Goku Написано Јануар 30, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 Зна ли ми неко, добри моји људи, рећи нешто више о страници http://oslobodjenje.rs/ тачније занима ме конкретно категорија о православљу http://oslobodjenje.rs/category/pravoslavlje/? За то ослобођење први пут са чуо (тј видио) на фејсбуку јер се њихови текстови шерују на страници "Не псуј БОГА!!!" за коју сам некако закључио да има везе са Поукама. Шта ми заправо боде очи код тих текстова? Наслови. Наслови као из жуте штампе: ВЕЛИКИ АПЕЛ СВИМ МЕДИЈИМА: Сутра су Часне вериге – ово не ваља чинити! ВЕЛИКИ ПАВЛЕ: Овако је блаженопочивши патријарх оставио без текста највеће светске политичаре! СУРОВА ИСТИНА КОЈУ МНОГИ НЕЋЕ ДА ЧУЈУ: Никада и ни по коју цену не чини овај страшни грех! ОВО ЈЕ НАЈОПАСНИЈА ЗАМКА ЗА ХРИШЋАНЕ – ЧУВАЈТЕ СЕ ОВОГ ИСКУШЕЊА: Овако морамо да одговоримо на Божији позив! НА ОВАЈ НАЧИН ВРАТИ РАДОСТ У СВОЈУ ПОРОДИЦУ: Поука овог монаха је помогла многима! ОВА ПОУКА ЋЕ ВАМ СИГУРНО ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ: Два минута читања представљају нешто невероватно! Наслови толико сензационалистички да вјерујте немам жељу уопште да отворим. Иначе, у осталим електронским медијима не отварам никакве текстове сличних наслова. Моје питање би, заправо било, да ли иза овог ослобођења стоји СПЦ (у било каквом ангажману) и да ли сматрате да је овакав (сензационалистичко-таблоидни) начин ширења православља уопште прикладан? PredragVId and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 пре 10 минута, Muramasa рече Lovrekoviću. Ok, сад мени конкретно (са лијеве стране Дрине) ово име не значи много. Моје питање је више било везано за то што је фб страница "Не псуј БОГА!!!" наведена као званична фб страница Поука а дијели овакве наслове који (по мени) и нису баш у духу Поука. Вјероватно сам требао поставити питање на "Питајтејте администрацију" умјето што отворих незанимљиву тему А можда је то заправо и ок, само се мени чини да није. александар живаљев and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 30, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 пре 5 часа, Goku рече Зна ли ми неко, добри моји људи, рећи нешто више о страници http://oslobodjenje.rs/ тачније занима ме конкретно категорија о православљу http://oslobodjenje.rs/category/pravoslavlje/? За то ослобођење први пут са чуо (тј видио) на фејсбуку јер се њихови текстови шерују на страници "Не псуј БОГА!!!" за коју сам некако закључио да има везе са Поукама. Шта ми заправо боде очи код тих текстова? Наслови. Наслови као из жуте штампе: ВЕЛИКИ АПЕЛ СВИМ МЕДИЈИМА: Сутра су Часне вериге – ово не ваља чинити! ВЕЛИКИ ПАВЛЕ: Овако је блаженопочивши патријарх оставио без текста највеће светске политичаре! СУРОВА ИСТИНА КОЈУ МНОГИ НЕЋЕ ДА ЧУЈУ: Никада и ни по коју цену не чини овај страшни грех! ОВО ЈЕ НАЈОПАСНИЈА ЗАМКА ЗА ХРИШЋАНЕ – ЧУВАЈТЕ СЕ ОВОГ ИСКУШЕЊА: Овако морамо да одговоримо на Божији позив! НА ОВАЈ НАЧИН ВРАТИ РАДОСТ У СВОЈУ ПОРОДИЦУ: Поука овог монаха је помогла многима! ОВА ПОУКА ЋЕ ВАМ СИГУРНО ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ: Два минута читања представљају нешто невероватно! Наслови толико сензационалистички да вјерујте немам жељу уопште да отворим. Иначе, у осталим електронским медијима не отварам никакве текстове сличних наслова. Моје питање би, заправо било, да ли иза овог ослобођења стоји СПЦ (у било каквом ангажману) и да ли сматрате да је овакав (сензационалистичко-таблоидни) начин ширења православља уопште прикладан? О Боже, таблоидно богоугодно благоглагољање. Таман кад помислим да сам све видјео emilija, александар живаљев, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Јануар 30, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 Ко је од чланова Форума у администрацији ФБ странице ''Не псуј БОГА!''? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 30, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 У питању су само вирални наслови, али не и садржај PredragVId, александар живаљев, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 Ali ja baš zbog takvih naslova ni ne otvaram sadržaj :-( PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јануар 30, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 Ni ja zbog naslova nisam otvarala:)))) A zaista odlican tekst (u vezi sta "se valja "ili "ne valja" na praznike) pomislih - jao nee opeeeet:)))))) Doduse promaklo mi je da je to "nasa" FB stranica...... PredragVId and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 30, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 пре 9 часа, Goku рече Зна ли ми неко, добри моји људи, рећи нешто више о страници http://oslobodjenje.rs/ тачније занима ме конкретно категорија о православљу http://oslobodjenje.rs/category/pravoslavlje/? За то ослобођење први пут са чуо (тј видио) на фејсбуку јер се њихови текстови шерују на страници "Не псуј БОГА!!!" за коју сам некако закључио да има везе са Поукама. Шта ми заправо боде очи код тих текстова? Наслови. Наслови као из жуте штампе: ВЕЛИКИ АПЕЛ СВИМ МЕДИЈИМА: Сутра су Часне вериге – ово не ваља чинити! ВЕЛИКИ ПАВЛЕ: Овако је блаженопочивши патријарх оставио без текста највеће светске политичаре! СУРОВА ИСТИНА КОЈУ МНОГИ НЕЋЕ ДА ЧУЈУ: Никада и ни по коју цену не чини овај страшни грех! ОВО ЈЕ НАЈОПАСНИЈА ЗАМКА ЗА ХРИШЋАНЕ – ЧУВАЈТЕ СЕ ОВОГ ИСКУШЕЊА: Овако морамо да одговоримо на Божији позив! НА ОВАЈ НАЧИН ВРАТИ РАДОСТ У СВОЈУ ПОРОДИЦУ: Поука овог монаха је помогла многима! ОВА ПОУКА ЋЕ ВАМ СИГУРНО ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ: Два минута читања представљају нешто невероватно! Наслови толико сензационалистички да вјерујте немам жељу уопште да отворим. Иначе, у осталим електронским медијима не отварам никакве текстове сличних наслова. Моје питање би, заправо било, да ли иза овог ослобођења стоји СПЦ (у било каквом ангажману) и да ли сматрате да је овакав (сензационалистичко-таблоидни) начин ширења православља уопште прикладан? Знам дечка који то ради. То ради намерно, и ако тексови немају никакве везе са таквим насловима. То је одговор на глупости које се објављују на осталим таблоидним порталима. Кад прочитате текстове, видећете да су сасвим нормални. Маркетиншка фора, која би требала да се мења, некако више не пије воду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 30, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2017 пре 13 минута, emilija рече Ni ja zbog naslova nisam otvarala:)))) A zaista odlican tekst (u vezi sta "se valja "ili "ne valja" na praznike) pomislih - jao nee opeeeet:)))))) Doduse promaklo mi je da je to "nasa" FB stranica...... Наша је Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 31, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2017 пре 8 часа, R2D2 рече Маркетиншка фора, која би требала да се мења, некако више не пије воду. Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука