Jump to content

Лазар Стојановић: НАТО нема алтернативу

Оцени ову тему

Милан Ракић

Препоручена порука

On 11/26/2016 at 2:05, zuti car рече

Covek je bio oženen natašom kandić, Samo ta činjenica pokayuje koliko on nije normalan. Kako iko zdrave pameti može da oženi ...ono ?

Мазохиста. И они се нешто питају, имају права у овој демократској земљи. Човек воли да га жена мучи интимно, бомбардери отворено.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Џуманџи рече

До сад се нисам сусретала са тиме. :)

А ја скоро свакодневно. Нпр. небитно је што најгори срБски патриЈота арлауче како су "Срби дискриминисани у својој земљи јер Цигани бесплатно им узимају мјеста на факултетима", када је то истина, без обзира са ким се он свађао. Е сада, питање је да ли је такво стање неправда или правда итд. је већ питање дубље анализе, али суштина изјаве нашег драгог имагинарног бранитеља отачаства има зрно истине. Исто тако када љуцкоправашки крсташи, попут дотичног интервјуисаног, бљују ватру како смо ми најгори, то не чини ништа мање истинитим грешке и злочине српске стране и српског народа.

Само, тешко је раздвојити особу која изговара неке ствари од тих самих ствари и независно их сагледавати једно од другог, јер људи смо. Кад нам неко није симпатичан или нам његова појава игра по живцима, имамо навику да и његове изјаве не узимамо са потпуном разборитошћу или озбиљношћу. Постави овај текст на форум Б92 и добиће се другачије реакције, гарантујем. Али постави им Вукадиновића или Шешеља када кажу нешто логично, смислено и истинито, ма то је хаос као ово сад.

И нико није имун на ово. Мени дај Бакира изетбеговића, очима га не могу гледати, па макар отварао прихватни центар за мачиће, ја ћу превртати очима. Проклети риђи шејтан... :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Џуманџи рече

Лепо? -.-

Ох, ти благословено дијете када немаш додира са таквима!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ћириличар рече

Али постави им Вукадиновића или Шешеља када кажу нешто логично, смислено и истинито, ма то је хаос као ово сад.

Претера га. :D Одјављујем се са теме, тотално. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Џуманџи рече

Претера га. :D Одјављујем се са теме, тотално. :D

Сорошев плаћенику и Соланин каплару!

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...