drvce Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 1 hour ago, Човек Жоја рече Како понудити клинцима здраву алтернативу, како им "ући у главу"? Klinci su ti koji daju alternative, malo ko voli da mu stranci ulaze u glavu. Nisu klinci sami sebi ponudili narkotike, sekte i razno, to je deo okoline koju su nasledili. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 16 hours ago, drvce рече Klinci su ti koji daju alternative, malo ko voli da mu stranci ulaze u glavu. Nisu klinci sami sebi ponudili narkotike, sekte i razno, to je deo okoline koju su nasledili. Сори што тек сад реплицирам, обавезе. А у суштини и није реплика. Управо сам на уму имао те ејлијене који клинцима улазе у главу са којекаквим бесмисленим будалаштинама. Од породице, политике, медија...дугачак је списак тровача. Хоћу рећи, кад ја кажем "како клинцима ући у главу" (под наводницима) заправо мислим на то како им прићи, са којом причом, и заштитити их од те околине, усмерити их на праву страну, да би онда они сами по себи и својој вољи могли себи изабрати алтернативу. Никако нисам мислио на неки соц. инжењеринг о обликовање младог мозга унутар неких споља дефинисаних оквира. Принципијелно ту поменута прича заправо и не помаже много, она се може употребити као добро помоћно средство. Требало би давати ваљане, позитивне примере, што својим животом што указујући на друге. Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2016 Koji su uslovi da se neka verska zajednica prizna od strane države i šta to priznanje praktično znači ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука