Jump to content

Ich versuche, Deutsch zu lernen!

Препоручена порука

Ne znam da li ste upoznati , ali ima dosta tih audio kurseva za pocetne nivoe ...

Sta mislite , koji je tu odnos cene i kvaliteta  ?

Postoje neki jeftiniji kompleti , koji su oko 2000 din , i oni ukljucuju 4 CD-a , 1 knjigu i 1 radnu svesku sa recnikom .

:351780:

Подели на овим сајтовима

23 hours ago, Arsenija рече

Sta mislite , koji je tu odnos cene i kvaliteta

Nije to uopste skupo, sta znam za kvalitet... ja ucim preko besplatnih onlajn kurseva na duolingu i deutschakademie, oboje obuka na engleskom. To je takodje dovoljno za pocetni nivo. Gramatika ima po internetu, koga ne mrzi, i rjecnici, sve uglavnom na engleskom.

13077060_10207899921367413_6025430312451475464_n.jpg?oh=a93853bc5a7273eb68a66e9f6b4b2d94&oe=58A58F37

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Дијана. рече

Nije to uopste skupo, sta znam za kvalitet... ja ucim preko besplatnih onlajn kurseva na duolingu i deutschakademie, oboje obuka na engleskom. To je takodje dovoljno za pocetni nivo. Gramatika ima po internetu, koga ne mrzi, i rjecnici, sve uglavnom na engleskom.

To je sjajno za nekoga ko je motivisan ...

Ali meni se čini da ne bih ništa mogla da naučim bez profesora ... 

Подели на овим сајтовима

pa onda idi na kurs, onda ti je i tih 2000 bacanje para, jer ces tamo imati knjige po kojima moras raditi.

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Дијана. рече

pa onda idi na kurs, onda ti je i tih 2000 bacanje para, jer ces tamo imati knjige po kojima moras raditi.

Da , ali meni to znanje nije potrebno .

Kada bih planirala da odem negde i potražim posao u inostranstvu ili kada bi mi to znanje bilo potrebno za rad sa strancima ovde ,sigurno bih upisala nešto od tih  kurseva ... Za sada , nemam ni plan , ni put , a ni cilj .... kao ni novac za ulaganje u znanje bez praktične promene . 

Na žalost .

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Some Hints on How to Guess Gender of German Nouns

it is possible to recognize the gender of most nouns just by looking at their form, and usually it is the ending that tells you the gender.

http://languagelearningbase.com/88688/some-hints-on-how-to-guess-gender-of-german-nouns

The Four German Noun Cases

Nominative, Genitive, Dative, and Accusative

The four German cases are the nominative, the genitive, the dative, and the accusative. You can think of these as the subject, possessive, indirect object and direct object in English.

http://german.about.com/od/grammar/fl/The-Four-German-Noun-Cases.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...