obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 60-godisnja glumica, najpoznatija po ulozi princeze Leie u Star Wars sagi, preminula nekoliko dana nakon teskog srcanog udara. http://people.com/movies/carrie-fisher-dies/ http://www.hollywoodreporter.com/news/carrie-fisher-dead-star-wars-actress-was-60-959097 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 http://people.com/movies/carrie-fisher-dies/ АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/Carrie_Fisher Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Ode i Pepeljuga mog detinjstva. Najlepsi momenti tog detinjstva, vezani za tu izuzetnu bajku u svemiru, su i njena ogromna zasluga. Zbogom velika princezo, i ako Bog da - dovidjenja u nezalaznom Carstvu svetlosti i odmora. Bog da te prosti i uzme u svoje Narucje! Neka da Hristos da si konacno pobedila u vecnoj pobuni protv tiranije zla. I od Boga ti hvala za sve najlepse detinje Snove... ... Јанко, Драшко, Mилена КШ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-4068820/Star-Wars-vet-Mark-Hamill-shares-tribute-Carrie-Fisher-dies-age-60.html "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Neeee bas mi zao da nije dozivela kraj nove trilogije. Ko da preuzme njenu ulogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Брате мој, шта је ово?!? Само добри одлазе, ови други живе ко корњаче... Сећам се да сам у старту навијао да она и Лук буду заједно а не онај "пробисвет"... А онда хладан туш, па сам се бринуо да се случајно не смувају брат и сестра - као да ми је род рођени... Господ да је прими у своје наручје... Боже, као да сваки дан идем са сахране на сахрану... Драшко, Paradoksologija, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 ОДЛАЗАК ПРИНЦЕЗЕ ЛЕЈЕ: Преминула Кери Фишер Позната америчка глумица Кери Фишер (60) преминула је пошто је пре неколико дана имала срчани удар, преносе светски медији Позната америчка глумица Кери Фишер (60) преминула је пошто је пре неколико дана имала срчани удар, преносе светски медији. Порпарол њене породице Сајмон Холс потврдио је ту информацију, наводи "Холивуд рипортер".Фишер је најпознатија по улози принцезе Леје у оригиналној трилогији „Ратови звезда“, а појавила се и седмом делу „Буђење силе“ из прошле године.Осим тога, написала је и неколико књига. Извор Драшко, ivanaika, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Нисам приметио да је постављена теме. Спојите теме. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 6 минута, Јанко рече Брате мој, шта је ово?!? Само добри одлазе, ови други живе ко корњаче... Сећам се да сам у старту навијао да она и Лук буду заједно а не онај "пробисвет"... А онда хладан туш, па сам се бринуо да се случајно не смувају брат и сестра - као да ми је род рођени... Господ да је прими у своје наручје... Боже, као да сваки дан идем са сахране на сахрану... Imala je ona taj tezak srcani udar pre neki dan, i to u avionu, na putu iz Londona. Bila je ovo kratko vreme na intenzivnoj nezi. Inace, sta drugo da ti kazem - za sve te ljude koje pamtim kao uzore iz detinjstva, a narocito za tako blistave i upecatljive kao sto su likovi iz te sage, imam da kazem samo jedno sto mogu i umem: zauvek u srcu, zauvek sa zeljom i uzdahom Nebu da nas u vecnosti ujedini, da svi mi zajedno - i princevi/princeze i mi koji smo ih zavoleli - zauvek zivimo ono sto smo oduvek sanjali... Драшко and Јанко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 @Janko Ne znam koliko si ispratio - tokom godine, npr., preminuo je i Keni Bejker, legenda patuljastog rasta koji je oziveo mali i nezamenljivi lik R2D2-ua, s tim da je on covek ipak imao oko 80 godina, da kazes - ipak je poziveo kompletan ljudski vek, dok nas je Keri iznenada napustila, i to u svega 60 godina. Драшко and Јанко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Inace, Keri je poznata i po tome da je kao mlada, na veliku zalost, potpala pod narkomaniju, kao i mnogi ondasnji mladi glumci, krajem 70-ih godina proslog veka, e da bi se prilicno brzo - `fala Bogu - izvukla iz toga, i kao podsecanje i sebi i drugima napisala knjigu "Razglednice iz pakla", gde opisuje svoje muke odvikavanja od te sotonije. Velika i vrlo upecatljiva zena, cak i kad je na moment pogledas van konteksta Star Wars price... https://en.wikipedia.org/wiki/Postcards_from_the_Edge АлександраВ, ivanaika, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Као дете чије је школовање обележио марксизам, верујем да ме је њихова "Сила" погурала да почнем да размишљам да ли таква или слична сила ипак постоји и држи универзум... Могло би се рећи да су ме Ратови на неки начин гурнули у правцу Бога... Goku, АлександраВ, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 3 минута, Јанко рече Као дете чије је школовање обележио марксизам, верујем да ме је њихова "Сила" погурала да почнем да размишљам да ли таква или слична сила ипак постоји и држи универзум... Могло би се рећи да су ме Ратови на неки начин гурнули у правцу Бога... Ne znam za tebe, ali sto se mene tice nema sta da se mislim, SW je bio jedan od kljucnih pokretaca da uopste mislim u tom pravcu - ikona nekog boljeg sveta, izuzetno vazno pribeziste u trenucima ocaja i beznadja, svetli primer borbe za pravdu a protiv svake tiranije zla i necovestva. Na najpozitivniji nacin receno, za mene je to bila "religija" pre religije, odnosno blistavi sistem vrednosti i vitestva (a zar moze drukcije u prelepoj bajci?), koji me je u detinjstvu osvojio jednom i zauvek... Драшко, Јанко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Kako znate da vam je neko zaista blizak? Kad ga/je ugrabi smrt, a vi i dalje ne mozete da se naviknete na cinjenicu da ta osoba vise nije na ovom svetu... Јанко and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука