Зора Витас Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Зора Витас (1957.), екс џез певачица и икониписац, уметница осетљиве душе, тражи свог друга... Контакт на ел. адресу: [email protected] Караконџула, vildes, Goku and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 [email protected] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Поштована Зоро, желим да Вам у име форумаша и лично пожелим добродошлицу на наш Форум, на којем ћете се верујем пријатно осећати и испунити сва своја очекивања. RYLAH, АлександраВ, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Зоро желим вам и ја добородошлицу. Имала сам прилику да вас упознам, мада се ви мене сигурно не би сетили .Имамо и неке заједничке пријатеље. Да вам ЖРУ буде плодотворан и да нађете друга . Goku, Ina Ina, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Најзад, добро дошла на форум АлександраВ, Милан Ракић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука