pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Драган Ђилас, градоначелник српске престонице поклонио је КК Партизану 20. милиона динара. Да ли је овај потез био потребан у тренутку када је у главном граду Србије сиромаштво никада веће, када људи једу из канти, спавају по улицама и парковима... Не поставља се питање коме је дао него ЧИЈЕ ПАРЕ ЈЕ ДАО и да ли је то у складу са било каквим законом. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 чињеница је да се политичари баве маргиналним стварима. али исто тако је чињеница да паре нестају на волшебан начин. имамо ми много више новца него што се показује и улаже. убише нас буџетске фирме. е сад, можда постоји фонд за спорт. чак сам сигурна да постоји. ако уложе новац у Партизан и он добро прође, онда ће се то некако и вратити. као кад је Лига Шампиона била у Бг. ту су сви профитирали:и хотели и телевизија и кафићи и хостели...права мала фабрика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 ovaj narod treba prvo da se pokaje pa onda moze ocekivati dobro..... i dok god se ne pokaje na vlasti ce biti oni koji kradu, prodaju drogu..... itd da ne nabrajam a sad da li narod, koji je bio obuhvacen komunizmom, moze da se pokaje?? to je pravo pitanje...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Jedini uspesi sprskog klubskog sporta u zadnjih 15 godina dolaze iz SD Partizan pa je ovo sasvim zasluzena finansijska injekcija i simbolicna nagrada za veliki uspeh ! Da nije Partizana tesko da bi neko u Srbiji imao motiv da se bavi sportom a ovako ima li smo Ligu Sampiona u fudbalu i svake godine najace evropsko kosarkasko takmicenje i u Srbiji ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Ako je dao iz svog dzepa ( ) onda se moze reci "poklonio".... A ovako, kada se daju pare iz javnih prihoda... hmm... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 I da! Bas me zanima koliko je odgovarajucim pravnim aktom kojim se regulise pitanje budzeta BG, predvidjeno novca za donacije, te koliko je do sada novca donirano, ko su primaoci, razlozi i pisani dokumenti o donacijama... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Кошаркашки клуб Партизан је у државном власништву. Да је у приватном, онда се ,,власт'' не би питала за финансије. Међутим, време ја да ,,власт'', барем у овом случају, награди велике резултате Партизана. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Мој скромни став - боље уложити у спорт ( превенцију наркоманије), него касније дати више за лечење наркомана! Сваки појединац који направи успех као Партизан треба бити награђен! Боље да кошаркаши буду узор тинејџерима, кад већ нису Авва Јустин, владика Николај, блажено почивши Патријарх Павле и њима слични! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Мој скромни став - боље уложити у спорт ( превенцију наркоманије), него касније дати више за лечење наркомана! Сваки појединац који направи успех као Партизан треба бити награђен! Боље да кошаркаши буду узор тинејџерима, кад већ нису Авва Јустин, владика Николај, блажено почивши Патријарх Павле и њима слични! Мислим да је и КК Црвена Звезда спортски тим и да се налази пред стечајем или ако је лакше пред гашењем. Зар није логичније да је помогао Звезди да изађе из тешке ситуације... Када се већ тако разбацује могао је мало да ''лапи'' па да поклони и неком угроженом спортском колективу или обнови неко игралиште или халу... Партизан је зарадио довољно самим пласманом на Ф4 док се на Малом Калемегдану продају кошеви да би се преживело. У сваком случају изгубио је овим потезом милион гласача у Београду (моје мишљење) И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 КК Партизан је ове године имао буџет 3 милона евра (спонзори, помоћи, итд.) а остварио је успех међу клубовима који су имали буџете од 30, 50, па и више, милиона евра. Питајмо се колико су нам играчи ,,скромни'' у односу на стране клубске играче. А када сви оду преко, да играју за стране клубове, онда као нешто нам није јасно. Зато треба уживати у овоме успеху Партизана и разумети њихову позицију, па и ове новчане помоћи. Понављам, Партизан није приватни клуб, већ државни. А када буде био, и ако буде, приватни, онда ће можда све бити лакше што се тиче финансија. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Април 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Мој скромни став - боље уложити у спорт ( превенцију наркоманије), него касније дати више за лечење наркомана! Сваки појединац који направи успех као Партизан треба бити награђен! Боље да кошаркаши буду узор тинејџерима, кад већ нису Авва Јустин, владика Николај, блажено почивши Патријарх Павле и њима слични! Мислим да је и КК Црвена Звезда спортски тим и да се налази пред стечајем или ако је лакше пред гашењем. Зар није логичније да је помогао Звезди да изађе из тешке ситуације... Када се већ тако разбацује могао је мало да ''лапи'' па да поклони и неком угроженом спортском колективу или обнови неко игралиште или халу... Партизан је зарадио довољно самим пласманом на Ф4 док се на Малом Калемегдану продају кошеви да би се преживело. У сваком случају изгубио је овим потезом милион гласача у Београду (моје мишљење) Ja sam da se pomogne i KK Crvena Zvezda naravno da treba da se spreci gasenje tog kosarkaskog kluba i ako istina i nije imao neke rezultate ali je deo SD Crvena Zvezda i jedan je od brendova ove drzave Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Odličan potez gradonačelnika! KK Partizan je za ostvarene uspehe zaslužio mnogo mnogo više od ove simbolične novčane pomoći. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Мој скромни став - боље уложити у спорт ( превенцију наркоманије), него касније дати више за лечење наркомана! Сваки појединац који направи успех као Партизан треба бити награђен! Боље да кошаркаши буду узор тинејџерима, кад већ нису Авва Јустин, владика Николај, блажено почивши Патријарх Павле и њима слични! Мислим да је и КК Црвена Звезда спортски тим и да се налази пред стечајем или ако је лакше пред гашењем. Зар није логичније да је помогао Звезди да изађе из тешке ситуације... Када се већ тако разбацује могао је мало да ''лапи'' па да поклони и неком угроженом спортском колективу или обнови неко игралиште или халу... Партизан је зарадио довољно самим пласманом на Ф4 док се на Малом Калемегдану продају кошеви да би се преживело. У сваком случају изгубио је овим потезом милион гласача у Београду (моје мишљење) Брате Покајниче, можда грешим, али видим да навијаш за Звезду, па ствараш утисак да на потез градоначелника гледаш пристрасно и не верујем да би започео тему да је ЦЗВ добила тај новац. Ја не навијам ни за кога одмах да нагласим! Ја јесам за помоћ свим спортским клубовима, не само Партизану и Звезди, зашто не би и КК Свилајнац добио неку кинту, на пример? Уместо што се улаже у непотребну биократију, треба улагати у будућност омладине! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Ја сам одрастао на Бањици. Тумарање по Раду, Звезди и Партизану научило ме је да смо сви ,,једно''. 0104_cheesy Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Odličan potez gradonačelnika! KK Partizan je za ostvarene uspehe zaslužio mnogo mnogo više od ove simbolične novčane pomoći. :smiley: da izviniš Gorane, ovaj postupak je čist populizam a la LAtinska Amerika. kao i ono snimatanje Borisa Tadića dok kao navija... gde su bili svi ti vajni ljudi pre Makabija? Gradonačelnik Đilas bio je na vlasti i u septembru kada je Evroliga otpočinjala. Gde je bio tada da finansijski podrži? Ili se čeka euforija plasmanana na F4 kada je najzgodnije za jeftini (a u stvari košta 20 MRSD) politički marketing? kov Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука