dzo ni Написано Фебруар 1, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2017 .... једва рећина Американаца верује у исту: The fact that evolution is a touchy subject in the United States isn’t exactly news, but recent results from the Pew Research Center have indicated that, with a margin of error of +/- 3%, only about one third of American adults believe in evolution by natural selection - a process that is accepted by 99% of researchers working in the life sciences. si ponosan na 2/3 amera, ... uprkos 99% prihvaćenosti među naučnicima? Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2017 1 hour ago, о.Горан рече Хаха, у страху су велике очи... Занимљиво је да упркос систематском испирању деце бајком у школама по неким истраживањима једва рећина Американаца верује у исту: The fact that evolution is a touchy subject in the United States isn’t exactly news, but recent results from the Pew Research Center have indicated that, with a margin of error of +/- 3%, only about one third of American adults believe in evolution by natural selection - a process that is accepted by 99% of researchers working in the life sciences. http://www.iflscience.com/plants-and-animals/just-13-americans-believe-theory-evolution-natural-selection/ Ko bi reko da su dve trecine amerikanaca dileje Inace lose su ti brojke pogledaj nekad neki drugi izvor a ne prvi koji ti se zasvidja пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2017 пре 9 минута, dzo ni рече si ponosan na 2/3 amera, ... uprkos 99% prihvaćenosti među naučnicima? Kreacionisti su mnogo puta uspesno dokazali da su kod naucnih pitanja misljenja naucnika potpuno nebitna, neosnovana i iznad svega pogresna. Ako te interesuje nauka, pitaj ljude koji pored nauke nisu ni prosli... to je kreaciosniticki metod koji daje neverovatne rezultate!! Ronald and dzo ni је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Фебруар 1, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2017 .....Ako te interesuje nauka, .... ti mali..... :-) ..... da pročitaš triput knjigu Postanja..... pa se javi čiči na raport! cloudking, Avocado, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 1, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2017 пре 10 минута, dzo ni рече ti mali..... :-) ..... da pročitaš triput knjigu Postanja..... pa se javi čiči na raport! Gdje si Džo? Pozdrav, sve najbolje:-) dzo ni је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 1, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2017 пре 14 минута, cloudking рече Kreacionisti su mnogo puta uspesno dokazali da su kod naucnih pitanja misljenja naucnika potpuno nebitna, neosnovana i iznad svega pogresna. Ako te interesuje nauka, pitaj ljude koji pored nauke nisu ni prosli... to je kreaciosniticki metod koji daje neverovatne rezultate!! Cloud, što kaže Dokins kreacionisticke metod je da ponavljaju jedno te isto kao pokvarene ploce cloudking је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Фебруар 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2017 On 2/1/2017 at 18:13, cloudking рече Inace lose su ti brojke pogledaj nekad neki drugi izvor a ne prvi koji ti se zasvidja Хаха, занимљиво је да неко уопште и верује у нешто тако ступидно, али добро.... Одсуство критичког апарата код појединих, а повезано са површном ароганцијом је одувек била добра тема за иронију тако да је пратити твоје неоригиналне поруке веома симпатично... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 3, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2017 пре 24 минута, о.Горан рече Хаха, занимљиво је да неко уопште и верује у нешто тако ступидно, али добро.... Одсуство критичког апарата код појединих, а повезано са површном ароганцијом је одувек била добра тема за иронију тако да је пратити твоје неоригиналне поруке веома симпатично... A sto uvek moras da komuniciras cinicno i sarkasticno sa dozom netrpeljivosti i bezobrazluka? Ti si hriscanin covece? Pitace te sutra Isus "a be... sta si radio bre to tamo dole? A? Kakvo je to ponašanje? Šta sam ja reko Kako treba hriscanin da se ponasa prema drugima, a?" A najgore je sto ces tvarno da me nateras da postavim linkove pravih statistika koje pokazuju malo drugacije brojke... i dok ti imas samo ovaj sajt koji si naveo ja imam 10 drugih koji kazu nesto sasvim drugo... i sta onda? Da ti se smeje ceo forum? Da svi budu jos sigurniji u misljenje da si ostrasceni mladozemljas zatrovan tudjom ideologijem jer ga mrzi da misli svojom glavom? Necu to da radim... ne zanima me... al nemoj da me teras, molim te... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Фебруар 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2017 Увек сам био циничан према злонамерним и лажним идеологијама илити идолима савременог доба. Бајка заузима по том питању почасно место. Разобличити погрешну идеологију сматрам за своју дужност... Што се тиче тих статистика које си помињао поента је у томе да нигде немаш да рецимо 90% грађана САД верује у бајку упрос систематској вишедеценијској индоктринацији. Са друге стране нико не сумња у неке евидентне научне чињенице као што је гравитација или постојање атома. Што се мене тиче слободно постављај које год хоћеш линкове, увек се може постављати `контралинк` као овај нпр. Pope Francis may believe in evolution, but 42 percent of Americans do not ( https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2014/10/29/pope-francis-may-believe-in-evolution-but-42-percent-of-americans-do-not/?utm_term=.e3bc314cbee6 ) , али није то суштина... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 3, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2017 пре 4 часа, о.Горан рече Увек сам био циничан према злонамерним и лажним идеологијама илити идолима савременог доба. Бајка заузима по том питању почасно место. Разобличити погрешну идеологију сматрам за своју дужност... Ja se ne secam da te Bog na to poziva, al dobro ajde... teologija je svakako jedina stvar u koju se razumes bolje od mene, valjda... пре 4 часа, о.Горан рече Што се тиче тих статистика које си помињао поента је у томе да нигде немаш да рецимо 90% грађана САД верује у бајку упрос систематској вишедеценијској индоктринацији. Po poslednjem popisu, 90% srba veruje u bajku... пре 4 часа, о.Горан рече Што се мене тиче слободно постављај које год хоћеш линкове, увек се може постављати `контралинк` као овај нпр. Pope Francis may believe in evolution, but 42 percent of Americans do not ( https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2014/10/29/pope-francis-may-believe-in-evolution-but-42-percent-of-americans-do-not/?utm_term=.e3bc314cbee6 ) , али није то суштина... Nema potrebe da postavljam ikakve linkove... ti sam sebe demantujes bolje nego sto bih ja to ikada uradio U prethodnom postu si se hvalito time da tek 30% amera veruje u TE... a sad delis link na kome pise da 58% amera veruje u TE. Ja cak i ne moram da ti kazem da lazes... ti sam to radis u moje ime i ja sam ti na tome neizmerno zahvalan пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Фебруар 3, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2017 nego, oče Gorane.... da li je istorijska epizoda Nojeve barke važna za Int.Dizajn? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Фебруар 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2017 пре 15 часа, dzo ni рече nego, oče Gorane.... da li je istorijska epizoda Nojeve barke važna za Int.Dizajn? За ИД није, за креационизам јесте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Фебруар 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2017 пре 15 часа, cloudking рече Јa se ne secam da te Bog na to poziva, al dobro ajde... teologija je svakako jedina stvar u koju se razumes bolje od mene, valjda... Не знам на основу чега си ти то сећаш пошто се јако слабо разумеш у Библију по објективним мерилима-по твојим се вероватно разумеш. Ти се ни у ТЕ не разумеш, то се види из твојих порука, него само контрираш креационизму а ни у то се не разумеш претерано. Што се тиче опште културе боље би ти било да ме не изазиваш, мада се у случају моје маленкости иста види из многобројних порука на разним форумима. Углавном, најбоље би ти било да се прво образујеш мало више, не само путем гугла него читањем књига, па да дођеш за пар година када се колико-толико спремиш. Ово ти је добронамеран савет који знам да нећеш послушати хаха, али добро, да не кажеш после да ти нико није рекао... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Фебруар 4, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2017 Donald Trump appoints creationist college president to lead higher education reform taskforce Jerry Falwell Jr is president of the largest Christian university in the word Jerry Falwell Jr, the head of the world’s largest Christian college where biblical creationism is taught alongside the theory of evolution, is to lead Donald Trump’s taskforce on higher education reform. Mr Falwell, who was an early endorser of Mr Trump and whose backing helped secure the vital support of evangelical Christians, had been mentioned as a possible candidate as Education Secretary. But while Mr Falwell did not feel able to take on that role, he has agreed to head Mr Trump’s taskforce. He said that he had spoken with Steve Bannon, Mr Trump’s controversial and powerful advisor, http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-creationist-jerry-falwell-jr-liberty-college-higher-education-reform-taskforce-a7558061.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 4, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2017 пре 1 минут, о.Горан рече Не знам на основу чега си ти то сећаш пошто се јако слабо разумеш у Библију по објективним мерилима-по твојим се вероватно разумеш. Ти се ни у ТЕ не разумеш, то се види из твојих порука, него само контрираш креационизму а ни у то се не разумеш претерано. Што се тиче опште културе боље би ти било да ме не изазиваш, мада се у случају моје маленкости иста види из многобројних порука на разним форумима. Углавном, најбоље би ти било да се прво образујеш мало више, не само путем гугла него читањем књига, па да дођеш за пар година када се колико-толико спремиш. Ово ти је добронамеран савет који знам да нећеш послушати хаха, али добро, да не кажеш после да ти нико није рекао... Dobro... dakle pogresio sam? Bog IPAK poziva ljude na cinizam prema raznim ideologijama i poziva na razoblicavanje pogresnih ideologija? Jel to konkretno Isus trazi od svojih sledbenika ili ste sami ukapirali? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука