Гости Guest Написано Новембар 7, 2016 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Georgije Kovačević student je Bogoslovije a večeras se predstavio i pred žirijem muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" i oduševio sve! Naime, kada je je Milan Kalinić izašao na scenu, saopštio je svima da je Georgije student Bogoslovije. Samo Aleksandra Radović nije dala svoj glas posle prve otpevane numere. "Divno si otpevao. Pevao si kao frontmen grupe ”Legende”. Baš si poseban i lepo izgledaš i lepo pevaš", rekla je Dara. "Nije to uopšte lagan fakultet. Oni moraju da zanju da pevaju više različitih glasova. To je ozbiljno pevanje. Znala sam da ćeš biti sjajan i drugačiji", oduševljena je bila Dragana. Zorica Brunclik zamolila je takmičara da otpeva akapela refren, nakon čega se na kraju ipak podigla i Aleksandra. "Pevanje koje je on učio, nema muziku. Morala sam da čujem boju", uživala je Zorica. "Činjenica je da glas nabolje pliva sam. Kada govorimo o sveštenstvu, ja ne volim da ih zovem popovi. Mnogi od nas bi se postideli kada bi čuli kako oni pevaju. Ne postoji "popovsko pevanje". Postoji dobro i loše. Tvoji životni pozivi ne treba i ne mora da se kose", rekla je Aleksandra. Druga pesma kojom se predstavio Gregorije bila je numera grupe EKV "Ti si sav moj bol". "Kako sam te prepoznala kao talenat", rekla je Zorica uz osmeh. "Neverovantno", bila je pod utiskom Dragana Mirković. "Činjenica je da tebi ovo bolje leži od one prve pesme koju si pevao. I ja želim da ti pomognem ukoliko je ovo ono što ti zaista želiš. Sve najlepše ti želim", rekla je Aleksandra. "Ti hoćeš nama hleb da uzmeš, čoveče! Ako je ovo ono čime želiš da se baviš, onda zaboravi na ono", rekao je Šaban i zapevao crkvenu muziku u čemu su mu se pridružile i kolege. "Niste loši oče Šabane", našalio se Milan Kalinić. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 За мој укус, отпевао је Халида заиста коректно, али Младеновића брате је искарикирао, и истењао се за медаљу... Има огромну ширину и потенцијла гласа, али боље да се држи народне музике, или бар нека поради на дисању када пева нешто "тврђе"... Иначе, није што ми је земљак, и такође, колега теолог, али ево како пева још један "поп"... И тако... Теолози нам наступају по шоуима и певају е да би зарадили за живот... александар живаљев and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 13 minutes ago, Милан Ракић рече И тако... Теолози нам наступају по шоуима и певају е да би зарадили за живот... Аурор, александар живаљев, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Kad da Vladika blagoslov ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 3 hours ago, Милан Ракић рече За мој укус, отпевао је Халида заиста коректно, али Младеновића брате је искарикирао, и истењао се за медаљу... Има огромну ширину и потенцијла гласа, али боље да се држи народне музике, или бар нека поради на дисању када пева нешто "тврђе"... Иначе, није што ми је земљак, и такође, колега теолог, али ево како пева још један "поп"... И тако... Теолози нам наступају по шоуима и певају е да би зарадили за живот... Их, бре Милане... Па где поредиш пиле и петла. Овај мали је баш оно жутокљун и од њега не мо`ш очекивати зрелост. Душица, види се да је неискварено чедо решено да заради паре поштено, а не ко његове (много) старије колеге. А овог твог земљака свашта прегазило. Види се, и неки владика као да му је стао на жуљ. Баца чифте к`о дивљи... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 20 minutes ago, Aurelije рече Kad da Vladika blagoslov ... Meni moj nikad ne bi dao . Aurelije and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 33 minutes ago, Arsenija рече Meni moj nikad ne bi dao . A rodila te majka da budes pevaljka. Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Управо сада, Pontifex Emeritus рече што народ каже- нашао је цркву где ће богу да се моли Можда човек доследно следује старцу Силуану - држи ум у Аду и не очајава...Конкретно и коректно ("по правилу", што би рекао апостол) се бори. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 40 minutes ago, Aurelije рече A rodila te majka da budes pevaljka. Samo kažem . Aurelije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 16 hours ago, Aurelije рече A rodila te majka da budes pevaljka. Ma nije ... ... Ja sam antisluhista . Samo kažem Aurelije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 8, 2016 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 NIsam znao da je Pavle studirao teologiju. Odlican pevac, navijao sam za njega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 8, 2016 Гости Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Него, јутрос на Литургији ме апостол асоцирао на Георгија (грч. Земљорадник): 2Тим 2: 5 Ако се ко и бори, не добија вијенац ако се не бори по правилу. 6 Земљорадник који се труди треба први да окуси од плодова. 7 Разуми шта говорим; а Господ нека ти даде разборитост у свему. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука