3006 Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Пошто нисам успео да пронађем овакву тему на форуму (што ме чуди) да пробамо овако... Дакле, пожељне фотографије, искуства, што са тренутним што са претходним љубимцима, ако имате жељу да неког поклоните итд. Да почнем са мојом екипом (нису ни пси ни мачке ) Ништа ме не питајте, сплет околности... Ненад Р., Juanito, Лапис Лазули and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Ovo je moja Kiki Ненад Р., АлександраВ, БанеЛ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Malena (ljubav moja najveća) Mačak koji nema ime, a zovemo ga svakako Ovaj bude vani u dvorištu, nije naš ali mi ga hranimo i mazimo i volimo I imam još i hrčka, ali nemam fotografiju. Hrčka zovemo Taliban, jer je Sirijski hrčak 3006, ВИЛМА, БанеЛ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Имао сам их много, више мачака него пса , али сада немам ни једног љубимца. 3006, петица за тему. АлександраВ, 3006, БанеЛ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Ја сам прву корњачу добио када сам купио кућу, била у дворишту и стари власник није хтео да је однесе. Касније је она нестала (најверовтније неко украо) па добијем једну од ујака (нашао у шуми), то је она велика. Пошто људи знају да имам корњачу, неке комшије пронађу ону малу па је донесу, како кажу да ожене Коју (тако зову велику). Е сад, још нисмо утврдили да ли је веза могућа или су истог пола, па нам џаба работа... А зец - стандардна прича, док је био мали био "сладак", па кад је порастао и досадио дошао код мене на чување... Ненад Р., БанеЛ, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 On 19. 10. 2016. at 12:23, Биљана рече I imam još i hrčka, ali nemam fotografiju. Hrčka zovemo Taliban, jer je Sirijski hrčak Expand АлександраВ, Ненад Р., БанеЛ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Ево мог задњег љубимца који сам имао. Одхрањен на цуцлу, имао је и превише поверења у људе и ишао је за њима. Неколико пута сам га враћао и на крају је нестао, отишао је за неким.Сви смо га у кући волели бринули о њему и затварали током ноћи Никада нећу заборавити тај сјај у његовим очима, што се и на фотографији види. АлександраВ, Kaludjerovic Sreten, -Владимир- and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Imala sam mačka . Zvao se Dragomir . Baba ga nije podnosila tako da je završio na selu gde je jedno vreme uspešno hvatao miševe ... ali mu se ubrzo zatim gubi svaki trag ... 3006, БанеЛ, Ненад Р. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Pas mi je preminuo zbog trovanja . To smo svi teško podneli ... Sada bih volela da imam psa ... istog takvog . АлександраВ, 3006, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 On 19. 10. 2016. at 13:45, Arsenija рече Imala sam mačka . Zvao se Dragomir . Expand Оригинално име Само да није Марко, чини ми се нема мачка који се не зове тако... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 On 24. 10. 2016. at 10:30, 3006 рече Оригинално име Само да није Марко, чини ми се нема мачка који се не зове тако... Expand Da . Ja uvek zivotinjama dajem tako neobicna i smesna imena . Naime ... cesto hranim macke koje dolaze kod nas u dvoriste ... Uvek im sipam mleko u posudicu , one znaju koju ... Nedavno se desilo to da je baba na terasi ostavila neke crvene suve punjene paprike , zapecene u pekacu , punjene specijalnom kominacijom mesa , sa komadicima res pecene slanine ... valjda da se ohlade ... Izgledale su fantasticno .... Macak iz komsiluka je to namirisao , skocio i pojeo dobar deo ... ... Naravno , sve je moralo da se baci .... Zato mi vise i nemamo macku . 3006 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 Слична тема већ постоји, покушаћу да пронађем и старије издање,ако успем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 Погледајте само ово, просто невероватно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2016 On 24. 10. 2016. at 11:00, мирођија рече Слична тема већ постоји, покушаћу да пронађем и старије издање,ако успем. Expand Пребаците онда све тамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука