Ненад Р. Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Ево једног видеа који се бави том проблематиком. -Владимир-, Џуманџи, Debora and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Sve je ovo strašno, međutim ja uopšte ne sumnjam da već imaju pripremljen dnk pčele i ko zna čega još, kako bi ih klonirali. Uf. Ne znam šta o tome da mislim... :/ S jedne strane - igraju se Boga, s druge strane ako će to pomoći da preživimo... ne znam. Najgore u svemu ovome je što se neće zaustaviti samo na kloniranju.. nego će praviti svetleće pčele (imamo već svetleće mačke), pa će ukrstiti pčelu i majmuna... i tako... smak sveta je blizu, blizu! Ненад Р., Sanja Т. and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Да има већ би га применили. Најстрашније ствари су те ствари што се дотле иде у искориштавању пчеле у потпуности губе оно што су раније имале.Разни материјали (да може у пластичну кесу би је спаковали) само не оно природно што где су боравиле милионима година. Не гледа се на пчеле као живо биће, већ на роба и срество за што већу зараду. Када се додају сви остали фактори ( промена климе, уништавање природне средине, природних станишта, медоносног биља, превелика употреба срестава за заштиту биља, лакши пренос болести због селидби кошница са једно на друго место, намерно тровање пчелињих заједница, појава нових штеточина пчела и тако даље), долази се до тога да просто нема фактора који не утиче негативно на пчелу. АлександраВ, Sanja Т., Debora and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 24 minutes ago, Ненад Р. рече Да има већ би га применили. Ja mislim da ga imaju, čekaju zadnji čas. Imaju bitnije stvari na umu, kao što je npr. "širenje mira" po Siriji. E kad završe tu misiju, onda će da lansiraju udarnu vest da je mali broj pčelica nekim čudom uspeo da preživi, a dobri Ameri će da ih udome i da ih razmnožavaju... (a ovamo, kao normalna pčela, a ono ustvari pčela koja sisa krv, hvata muve i kamuflira se u komodo zmaja). Tako se to radi. Za ostalo se sve slažem što si rekao. "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 http://www.zdravasrbija.com/lat/Zemlja/Pcelarstvo/2194-MASOVNO-IZUMIRANjE-PCELA.php Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука