Ronald Написано Децембар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 6 минута, RYLAH рече Не мора да значи, могуће да негде стварно осећа да тако треба, не би то било ништа чудно. Нико од нас није ни скроз добар ни скроз лош. Али опет, то уопште не значи да би сад њега требало глорификовати, него управо супротно: треба поставити питање зашто је потребно да деци ветерана, које је држава уништила и којима је ускратила оно што јој је била дужност и отерала их у смрт, не може та иста држава макар да надокнади то што је урадила, него морају деца да спадају на то да им нарко - дилери купују станове. Ovaj drugi dio je pitanje za sve građane zašto im je država neuredjena i zašto su kriminalci cesto najpoštovaniji ljudi. Prvi dio, pa on i misli da treba pomagati ljudima jer daleko od toga da je on običan krimos koji hoće da ga selo uzdiže, to se najbolje može vidjeti u njegovom oblačenju, obična crna majica, obicne farmerice, kulturan, lijepo se pozdravi, nije se nikad ranije eksponirao itd. Ali upravo takav covjek odlično zna čime se bavi, pametan je, sluzi se sa dosta jezika, sto opet ne znači da nije htio da se iskobelja iz tog i opere sve pare kroz investicije, ali to nije lako kad znaš koliko novca ovo donosi. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 22 минута, florenntina рече Ja ne vidim razliku. On je postao to sto jeste zahvaljujuci politicarima. Ista je to DB skola. Ne bih rekao da je baš tako, ne mogu političari baš sve da odlucuju. A i zabluda je da je kod nas sve u rukama političara, pogotovo u Srbiji, gdje je DB jači od svega mogućeg. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 Po meni iskreno Darko ni malo nije gori od Dinkića koji je uništio sve i svašta i Karića i njegovih mahinacija. Mada Karić manje jer su njega sputavali zbog moguće pobjede na izborima, ali Dinkić je jedan od najgorih ljudi u poslednjih 15 godina i ti ljudi su evo na slobodi. GeniusAtWork and 3006 је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 16 минута, florenntina рече Mislim da je ovakva relativizacija opasna zamka u koju hriscani cesto upadaju. Potpuno je nebitno sa stanovista drustva i drzave da li je on dobar ili los i kakvo ima srce. Исто то мислим, само је разговор са Роналдом скренуо у правцу тога да ли он може нешто стварно да осећа или не. И одмах после тога сам додавао да је то његова ствар и да га не оправдава колико год да осећа да стварно треба да помаже људима, јер се зна одакле су те паре дошле. Ronald and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 28, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 20 минута, RYLAH рече Исто то мислим, само је разговор са Роналдом скренуо у правцу тога да ли он може нешто стварно да осећа или не. И одмах после тога сам додавао да је то његова ствар и да га не оправдава колико год да осећа да стварно треба да помаже људима, јер се зна одакле су те паре дошле. To je to, a naravno da on može da osjeca, itekako osjeca, emotivac je, nije on psihopata, daleko od toga. Meni je mnogo fascinantnije kako je neko kao on uopšte došao do toga da bude to što jeste. Pazi to je nemoguci skok za dvije godine bio od 94-96 godine. On je ovom covjek kojem je ukrao pare sa drugovima, vratio sve, ako ne i vise i kupio nova kola. Ali Ipak je kriminalac koliko god da je svojim delima pomagao ljudima. Znam ja ljudi koji su i Milu Đukanoviću slali pisma, a on im u koverti slao pare, mislim da je cak i sinu Momira Bulatovica platio lijecenje, nakon nekoliko godina pošto nisu imali kontakta. I sad ga Momir kritikuje a i tada je. Milo je uspio da razdvoji i pokaže da može biti osjecajan. Ali Ipak i za Mila nam je dosta toga poznato. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 36 минута, Ronald рече Ne bih rekao da je baš tako, ne mogu političari baš sve da odlucuju. A i zabluda je da je kod nas sve u rukama političara, pogotovo u Srbiji, gdje je DB jači od svega mogućeg. Upravo to, zato i kazem "ista skola". Ipak, vazno je ne gubiti iz vida da kolikogod situacija izgledala beznadezna u smislu da su "karte odavno podeljenje", promena je moguca. To se pokazalo mnogo puta kroz istoriju a potvrdilo na poslednjim izborima u SAD-u. Gradjani samo treba da shvate i prihvate, svako za sebe, da imaju moc i da ako zele mogu promeniti stvari. Vazno je da ne upadnemo u malodusnost i poverujemo ovim zlikovcima koji nas stalno truju lazima da je u pitanju "sudba kleta". https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 1 сат, Ronald рече ali Dinkić je jedan od najgorih ljudi u poslednjih 15 godina i ti ljudi su evo na slobodi. Najgori ministar od 1815. do danas. florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 2 часа, florenntina рече Ja ne vidim razliku. On je postao to sto jeste zahvaljujuci politicarima. Ista je to DB skola. @Muramasa је у праву, разлика постоји. Шарић је бар "поштено" остао "са оне стране", ови се претварају да су добри... Далеко већи љигавци... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 Kako strašna priča, to samo kod nas može, tu mašta književniika i filmopisaca nije dovoljno živa, dovoljno je da prekopira našu balkansku stvarnost. Njegove pare jesu gadne, ali je ipak našao lijep način da ih opere. Nisu ništa manje gadne pare raznih drugih, legalnih i čak i oficijelnih dobrotvora, pa bome i crkvenih ktitora... Da hoće više davati potrebitima, čak i više nego promotivna gradnja hramova i slično tome. Pa nek Bog sudi uzevšii sve u obzir. Realno, 100.000E može da nahrani i kojekako zbrine mnoge gladne i ugrožene. Ne bih ja bila gadljiva ni na čije pare u tom slučaju. 3006 је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 Што се мене тиче, поздрављам и само нека настави тако. Има још деце (довољно је само децу гледати) којима може помоћи, има да се занима годинама унапред. Да ли му због тога треба смањити казну (ако је крив) - не! Али га треба подржати да настави овако. Суђење нека иде по свом (тек ту бих имао свашта да кажем о нашим судовима, судијама и осталима, али има и правника часних, да се не огрешим о људе) свеједно ће трајати колико траје, не треба то да га омета да још неку тужну причу помогне. Зашто бих му рекао - џаба ти то, прљав новац, крвав. Гладни не знају да ли је новац прљав, а Шарић нека одговара за своја дела, на овом суду и оном. До тада - помажи убоге и несрећне, не посустај. Још нешто - зар мислите да Шарић, Карић, Мишковић, могу да постану и опстану без структура државе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 6 минута, Muramasa рече Šarić može, on je sve postigao bez struktura države. Dal si ti stvarno toliko naivan da misliš da možeš da uneseš veću količinu narkotika,mislim na tone bez pomoći državnih struktura pre svega tajnih službi i politačara?Šta ti misliš od čega se finansiraju one?Iz budžeta?Šarić je samo jedan igrač koji je previše ojačao i počeo da radi na svoju ruku zato je i uklonjen. 3006 је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 2 часа, Дијана. рече Da hoće više davati potrebitima, čak i više nego promotivna gradnja hramova i slično tome. Pa nek Bog sudi uzevšii sve u obzir. Realno, 100.000E može da nahrani i kojekako zbrine mnoge gladne i ugrožene. Ne bih ja bila gadljiva ni na čije pare u tom slučaju. Још да му се додели повеља... Или фреска... Ова ми је врх. Свети показује ка небу, а овај га не ферма ни 3%, позира са садашњом, бившом женом и децом. Овај фрескописац му га стварно шукн'о... Ronald and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 пре 44 минута, Kratos рече Dal si ti stvarno toliko naivan da misliš da možeš da uneseš veću količinu narkotika,mislim na tone bez pomoći državnih struktura pre svega tajnih službi i politačara?Šta ti misliš od čega se finansiraju one?Iz budžeta?Šarić je samo jedan igrač koji je previše ojačao i počeo da radi na svoju ruku zato je i uklonjen. Када се сетим како се одвијала прича, све ми се чини да није засметао овде, јер је доста финансирао, већ тамо, преко баре. Тамо је ојачао и оданде је стигао налог да се склони. Не верујем да су се наши ту нешто питали. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 Управо сада, 3006 рече Када се сетим како се одвијала прича, све ми се чини да није засметао овде, јер је доста финансирао, већ тамо, преко баре. Тамо је ојачао и оданде је стигао налог да се склони. Не верујем да су се наши ту нешто питали. Na njih sam i mislio. 3006 је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2016 Шарића сигурно не треба глорификовати, али му треба признати да је урадио добро дело. Када ни држава, ни било који политичар као појединац нису хтели да помогну. О његовим мотивима ми ништа не знамо и не можемо да коментаришемо; мада не знам какве би задње намере могао да има да купи стан дечаку који је остао без породице, од тога сигурно не може материјално да профитира. Зато се слажем са Мурамасом, колико год да је бараба и кримос овим делом се сигурно уздигао изнад напредњачке и целокупне остале политичке багре која сише крв људима већ деценијама. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука