Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 30 минута, Ana Bjelan рече Sta je po tebi dobro, a sta zlo? Za mene ne postoji dobro ili zlo. Postoje samo ljudski postupci koje nose odredjenu karakteristiku ili tezinu u zavisnosti od toga kakve su drustvene okolnosti. Ono sto je za tebe zlo, za nekog isusovog savremenika je sasvim prihvatljivo... kao robovlasnistvo npr, kojeg se ni sama biblija ne stidi previse... Ili na primer, u bibliji pise da je greh nositi odecu od razlicitih materijala ili brijati bradu nedljeom... danas su ta grehovi u najmanju ruku smesni s obzirom da ih sami hriscani krse konstantno... evo ja sam siguran da ti u ovom trenutku krsis to biblijsko uputsvo da kao hriscanka NE SMES da nosis odecu od razlicitih materijala... Ides u pako gospo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 5 минута, cloudking рече Za mene ne postoji dobro ili zlo. Postoje samo ljudski postupci koje nose odredjenu karakteristiku ili tezinu u zavisnosti od toga kakve su drustvene okolnosti. Ono sto je za tebe zlo, za nekog isusovog savremenika je sasvim prihvatljivo... kao robovlasnistvo npr, kojeg se ni sama biblija ne stidi previse... Ili na primer, u bibliji pise da je greh nositi odecu od razlicitih materijala ili brijati bradu nedljeom... danas su ta grehovi u najmanju ruku smesni s obzirom da ih sami hriscani krse konstantno... evo ja sam siguran da ti u ovom trenutku krsis to biblijsko uputsvo da kao hriscanka NE SMES da nosis odecu od razlicitih materijala... Ides u pako gospo... "Не може се живети против закона Божијег, па да се очекује срећа, и спокојство и задовољство. Ако се извесна удобност тим путем и нађе, нестална је и кратког века...Јер ГРЕШАН човек, браћо и сестре, је – по правилу – НЕСРЕЋАН човек." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 2 минута, Ana Bjelan рече "Не може се живети против закона Божијег, па да се очекује срећа, и спокојство и задовољство. Ако се извесна удобност тим путем и нађе, нестална је и кратког века...Јер ГРЕШАН човек, браћо и сестре, је – по правилу – НЕСРЕЋАН човек." Read more Moras da naucis kako se komunicira, ne mozes da mi ostavis metaforu pa ja sam da izvlacim zakljucke. Na primer, razmislsi sta zelis da kazes pa onda to recima pretocis u pisanu misao i svi sreci... vrlo, jednostavan i zapravo intuitivan proces. E sad... znam ja 10 bozijih zapovesti ali kakve one veze imaju sa gresnoscu coveka? Zar je samo ovih 10 zapovesti sve sto treba da se sledi? Sta je sa biblijom? Tamo imas pored ovih 10 jos 1000 aznoraznih uputstava kako treba da zivis svoj zivot, da li njih ignorises? zasto ih ignorises? 10 bozijih zapovesti je vrlo, vrlo lose koncipiran spisak i vrlo nepotpun... da li na primer znas da je hriscaninu koji odluci da iskljucivo postuje samo tih 10 zapovesti, potpuno dozvoljeno da siluje druge osobe? Da li znas da sodomija, pederastija, pedofilija i (boze me sacuvaj) rukoblud nisu zabranjeni ovim zapovestima? OSim toga, sta plnairas da uradis povodom svojeg greha niosenja odece od razlicitih materijala? Tvoja biblija to ISKLJUCIVO zabranjuje... nemoj mi reci da nisi znala za to?! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 25 минута, cloudking рече Moras da naucis kako se komunicira, ne mozes da mi ostavis metaforu pa ja sam da izvlacim zakljucke. Na primer, razmislsi sta zelis da kazes pa onda to recima pretocis u pisanu misao i svi sreci... vrlo, jednostavan i zapravo intuitivan proces. E sad... znam ja 10 bozijih zapovesti ali kakve one veze imaju sa gresnoscu coveka? Zar je samo ovih 10 zapovesti sve sto treba da se sledi? Sta je sa biblijom? Tamo imas pored ovih 10 jos 1000 aznoraznih uputstava kako treba da zivis svoj zivot, da li njih ignorises? zasto ih ignorises? 10 bozijih zapovesti je vrlo, vrlo lose koncipiran spisak i vrlo nepotpun... da li na primer znas da je hriscaninu koji odluci da iskljucivo postuje samo tih 10 zapovesti, potpuno dozvoljeno da siluje druge osobe? Da li znas da sodomija, pederastija, pedofilija i (boze me sacuvaj) rukoblud nisu zabranjeni ovim zapovestima? OSim toga, sta plnairas da uradis povodom svojeg greha niosenja odece od razlicitih materijala? Tvoja biblija to ISKLJUCIVO zabranjuje... nemoj mi reci da nisi znala za to?! Nesto forum pobrkao loncice pa mi se gornji post ne prikazuje dobro, zato ga citiram da vidis @Ana Bjelan пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 35 минута, cloudking рече Nesto forum pobrkao loncice pa mi se gornji post ne prikazuje dobro, zato ga citiram da vidis @Ana Bjelan nema nista slucajno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Treba da budes DEBIL pa da znas da te gadosti koje si naveo nisu zabranjene. Nosenje odece je najmanji problem, tim se ne bavim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 3 минута, Ana Bjelan рече Treba da budes DEBIL pa da znas da te gadosti koje si naveo nisu zabranjene. Nosenje odece je najmanji problem, tim se ne bavim... Treba da procitas bibliju makar jednom pre nego sto krenes da misionaris soljenje pameti Jesu. Zabranjene su. Bas kao i jedenje prasetine. Za-bra- nje- no. (No- no). Oces da ti dam tacne citate? Imamo sveto pismo na forumu odma mozes da proveris. Hriscani to znaju... vi koji se maskirate u hriscane, logicno, pojma nemate jer ti npr. pored biblije nisi ni prosla. Kazi da gresim. Slazi pred bogom. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Ako nisam bila dovoljno jasna jel treba da budes toliko ogranicen, pa da verujes da je to dozvoljeno i normalno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Управо сада, cloudking рече Treba da procitas bibliju makar jednom pre nego sto krenes da misionaris soljenje pameti Jesu. Zabranjene su. Bas kao i jedenje prasetine. Za-bra- nje- no. (No- no). Oces da ti dam tacne citate? Imamo sveto pismo na forumu odma mozes da proveris. Hriscani to znaju... vi koji se maskirate u hriscane, logicno, pojma nemate jer ti npr. pored biblije nisi ni prosla. Kazi da gresim. Slazi pred bogom. tebi ocigledno dzabe sto si citao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 2 минута, Ana Bjelan рече tebi ocigledno dzabe sto si citao Kako dzabe kad ja ateista bolje znam od tebe? Ja mislim da je to sramota... ti kako oces... Oces citate iz biblije koji zabranjuju gorepomenute stvari? Il te stra пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 Управо сада, cloudking рече Kako dzabe kad ja ateista bolje znam od tebe? Ja mislim da je to sramota... ti kako oces... Oces citate iz biblije koji zabranjuju gorepomenute stvari? Il te stra Sta ce mi citati od ateiste? Bibliju sam citala i citam jos uvek. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 16, 2017 Пријави Подели Написано Април 16, 2017 пре 1 минут, Ana Bjelan рече Sta ce mi citati od ateiste? Bibliju sam citala i citam jos uvek. Ma ne citati od mene nego od Biblije. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука