Jump to content

Jorgovanka plagirala doktorat

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Какав председник такви и службеници. Тома ипак води са ни једним положеним испитом. Зато ваља опет гласати за њега на пролеће. Лидер је лидер.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Muramasa рече

Izgleda da se Nebojši iz Beograda i Siniši Malom pridružila još jedna napredna dr.

http://rs.n1info.com/a216090/Vesti/Vesti/CINS-Jorgovanka-Tabakovic-plagirala-deo-doktorata.html

Dalo se pretpostaviti kada novinari nisu dobili na uvid doktorat koji bi morao da bude javno dostupan svima.

Ali objašnjenje da se u društvenim naukama toleriše plagijat do 20% je urnebesan.

Priznajem da mi nije jasna ta koncentracija lažnih doktorata - Neša, Mali, Jorgovanka, pa i Toma Master Diploma - oko Vučića. Čemu to služi i kome to ma šta znači osim u smislu kršenja zakona i etike?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Paradoksologija рече

Priznajem da mi nije jasna ta koncentracija lažnih doktorata - Neša, Mali, Jorgovanka, pa i Toma Master Diploma - oko Vučića. Čemu to služi i kome to ma šta znači osim u smislu kršenja zakona i etike?

Мени јесте :) Наша стара добра колективна опседнутост папирима и формалним звањима. Вредиш онолико колико скраћеница са тачком стоји испред твог имена...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, verum est in beer рече

Сада си себе потпуно открио.

Види се да радиш у ПР тиму Јоргованке и велике снс.

То вам је опробан рецепт. Прво сте кренули са Томом и том "негативном" капмпањом, која у ствари има циљ за популаризацију дотичних особа.

Тома је после афере постао председник, затим је Небојшица постао министар унутрашњих дела, и сада да не набрајам још 562 осталих људи из власти, који су имали исти третман.

Види се да ово твоје има за циљ будуће председничке изборе.

Искрено, од тебе се нисам надао.

О, Истино истраживачког новинства, пиво Ти је ударило у главу!

Зар не видиш, јади Те не виђели, да све ради апазиција!

Тако је све почело - Хамдију Поздерца оптужили за плагијат неког сарајевског професора. Поздерац им лијепо река: "Јесте, ја сам преписао од њега, а он од Тоде Куртовића, а Куртовић од Кардеља, Кардељ од Лењина, Лењин од Плеханова, а Плеханов од Маркса. И на крају испало: Хамдија лопов!"

Подели на овим сајтовима

Correct them now

Best Plagiarism Checker & Proofreader

Програм, иначе није ни близу развијен као новији програми контроле плагијата, као што је Уркунд.

Чему контрола плагијата? Јоргованка сама зна ако је користила туђе материјале... Volare, Cantare 0509_music

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...