Милан Ракић Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 У плавом је попадија, оца Ивана. Драгана. А Ленка ти је са Парадоксом на слици... Њих две саме Arsenija, Mилена КШ, Јелена011 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 1 hour ago, JESSY рече јеси ли и ти била тамо...? Јес ај ем Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 53 minutes ago, Јелена011 рече Ja prepoznajem samo Danijelu,Paradoksu, Draleta i ako me ne izdaju oci Vladimira. Lenka jel si ti za pevnicom u plavom? Ajte malo imena Била сам и ја за певницом, крила сам се иза друге попадије, Сање Није ме Данијела уФатила Драшко је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 1 hour ago, Драшко рече Nadam se da hocemo Hvala vam na gostoprimstvu Tebi Jeco isto hvala sto si dosla pored svih obaveza Ју, зашта хвала, таман посла Ја сам се баш радовала, него жао ми је што сам морала брзо да одем (деца болесна, муж морао на посао а ја под температуром...) Ако Бог да, биће боље следећи пут Драшко, Sanja Т. and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 25, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Kakvi su vam utisci vas koji ste bili ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Ko je Gospodja za pevnicom u sivoj dugoj suknji ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 55 minutes ago, R2D2 рече Kakvi su vam utisci vas koji ste bili ? Ja sam se baš oduševila zajednicom koja je u parohiji stvorena. A lep je i krajolik -Владимир- and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2016 Blago vama...svi ste mi lepi Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука