Jump to content

Наши кућни љубимци

Оцени ову тему

3006

Препоручена порука

Пошто нисам успео да пронађем овакву тему на форуму (што ме чуди) да пробамо овако...

Дакле, пожељне фотографије, искуства, што са тренутним што са претходним љубимцима, ако имате жељу да неког поклоните итд.

Да почнем са мојом екипом (нису ни пси ни мачке :))

10649839_841329652567805_347510633338950

malacnc.jpg

one.jpg

Ништа ме не питајте, сплет околности... :)))

Подели на овим сајтовима

vypnbo.jpg 

Malena :) (ljubav moja najveća) 

30vocqd.jpg 

Mačak koji nema ime, a zovemo ga svakako :) 

2rfgaxj.jpg 

Ovaj bude vani u dvorištu, nije naš ali mi ga hranimo i mazimo i volimo :) 

I imam još i hrčka, ali nemam fotografiju. Hrčka zovemo Taliban, jer je Sirijski hrčak :D 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Имао сам их много, више мачака него пса , али сада немам ни једног љубимца.

3006, петица за тему.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ја сам прву корњачу добио када сам купио кућу, била у дворишту и стари власник није хтео да је однесе. Касније је она нестала (најверовтније неко украо) па добијем једну од ујака (нашао у шуми), то је она велика. Пошто људи знају да имам корњачу, неке комшије пронађу ону малу па је донесу, како кажу да ожене Коју (тако зову велику). Е сад, још нисмо утврдили да ли је веза могућа или су истог пола, па нам џаба работа...

А зец - стандардна прича, док је био мали био "сладак", па кад је порастао и досадио дошао код мене на чување...

Подели на овим сајтовима

Ево мог задњег љубимца који сам имао.

DSCI2227

Одхрањен на цуцлу, имао је и превише поверења у људе и ишао је за њима. Неколико пута сам га враћао и на крају је нестао, отишао је за неким.Сви смо га у кући волели бринули о њему и затварали током ноћи:(

Никада нећу заборавити тај сјај у његовим очима, што се и на фотографији види.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Imala sam mačka . Zvao se Dragomir . Baba ga nije podnosila tako da je završio na selu gde je jedno vreme uspešno hvatao miševe ... ali mu se ubrzo zatim gubi svaki trag ...  

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 24. 10. 2016. at 10:30, 3006 рече

Оригинално име :)

Само да није Марко, чини ми се нема мачка који се не зове тако...

Expand  

Da . :D

Ja uvek zivotinjama dajem tako neobicna i smesna imena . 

Naime ...  cesto hranim macke koje dolaze kod nas u dvoriste  ... Uvek im sipam mleko u posudicu , one znaju koju ...  Nedavno se desilo to da je baba na terasi ostavila neke crvene suve punjene paprike , zapecene u pekacu , punjene specijalnom kominacijom  mesa , sa komadicima res pecene slanine ... valjda da se ohlade ... Izgledale su fantasticno ....  Macak iz komsiluka je to namirisao , skocio i pojeo dobar deo ...  :smeh1: :smeh1: :smeh1: ...  Naravno , sve je moralo da se baci .... 

Zato mi vise i nemamo macku . 

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...