selkoba Написано Април 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Ok Oni koji ne vjeruju u Isusa da je umro za njihove grijehe idu u pakao Oni koji vjeruju u to idu u raj Je li to tako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Да. Није постојала могућност да се ико спасе, без обзира на своја дела. Христос је омогућио да наша дела имају смисла, Он је победио смрт. Да то није урадио, узалуд би смо се трудили. Али, несретни Селкоба, Христову жртву тумачи као да ми схватамо да је Христос умро за све и сада може да ради ко шта хоће и довољно је да се декларише као хришћанин, спашће се. Стварно треба имати богату фантазију па овако испревртати ствари. Kao prvo Aleksandar je uzeo sebi za pravo da isprica neke stvari kao da sam ih ja rekao a do sad ja rekoh samo jednu ili dvije recenice.Mozda postoji jos jedan virtualni SElkoba?Ko ce ga znati u ovom digitanom dobu Znaci odose sve ljudi prije nego sto je Isus dosao u pakao.Bili vjernici ili ne? Dazba svih poslanika proroka vjerovjesnika koji su donosili Boziju Uputu? Dzaba sva dobra djela koja su vjernici tokom istorije prije Isusa u Bozije Ime cinili? Ili sam ja ovo pogresno razumio sta ti rece Aleksandre? Pitanje: Da li ljudi koji nisu vjerovali u Isusa a koji su culi za Njega i nisu prihvatili da je Isus umro za njihove grijehe idu u pakao? Hristos ih je uveo u raj,kako onda đaba? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Ok Oni koji ne vjeruju u Isusa da je umro za njihove grijehe idu u pakao Oni koji vjeruju u to idu u raj Je li to tako? Tako je,samo nemoj da zaboraviš da je vera neodvojiva od života.Nije dovoljno da samo rečima prihvatiš Hrista za Spasitelja. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 И ђаволи вјерују али дрхте. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Да. Није постојала могућност да се ико спасе, без обзира на своја дела. Христос је омогућио да наша дела имају смисла, Он је победио смрт. Да то није урадио, узалуд би смо се трудили. Али, несретни Селкоба, Христову жртву тумачи као да ми схватамо да је Христос умро за све и сада може да ради ко шта хоће и довољно је да се декларише као хришћанин, спашће се. Стварно треба имати богату фантазију па овако испревртати ствари. Kao prvo Aleksandar je uzeo sebi za pravo da isprica neke stvari kao da sam ih ja rekao a do sad ja rekoh samo jednu ili dvije recenice.Mozda postoji jos jedan virtualni SElkoba?Ko ce ga znati u ovom digitanom dobu Znaci odose sve ljudi prije nego sto je Isus dosao u pakao.Bili vjernici ili ne? Dazba svih poslanika proroka vjerovjesnika koji su donosili Boziju Uputu? Dzaba sva dobra djela koja su vjernici tokom istorije prije Isusa u Bozije Ime cinili? Ili sam ja ovo pogresno razumio sta ti rece Aleksandre? Pitanje: Da li ljudi koji nisu vjerovali u Isusa a koji su culi za Njega i nisu prihvatili da je Isus umro za njihove grijehe idu u pakao? Hristos ih je uveo u raj,kako onda đaba? Pa zato sto su to vrijeme do Hristosa proveli u paklu. 1.Bio vjernik dobar ali dok Hristos ne dodje oni su u paklu? Jer oni nisu znali za Isusa a otisli u pakao.Pa zar to nije prevara za njih? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 И ђаволи вјерују али дрхте.ali se protive Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Ok Oni koji ne vjeruju u Isusa da je umro za njihove grijehe idu u pakao Oni koji vjeruju u to idu u raj Je li to tako? Tako je,samo nemoj da zaboraviš da je vera neodvojiva od života.Nije dovoljno da samo rečima prihvatiš Hrista za Spasitelja.Naravno pa Islam i jest takav da zadire u svaku poru zivota i on je zivot.bez toga ne ideSamo kod nas ces za svaki grijeh odgovarati Sta ako neko od vas pocini koji grijeh? A svi mi grijesimo? Znaci da vise nisi Hriscanin? Jer samo pravi Hriscani ne grijese. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Одакле ти то сад? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Да. Није постојала могућност да се ико спасе, без обзира на своја дела. Христос је омогућио да наша дела имају смисла, Он је победио смрт. Да то није урадио, узалуд би смо се трудили. Али, несретни Селкоба, Христову жртву тумачи као да ми схватамо да је Христос умро за све и сада може да ради ко шта хоће и довољно је да се декларише као хришћанин, спашће се. Стварно треба имати богату фантазију па овако испревртати ствари. Kao prvo Aleksandar je uzeo sebi za pravo da isprica neke stvari kao da sam ih ja rekao a do sad ja rekoh samo jednu ili dvije recenice.Mozda postoji jos jedan virtualni SElkoba?Ko ce ga znati u ovom digitanom dobu Znaci odose sve ljudi prije nego sto je Isus dosao u pakao.Bili vjernici ili ne? Dazba svih poslanika proroka vjerovjesnika koji su donosili Boziju Uputu? Dzaba sva dobra djela koja su vjernici tokom istorije prije Isusa u Bozije Ime cinili? Ili sam ja ovo pogresno razumio sta ti rece Aleksandre? Pitanje: Da li ljudi koji nisu vjerovali u Isusa a koji su culi za Njega i nisu prihvatili da je Isus umro za njihove grijehe idu u pakao? Hristos ih je uveo u raj,kako onda đaba? Pa zato sto su to vrijeme do Hristosa proveli u paklu. 1.Bio vjernik dobar ali dok Hristos ne dodje oni su u paklu? Jer oni nisu znali za Isusa a otisli u pakao.Pa zar to nije prevara za njih? Nije,kako prevara kad su se spasili,gledano iz perspektive večnosti to vreme provedeno u paklu je beznačajno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Да. Није постојала могућност да се ико спасе, без обзира на своја дела. Христос је омогућио да наша дела имају смисла, Он је победио смрт. Да то није урадио, узалуд би смо се трудили. Али, несретни Селкоба, Христову жртву тумачи као да ми схватамо да је Христос умро за све и сада може да ради ко шта хоће и довољно је да се декларише као хришћанин, спашће се. Стварно треба имати богату фантазију па овако испревртати ствари. Kao prvo Aleksandar je uzeo sebi za pravo da isprica neke stvari kao da sam ih ja rekao a do sad ja rekoh samo jednu ili dvije recenice.Mozda postoji jos jedan virtualni SElkoba?Ko ce ga znati u ovom digitanom dobu Znaci odose sve ljudi prije nego sto je Isus dosao u pakao.Bili vjernici ili ne? Dazba svih poslanika proroka vjerovjesnika koji su donosili Boziju Uputu? Dzaba sva dobra djela koja su vjernici tokom istorije prije Isusa u Bozije Ime cinili? Ili sam ja ovo pogresno razumio sta ti rece Aleksandre? Pitanje: Da li ljudi koji nisu vjerovali u Isusa a koji su culi za Njega i nisu prihvatili da je Isus umro za njihove grijehe idu u pakao? Hristos ih je uveo u raj,kako onda đaba? Pa zato sto su to vrijeme do Hristosa proveli u paklu. 1.Bio vjernik dobar ali dok Hristos ne dodje oni su u paklu? Jer oni nisu znali za Isusa a otisli u pakao.Pa zar to nije prevara za njih? Nije,kako prevara kad su se spasili,gledano iz perspektive večnosti to vreme provedeno u paklu je beznačajno... Kako moze biti beznacajno da provede jedno vrijeme u paklu ? Da je i 1 sekundu proveo u paklu a bio pravi vjernik onda se osjeca prevareno. Sve radio kako treba i onda haj ti jarane malo u pakao.Zar to ne bi bila prevara? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Тај пакао прије васкрсења није исти пакао као и пакао после васкрсења. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Да. Није постојала могућност да се ико спасе, без обзира на своја дела. Христос је омогућио да наша дела имају смисла, Он је победио смрт. Да то није урадио, узалуд би смо се трудили. Али, несретни Селкоба, Христову жртву тумачи као да ми схватамо да је Христос умро за све и сада може да ради ко шта хоће и довољно је да се декларише као хришћанин, спашће се. Стварно треба имати богату фантазију па овако испревртати ствари. Kao prvo Aleksandar je uzeo sebi za pravo da isprica neke stvari kao da sam ih ja rekao a do sad ja rekoh samo jednu ili dvije recenice.Mozda postoji jos jedan virtualni SElkoba?Ko ce ga znati u ovom digitanom dobu Znaci odose sve ljudi prije nego sto je Isus dosao u pakao.Bili vjernici ili ne? Dazba svih poslanika proroka vjerovjesnika koji su donosili Boziju Uputu? Dzaba sva dobra djela koja su vjernici tokom istorije prije Isusa u Bozije Ime cinili? Ili sam ja ovo pogresno razumio sta ti rece Aleksandre? Pitanje: Da li ljudi koji nisu vjerovali u Isusa a koji su culi za Njega i nisu prihvatili da je Isus umro za njihove grijehe idu u pakao? Hristos ih je uveo u raj,kako onda đaba? Pa zato sto su to vrijeme do Hristosa proveli u paklu. 1.Bio vjernik dobar ali dok Hristos ne dodje oni su u paklu? Jer oni nisu znali za Isusa a otisli u pakao.Pa zar to nije prevara za njih? Nije,kako prevara kad su se spasili,gledano iz perspektive večnosti to vreme provedeno u paklu je beznačajno... Kako moze biti beznacajno da provede jedno vrijeme u paklu ? Da je i 1 sekundu proveo u paklu a bio pravi vjernik onda se osjeca prevareno. Sve radio kako treba i onda haj ti jarane malo u pakao.Zar to ne bi bila prevara? Извини,а ко је крив људима кад су сами себи закључали врата раја? И имај на уму да тај пакао није исто оно што ми данас подразумијевамо под паклом. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Одакле ти то сад? 1. Jov. 3 1 Vidite kakvu nam je ljubav dao Otac, da se deca Božija nazovemo i budemo; zato svet ne poznaje nas, jer Njega ne pozna. 9 Koji je god rođen od Boga ne čini greha, jer Njegovo seme stoji u njemu, i ne može grešiti, jer je rođen od Boga. 1 Pet. 1:23, 1 Jn. 5:18 10 Po tome se poznaju deca Božija i deca đavolja: koji god ne tvori pravde, nije od Boga, i koji ne ljubi brata svog. Pravi Hriscani su djeca Bozija koja ne grijese Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Да. Није постојала могућност да се ико спасе, без обзира на своја дела. Христос је омогућио да наша дела имају смисла, Он је победио смрт. Да то није урадио, узалуд би смо се трудили. Али, несретни Селкоба, Христову жртву тумачи као да ми схватамо да је Христос умро за све и сада може да ради ко шта хоће и довољно је да се декларише као хришћанин, спашће се. Стварно треба имати богату фантазију па овако испревртати ствари. Kao prvo Aleksandar je uzeo sebi za pravo da isprica neke stvari kao da sam ih ja rekao a do sad ja rekoh samo jednu ili dvije recenice.Mozda postoji jos jedan virtualni SElkoba?Ko ce ga znati u ovom digitanom dobu Znaci odose sve ljudi prije nego sto je Isus dosao u pakao.Bili vjernici ili ne? Dazba svih poslanika proroka vjerovjesnika koji su donosili Boziju Uputu? Dzaba sva dobra djela koja su vjernici tokom istorije prije Isusa u Bozije Ime cinili? Ili sam ja ovo pogresno razumio sta ti rece Aleksandre? Pitanje: Da li ljudi koji nisu vjerovali u Isusa a koji su culi za Njega i nisu prihvatili da je Isus umro za njihove grijehe idu u pakao? Hristos ih je uveo u raj,kako onda đaba? Pa zato sto su to vrijeme do Hristosa proveli u paklu. 1.Bio vjernik dobar ali dok Hristos ne dodje oni su u paklu? Jer oni nisu znali za Isusa a otisli u pakao.Pa zar to nije prevara za njih? Sto je Adam nacinio nepravdu ? ko je tu kriv? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Да. Није постојала могућност да се ико спасе, без обзира на своја дела. Христос је омогућио да наша дела имају смисла, Он је победио смрт. Да то није урадио, узалуд би смо се трудили. Али, несретни Селкоба, Христову жртву тумачи као да ми схватамо да је Христос умро за све и сада може да ради ко шта хоће и довољно је да се декларише као хришћанин, спашће се. Стварно треба имати богату фантазију па овако испревртати ствари. Kao prvo Aleksandar je uzeo sebi za pravo da isprica neke stvari kao da sam ih ja rekao a do sad ja rekoh samo jednu ili dvije recenice.Mozda postoji jos jedan virtualni SElkoba?Ko ce ga znati u ovom digitanom dobu Znaci odose sve ljudi prije nego sto je Isus dosao u pakao.Bili vjernici ili ne? Dazba svih poslanika proroka vjerovjesnika koji su donosili Boziju Uputu? Dzaba sva dobra djela koja su vjernici tokom istorije prije Isusa u Bozije Ime cinili? Ili sam ja ovo pogresno razumio sta ti rece Aleksandre? Pitanje: Da li ljudi koji nisu vjerovali u Isusa a koji su culi za Njega i nisu prihvatili da je Isus umro za njihove grijehe idu u pakao? Hristos ih je uveo u raj,kako onda đaba? Pa zato sto su to vrijeme do Hristosa proveli u paklu. 1.Bio vjernik dobar ali dok Hristos ne dodje oni su u paklu? Jer oni nisu znali za Isusa a otisli u pakao.Pa zar to nije prevara za njih? Nije,kako prevara kad su se spasili,gledano iz perspektive večnosti to vreme provedeno u paklu je beznačajno... Kako moze biti beznacajno da provede jedno vrijeme u paklu ? Da je i 1 sekundu proveo u paklu a bio pravi vjernik onda se osjeca prevareno. Sve radio kako treba i onda haj ti jarane malo u pakao.Zar to ne bi bila prevara? Извини,а ко је крив људима кад су сами себи закључали врата раја? И имај на уму да тај пакао није исто оно што ми данас подразумијевамо под паклом. Pakao kakav god da bio on je pakao nije rajI vjernici koji su zivjeli prije Isusa nisu sebi zakljucali vrata raja.Oni su zivjeli prije Isusa.Sta oni mogu za to? Oni su vjerovali Poslanicima koji su im dolazili i govorili vjwerujte u jednog Boga i icete u raj Oni su to radili i na kraju kao nagradu dobili pakao kakav gods da je! I kakva je to sad prica nije pakao isto sto i pakao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука