rale Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 8 минута, Muramasa рече Što onda gubi vreme na usmeravanje kada i pre nego što si se rodio zna koji ćeš da izabereš? Он зна али ти из љубави пружа прилику да изабереш нешто друго. Кад будеш на суду да се не жалиш како те Бог није волео и није ти пружао прилике. Ненад Р. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 13 минута, Muramasa рече Što onda gubi vreme na usmeravanje kada i pre nego što si se rodio zna koji ćeš da izabereš? Љубав је та која Бога води.Он ти покаже пут, али неће да приморава. rale and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 10 минута, rale рече Дух који покреће наше тело користи гене да обави посао како треба, Ако су услед родитељског греха гени оштећени дух не може исправно да их користи и онда се јављају разни облици сметњи. Prosto i jednostavno Znaš li možda kako popraviti smetnje? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 9 минута, rale рече Он зна али ти из љубави пружа прилику да изабереш нешто друго. Кад будеш на суду да се не жалиш како те Бог није волео и није ти пружао прилике. Usmeravam ja moju ćeru da ne gura prst u utičnicu al ona oće pa oće. I ja šta ću iz ljubavi joj to dozvolim (mnogo je volim). Eh očinska ljubav ne zna za granice. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rale Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 4 минута, Muramasa рече Čemu onda služi mozak kad duh savršeno dobro funkcioniše bez njega? Onda postoji još veće opravdanje, a to je nemogućnost izbora od samog starta. Ista ta nužnost koja je Bogu omogućavala da predviđa šta ću da uradim i pre nego što sam se rodio, ta ista nužnost me sprečava da postupim ikako drugačije. Dakle, kriva je nužnost, a ne ja. Слажем се ниси ти крив...можда твоји родитељи, лоше васпитање, животна искуства, Свашта може да буде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rale Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 12 минута, VaSa110 рече Usmeravam ja moju ćeru da ne gura prst u utičnicu al ona oće pa oće. I ja šta ću iz ljubavi joj to dozvolim (mnogo je volim). Eh očinska ljubav ne zna za granice. Па Бог је и створио тебе таквога да јој не дозволиш. Зна Бог да се детету не може дати слободна воља. Нешто ми се чини да у Божјим очима тек са тридесет постајемо пунолетни да нам се може дати та слобода. Већина људи умре а да не научи да се користи слободном вољом, цео живот проведу на нивоу животиње, Замисли човек има компјутер а не зна да ради на њему, Тако ти је и са слободном вољом, Имаш је али ако не знаш у чему се огледа узалуд ти је, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rale Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 4 минута, Muramasa рече Ali onda Bog može da nađe opravdanje za svako smeće koje je traćilo kiseonik i činilo zlo na ovom svetu. Niko nije kriv i niko nije odgovoran za svoje postupke. Зато је Христос, Ум Божји, преузео одговорност за све нас и опрао нас од греха. Ако се покајемо и почнемо чинити добро Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 7 минута, Muramasa рече Za neke džaba, jer ta nužnost koja ih čini đubretom i koja Bogu omogućava da zna još i pre njihovog rođenja da će biti đubrad, čini njihovo spasenje nemogućim. Православље не држи ову догму. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 23 минута, rale рече Па Бог је и створио тебе таквога да јој не дозволиш........ Nisi pažljivo čitao. Ja sam joj dozvolio iz moje velike ljubavi prema njenoj slobodi. Priča je metaforična (ako nisi primetio), Bog otac a mi deca. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rale Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 1 hour ago, VaSa110 рече Nisi pažljivo čitao. Ja sam joj dozvolio iz moje velike ljubavi prema njenoj slobodi. Priča je metaforična (ako nisi primetio), Bog otac a mi deca. Разумео сам ја метафору ал ти ниси огдовор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 1 сат, rale рече Зато је Христос, Ум Божји Sin Božiji valjda,Reč,Logos. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rale Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 Управо сада, Kratos рече Sin Božiji valjda,Reč,Logos. Логос сем реч значи и ум Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 Управо сада, rale рече Логос сем реч значи и ум Da.Prevideo sam to značenje. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 39 минута, rale рече Разумео сам ја метафору ал ти ниси огдовор. пре 2 часа, rale рече Па Бог је и створио тебе таквога да јој не дозволиш. Зна Бог да се детету не може дати слободна воља. Znači neki nadbog je stvorio boga da brine nad nama jer zna taj nadbog da detetu (tj. nama)ne treba dati slobodnu volju. Jesam li sad dobro shvatio? Jel ovo neka nova religija? пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2016 ала су ови атеисти фаталисти! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука