалне појаве,... Jest u pravu si.Dozvoljeno mu je ponesto A sam sebi skace u usta kad u Kuranu govori protiv sebe 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука