pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Мој скромни став - боље уложити у спорт ( превенцију наркоманије), него касније дати више за лечење наркомана! Сваки појединац који направи успех као Партизан треба бити награђен! Боље да кошаркаши буду узор тинејџерима, кад већ нису Авва Јустин, владика Николај, блажено почивши Патријарх Павле и њима слични! Мислим да је и КК Црвена Звезда спортски тим и да се налази пред стечајем или ако је лакше пред гашењем. Зар није логичније да је помогао Звезди да изађе из тешке ситуације... Када се већ тако разбацује могао је мало да ''лапи'' па да поклони и неком угроженом спортском колективу или обнови неко игралиште или халу... Партизан је зарадио довољно самим пласманом на Ф4 док се на Малом Калемегдану продају кошеви да би се преживело. У сваком случају изгубио је овим потезом милион гласача у Београду (моје мишљење) Брате Покајниче, можда грешим, али видим да навијаш за Звезду, па ствараш утисак да на потез градоначелника гледаш пристрасно и не верујем да би започео тему да је ЦЗВ добила тај новац. Ја не навијам ни за кога одмах да нагласим! Ја јесам за помоћ свим спортским клубовима, не само Партизану и Звезди, зашто не би и КК Свилајнац добио неку кинту, на пример? Уместо што се улаже у непотребну биократију, треба улагати у будућност омладине! ...а о чему ја причам...Прочитај још који пут... Овде је битно чије је паре дао...Такође сам навео да је МОГAО ДА ПОМОГНЕ НЕКОМ УГРОЖЕНОМ СПОРТСКОМ КОЛЕКТИВУ...Не видим разлог да извлачиш из контекста нешто када већ НИСИ НАВИЈАЧ И НЕ НЕ НАВИЈАШ НИ ЗА КОГА... Из мог коментара је логичније да сам против његове власти него за кога навијам...а о томе за кога навијам можемо причати у спорту, а не овде у теми која се бави лоповлуком (моје мишљење). ДРЖИТЕ СЕ ТЕМЕ КОЈА НИ МАЛО НИЈЕ СПОРТСКА! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Драган Ђилас, градоначелник српске престонице поклонио је КК Партизану 20. милиона динара. Да ли је овај потез био потребан у тренутку када је у главном граду Србије сиромаштво никада веће, када људи једу из канти, спавају по улицама и парковима... Не поставља се питање коме је дао него ЧИЈЕ ПАРЕ ЈЕ ДАО и да ли је то у складу са било каквим законом. Ово је право питање али одговор лежи у политичким поенима а не у људскости и несебичном давању а у политици све функционише реципрочно и зашто би он , Ђилас , давао за тако нешто када ту нема никаквих односно веома мизеран број гласова у односу колико има код навијача . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Драган Ђилас, градоначелник српске престонице поклонио је КК Партизану 20. милиона динара. Да ли је овај потез био потребан у тренутку када је у главном граду Србије сиромаштво никада веће, када људи једу из канти, спавају по улицама и парковима... Не поставља се питање коме је дао него ЧИЈЕ ПАРЕ ЈЕ ДАО и да ли је то у складу са било каквим законом. Ово је право питање али одговор лежи у политичким поенима а не у људскости и несебичном давању а у политици све функционише реципрочно и зашто би он , Ђилас , давао за тако нешто када ту нема никаквих односно веома мизеран број гласова у односу колико има код навијача . tanning smil41cb5615a0b72.gif И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 da izviniš Gorane, ovaj postupak je čist populizam a la LAtinska Amerika. kao i ono snimatanje Borisa Tadića dok kao navija... gde su bili svi ti vajni ljudi pre Makabija? Gradonačelnik Đilas bio je na vlasti i u septembru kada je Evroliga otpočinjala. Gde je bio tada da finansijski podrži? Ili se čeka euforija plasmanana na F4 kada je najzgodnije za jeftini (a u stvari košta 20 MRSD) politički marketing? Ja ipak mislim da se ne radi o populizmu, niti o političkom marketingu. O kakvom populizmu ili političkom marketingu može biti reči ako je tačno ono što Pokajnik83 na ovoj temi tvrdi: da je Đilas ovim potezom izgubio čak milion glasača samo u Beogradu 0202_238? Zanemarljiv je broj ljudi koji će zbog ovakvih poteza promeniti svoje mišljenje o Tadiću ili o Đilasu. Sportske klubove treba definitivno što pre privatizovati, a dok se to ne desi za postignute rezultate treba ih u skladu sa mogućnostima nagrađivati, jer je njihov uspeh ujedno i uspeh ove zemlje, tj. grada. E sad... ako neko smatra da se radi o lopovluku, o nezakonitom postupanju gradonačelnika i sl.: tužite čoveka i prepustite sudu da o tome odlučuje. Da su takve optužbe imalo osnovane opozicija o tome sigurno ne bi ćutala. Да ли је овај потез био потребан у тренутку када је у главном граду Србије сиромаштво никада веће, када људи једу из канти, спавају по улицама и парковима... Devedesetih je siromaštvo bilo mnogo veće nego danas. Krivci za siromaštvo sasvim sigurno nisu oni koji ( u skladu sa svojim ovlašćenjima i mogućnostima ) finansijski pomažu sport i sportiste. 20 miliona dinara predstavlja gotovo zanemarljiv udeo u budžetu grada Beograda, koji za 2010. godinu iznosi 77,3 milijarde dinara. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2010 20 miliona dinara predstavlja gotovo zanemarljiv udeo u budžetu grada Beograda, koji za 2010. godinu iznosi 77,3 milijarde dinara. 200000 eura je zanemarljivo??? Kome?? KRIZA JE OGROMNA! Ja i moja porodica zivimo u Beogradu, rodjen sam u Beogradu i mogu ti reci da se ne secam da je ikada bilo gore. Postoji ministarstvo za sport i ono treba da daje donacije. Ne znam zasto Djilas to radi? Mogu ti reci da su u mom okruzenju ljudi besni zbog ovoga sto je uradio (medju njima i navijaci Partizana kao i clanovi DS-a)... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 200000 eura je zanemarljivo??? Kome?? KRIZA JE OGROMNA! Ja i moja porodica zivimo u Beogradu, rodjen sam u Beogradu i mogu ti reci da se ne secam da je ikada bilo gore. Bilo je i mnogo gore, ali ti verovatno nemaš dovoljno godina da bi se toga sećao. A kada već govorimo o krizi... verujem ja da ekonomska situacija u Beogradu danas nije sjajna, ali je i dalje neuporedivo bolja u odnosu na neke druge delove Srbije ( primeri : http://www.srbijanet.rs/vesti/drustvo/42737-nis-grad-sa-300000-stanovnika-i-samo-43000-zaposlenih.html , http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/183601/Rade-za-dva-hleba-dnevno ). Na jugu Srbije "srećnici" koji imaju posao rade za nekih 100-150 evra, a nezaposlenost je daleko veća nego u Beogradu i Vojvodini. Postoji ministarstvo za sport i ono treba da daje donacije. Ne znam zasto Djilas to radi? Mogu ti reci da su u mom okruzenju ljudi besni zbog ovoga sto je uradio (medju njima i navijaci Partizana kao i clanovi DS-a)... Ja nisam navijač, niti član neke političke partije, ali i dalje smatram da čak i u vreme krize treba pomagati uspešne klubove i da to nije na štetu socijalno najugroženijih građana. E sad... svako od nas ima pravo na sopstveno mišljenje, kao i pravo da na izborima uskrati podršku ljudima čije delovanje smatra štetnim za društvo. idea Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука