cloudking Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 8:22, о.Горан рече Идемо даље... Један од најутицајнијих,ако не и најутицајнији хемичар данашњице др Хенри Шефер, пет пута номинован за Нобелову награду, сваки пут одбијен. Шта мислите зашто? Expand Zato sto je nije zasluzio. Аурор је реаговао/ла на ово 1 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 8:26, о.Горан рече Још пар интересантних предавања овог генијалног човека који подржава покрет ИД: Expand Eh... pa ne moze ovako... sad pravis i gramaticke greske... ne moze "genijalan" covek i "podrzava ID" u isotj recenici... to je pleonazam. On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Новембар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 12:58, cloudking рече Eh... pa ne moze ovako... sad pravis i gramaticke greske... ne moze "genijalan" covek i "podrzava ID" u isotj recenici... to je pleonazam. Expand У праву си,то се онда подразумева хаха Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Новембар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 12:57, cloudking рече Zato sto je nije zasluzio. Expand А ти радиш у изборном комитету за доделу Нобелове награде па знаш из прве руке... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 13:15, о.Горан рече А ти радиш у изборном комитету за доделу Нобелове награде па знаш из прве руке... Expand Tako je. Isto kao i ti. Mislim odatle obojica crpimo informacije zar ne? Iz toga sto smo redovni clanovi oizbornog komiteta pa imamo tu privilegiju da is prve ruke znamo da li je ovaj naucnik zasluzio nagradu ili ne... jel tako druze? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 13:14, о.Горан рече У праву си,то се онда подразумева хаха Expand Ne. Podrazumeva se da je trebalo da primetis da sam pogresio... to na sta sam ja aludirao se ne zove pleonazam, nego (o ironije) oksimoron Pogledaj sta znaci: https://hr.wikipedia.org/wiki/Oksimoron On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 12:58, cloudking рече Eh... pa ne moze ovako... sad pravis i gramaticke greske... ne moze "genijalan" covek i "podrzava ID" u isotj recenici... to je pleonazam. Expand Mislis oksimoron? xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 13:36, cloudking рече Ne. Podrazumeva se da je trebalo da primetis da sam pogresio... to na sta sam ja aludirao se ne zove pleonazam, nego (o ironije) oksimoron Pogledaj sta znaci: https://hr.wikipedia.org/wiki/Oksimoron Expand Aha, izvinjavam se... Ne videh. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 12:58, cloudking рече Eh... pa ne moze ovako... sad pravis i gramaticke greske... ne moze "genijalan" covek i "podrzava ID" u isotj recenici... to je pleonazam. Expand Stilska je greska, gramaticki je besprekorno ispravno. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Gramatika bey grama moyga. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Новембар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 13:36, cloudking рече Ne. Podrazumeva se da je trebalo da primetis da sam pogresio... to na sta sam ja aludirao se ne zove pleonazam, nego (o ironije) oksimoron Pogledaj sta znaci: https://hr.wikipedia.org/wiki/Oksimoron Expand Напротив, лепо си рекао-то је плеоназам хаха. То видимо из списка генијалних људи из прошлости, оснивача наука који су листом били хришћански креационисти. Ето, несвесно си написао нешто тачно хаха... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Новембар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Очигледно је сасвим да су Паулеску и Дамадијан деградирани тиме што им није припала ова награда, то је јасно као дан, али они нису хтели да се повијају и да мењају мишљење као поједини. Остали су доследни у својим убеђењима. Шта их па брига, оно што су урадили и траг који су оставили не може ни један комитет да им узме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 17:36, о.Горан рече Очигледно је сасвим да су Паулеску и Дамадијан деградирани тиме што им није припала ова награда, то је јасно као дан, али они нису хтели да се повијају и да мењају мишљење као поједини. Остали су доследни у својим убеђењима. Expand Може човек да на неким питањима буде сјајан, а на неким катастрофалан... Сигуран сам и да сте и Ви на некима сјајни. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 8:26, о.Горан рече Још пар интересантних предавања овог генијалног човека који подржава покрет ИД: па ко воли нек`изволи.... Expand El ima negde s prevodom? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Новембар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 On 26. 11. 2016. at 17:44, Господин Дареалис рече Сигуран сам и да сте и Ви на некима сјајни. Expand Баш тако, видиш како знаш-уз Божију помоћ. Ето нпр. једна од тих ствари је и овај форум који је био моја идеја. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука