Драгана Милошевић Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 View full Странице Ignjatije, Аурор and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 mi smo Srbi zato sto pucamo haha ...tragikomicno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 3 минута, Djapa рече mi smo Srbi zato sto pucamo haha ...tragikomicno. Не будите буквалиста. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Pogresno ste me razumeli, u potpunosti se slazem. Samo sam izdvojio deo klipa koji me je nasmejao, inace veoma tuzno i istinito. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Леп говор. Само ово о Турцима, потурчивању и балијама му није требало. Сад кад оплету по њему.... држ' се Еп. Гришо. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Па шта можемо ми да очекујемо када смо 500 година били под Турцима. Ја са овиме немам намеру да критикујем, већ да кажем да је нормално да смо нешто попримили и од њих. Ја сам схватио поруку и стварно треба да се доста променимо на боље. Јесу наши преци шелучили и у весељима, али ми то данас не смемо да радимо. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука