Justin Waters Написано Август 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2019 On 26.5.2019. at 0:33, obi-wan рече DuckDuckGo koristim vec 2 godine umesto Googla, u mozda 95% slucajeva, i odlicno se pokazao. Brave isto tako. Ovaj za poruke ne koristim, pa ne znam. Krenuo sam sa duckduckgo. Nije lako se rastosiljati navike da kucas "google.com", ali to polako odlazi. Yandex je dobra alternativa isto, naročito oko pretraživanja slika, ima mnogo širu bazu nego google. Naravno više će u pretrazi povući ruskih sajtova, ali je sveobuhvatno dobar i ono što ti treba pronađeš obavezno u većini slučajeva. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 сат, Justin Waters рече Krenuo sam sa duckduckgo. Nije lako se rastosiljati navike da kucas "google.com", ali to polako odlazi. Yandex je dobra alternativa isto, naročito oko pretraživanja slika, ima mnogo širu bazu nego google. Naravno više će u pretrazi povući ruskih sajtova, ali je sveobuhvatno dobar i ono što ti treba pronađeš obavezno u većini slučajeva. Isto imas i Ecosiu i StartPage... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 сат, obi-wan рече Isto imas i Ecosiu i StartPage... Oho, nisam ni znao za ova dva. Isrpobaću ih. Sve što ima alternativu američkom proizvodu, nastojim da ga usvojim. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Пре сат времена, Justin Waters рече Oho, nisam ni znao za ova dva. Isrpobaću ih. Sve što ima alternativu američkom proizvodu, nastojim da ga usvojim. kupis ova telefon, i miran si Librem 5 – Purism PURI.SM The only modern smartphone you can (truly) own. To many in the world, modern smartphones have become the single most significant piece of technology in their lives, a gateway to the... „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 пре 13 часа, ronin рече kupis ova telefon, i miran si Librem 5 – Purism PURI.SM The only modern smartphone you can (truly) own. To many in the world, modern smartphones have become the single most significant piece of technology in their lives, a gateway to the... Zanimljivo..linux telefon :). Za sada dajem šansu Huaweiu. Ostajem s njima, makar ih ovi američki kobci potpuno skinuli s mreže sankcijama. U tome se nadam da stvarno imajtu taj plan B za sopstveni OS. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 пре 15 часа, ronin рече kupis ova telefon, i miran si Librem 5 – Purism PURI.SM The only modern smartphone you can (truly) own. To many in the world, modern smartphones have become the single most significant piece of technology in their lives, a gateway to the... ... пре 2 часа, Justin Waters рече Zanimljivo..linux telefon :). Za sada dajem šansu Huaweiu. Ostajem s njima, makar ih ovi američki kobci potpuno skinuli s mreže sankcijama. U tome se nadam da stvarno imajtu taj plan B za sopstveni OS. ... Ono, i Android je Linux u osnovi, kao i MacOS, samo su vlasnicki, tj. prisvojeni. A ovaj ako izadje na trziste i prodje kritike moze da se razgleda. @Justin Waters Mi smo u kuci svi na Huawei, nesto stariji "Honor 8 Lite" (pominjali smo ga na onoj drugoj temi, a kol`ko se secam i ti si ga pazario, ili si `teo da ga pazaris) cera dala mami, i sad mama ima mlazni avion (pogotovu u odnosu na ono sto je imala do sad), a za sebe je cera za rodjendan dobila novi Huawei P-30 Lite - e taj je tek vantazija, a po ceni je tek srednja klasa. Ja imam stari G-6690, dugmicar, sa dve kartice, i iako je padao i koristi se vec 7 godina, i dalje sasvim lepo radi. Sa svima ovima do sad smo vrlo zadovoljni, za cenu koja je placena ili se placa su odlicne masine i vrlo su laki za upotrebu. Mene muci sto imam prilicno smotane prste, pa me ovi sa tapkajucim ekranima mnogo nerviraju, zato volim dugmicare, i ostao bi na njima ako mogu. I tako sam i naisao na ovako nesto (i qwerty dugmici i tapkajuci ekran), mada kosta bas dosta - negde oko 300-350e kod nas... ... http://www.telekoplus.com/mobilni-telefoni/blackberry/keyone-cena/https://blackberrymobile.com/ Ignjatije, ronin and Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 Inace, trenutno sam na Linux Mint 18.1 Serena; probam, upoznajem, prilagodjavam. Za sad sam vrlo zadovoljan. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 пре 22 минута, obi-wan рече Mi smo u kuci svi na Huawei, nesto stariji "Honor 8 Lite" (pominjali smo ga na onoj drugoj temi, a kol`ko se secam i ti si ga pazario, ili si `teo da ga pazaris) cera dala mami, i sad mama ima mlazni avion (pogotovu u odnosu na ono sto je imala do sad), a za sebe je cera za rodjendan dobila novi Huawei P-30 Lite - e taj je tek vantazija, a po ceni je tek srednja klasa. Ja imam stari G-6690, dugmicar, sa dve kartice, i iako je padao i koristi se vec 7 godina, i dalje sasvim lepo radi. Sa svima ovima do sad smo vrlo zadovoljni, za cenu koja je placena ili se placa su odlicne masine i vrlo su laki za upotrebu. Htjeo sam, i naručio na aliexpress Honor 8 Lite, ali sam vjerovatno naletio na nekog prodavača koji vara i koji vjerovatno nije poslao telefon. I morao sam pokrenuti slučaj nakon jedno 30 dana čekanja, i vratili mi pare. Pa reko neću opet da se cimam, a htjeo sam se rješiti ajfona. I onda na ugovor kod operatera uzmem Y6. Nije najbrži telefon, sa najboljom kamerom, ali za pare od 30 eura, i dvogodišnji ugovor super zadovoljan svim funkcijama koje ima. Iako sam prešao na android nakon 5 godina na ajfonu, nisam nimalo osjećao da se trebam navići, sad kad uzmem ajfon koji sam ženi prebacio i pokušam nešto operisati skroz sam ispao iz tog sistema. Nikad ništa od appla u budućnosti neću staviti u ruke. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2019 On 1.9.2019. at 14:45, obi-wan рече ... ... Ono, i Android je Linux u osnovi, kao i MacOS, samo su vlasnicki, tj. prisvojeni. A ovaj ako izadje na trziste i prodje kritike moze da se razgleda. @Justin Waters Mi smo u kuci svi na Huawei, nesto stariji "Honor 8 Lite" (pominjali smo ga na onoj drugoj temi, a kol`ko se secam i ti si ga pazario, ili si `teo da ga pazaris) cera dala mami, i sad mama ima mlazni avion (pogotovu u odnosu na ono sto je imala do sad), a za sebe je cera za rodjendan dobila novi Huawei P-30 Lite - e taj je tek vantazija, a po ceni je tek srednja klasa. Ja imam stari G-6690, dugmicar, sa dve kartice, i iako je padao i koristi se vec 7 godina, i dalje sasvim lepo radi. Sa svima ovima do sad smo vrlo zadovoljni, za cenu koja je placena ili se placa su odlicne masine i vrlo su laki za upotrebu. Mene muci sto imam prilicno smotane prste, pa me ovi sa tapkajucim ekranima mnogo nerviraju, zato volim dugmicare, i ostao bi na njima ako mogu. I tako sam i naisao na ovako nesto (i qwerty dugmici i tapkajuci ekran), mada kosta bas dosta - negde oko 300-350e kod nas... ... http://www.telekoplus.com/mobilni-telefoni/blackberry/keyone-cena/https://blackberrymobile.com/ Blackberry je odlican telefon, ali ima jednu "manu" bar serije telefona sa OS 4,5,6,7,10... Naime, posle dugog nekoriscenja telefona, moze se desiti da telefon nece da se ukljuciti i ako je prikljucen na punjac i tada pokazuje ovo ali i za to ima leka https://www.youtube.com/watch?v=VhvMdHlUhrk provereno radi!!! Tako sam ja povratio svoj stari telefon BB 9810 koji sam koristio skoro 4 godine pa posle presao na android. Ali android me poceo smarati pa sam resio da svoj stari telefon reaktiviram za razgovore. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 28, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2019 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 Terrifying or nothing to fear? Apple admits to scanning user photos, presumably only to hunt child abuse — RT World News WWW.RT.COM Apple has confirmed that it scans user images in an effort to detect evidence of child abuse, but the company has revealed little about how the scans... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 Siri ‘regularly’ records sex encounters, sends ‘countless’ private moments to Apple contractors — RT World News WWW.RT.COM Apple’s Siri AI assistant sends audio of sexual encounters, embarrassing medical information, drug deals, and other private moments recorded... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 Outsourced spying: Google admits ‘language experts’ listen to ‘some’ assistant recordings — RT World News WWW.RT.COM Google’s smart speakers are recording users when they least expect it, according to temp worker language experts hired by the company to listen... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 Realno, ne zna se ko je od nji` gori i poganiji, a svi u belim rukavicama. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 4, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2020 Google admits it sent private videos in Google Photos to strangers WWW.THEVERGE.COM The mishap happened for five days last year and has since been fixed by Google "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука