Milan Nikolic Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Од Зеленог Венца, аутобуска линија: 75. Станица: Студентска. Црвени број 3 и стрелица означава станицу на коју се долази из правца града (Зел.Венца). Плави број 4 је улаз у студентски град. Жути број 5 је место улаза у зграду где се налази Параклис. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Хвала Милане за ове фотке.Нисам била у Студентском граду од 1984.г. Видим да су се времена променила Богу хвала и Пресветој Богородици. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Шта значе она Златна Слова на Завесама А И Q тако некако.... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Алфа и Омега- Почетак и Крај, Господ наш Исус Христос 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Алфа и Омега- Почетак и Крај, Господ наш Исус Христос 0205_whistling Јел исто знаће и слова у ореолу јер тамо су 3 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Мислим да та 3 слова значе Онај који јесте winter У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2010 ,,Ја сам Алфа и Омега, говори Господ Бог, Који јесте и Који беше и Који долази, Сведржитељ'' (Отк.1,8). ,,Не бој се, ја сам Први и Последњи и Живи, и бејах мртав и ево жив сам у векове векова, и имам кључеве од смрти и од пакла'' (Отк.1,18). ,,Ја сам Алфа и Омега, Почетак и Свршетак. Ја ћу жедноме на дар дати са извора воде живота'' (Отк.21,6). ,,Ја сам Алфа и Омега, Први и Последњи, Почетак и Свршетак'' (Отк.22,13). winter Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 11, 2010 Пријави Подели Написано Април 11, 2010 Паралкис још док није био осликан,и сабор Верујемоваца... 0104_cheesy о Ђаковац,Радомир,Срећко и фемили,Евгеник,Милан,Марјановић,Боки,Маша,Тица,Ивица,Зилот,Олга,Срђан,Љубодраг,Зосима и заборавих име оног косијанера ?! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2010 И Неша из Панчева, већ ,,чувени еколог''. winter Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука