Снежана Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 3 minutes ago, Natasa. рече Pa to "šta će reći selo" je već odlika te sredine . па јесте, али су понели ј понели са собом. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 3 minutes ago, Џуманџи рече Можда није садо-мазохистички настројена. Како се оно вели - ко није за себе, није ни за другога. Mejbi bajbi,što znam ja. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Elem materijalno se obezbediti je deset puta lakše na selu nego u gradu. O zdravlju sredine za porodicu da ne počinjem... problem je što takozvani malograđanski mentalitet dominira upravo ovde u gradu pa se jedno zove čist i fin posao a drugo mučenje... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 8 minutes ago, Kratos рече Pa realno kad se pogleda te velike gradske sredine,poput Beograda i drugih metropola i jesu ludnice u kojima ljudi stalno jure ko muve bez glave,pod konstatnim stresom i presijom.Vrlo psihički nezdrava sredina.Nema šta to bilo koga da vređa,to pričaju i sami ljudi iz Beograda. Pa jeste, neko može, a neko ne može to da podnese. Postoji dvostruki aršin-ovaj prostak ispsuje i stvarno izvredja stanovnike jednog grada je cool, a kad bi neko iz grada otišao u selo i tako psovao ispao bi snob, ovakav, onakav. Ja otvoreno kažem da ne bih živela na selu (stvarno selo, ne baštica prigradskog naselja, nego kokošinjac, štala, lopata), bez ikakve namere da uvredim nekog, optuže me za snobizam, ti pustiš prostačinu koji otvoreno vredja i psuje I to je ok. Pritom, svi koji maštaju o selu, žive u gradu, nebitno da li je Bg ili bilo koji drugi, nemaju nameru da odu i da se late motike. Izvinite, ali meni je to licemerje. Sedite u gradu, manjem ili većem, ne dižete ništa teže od kašike i ne valja grad. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 1 minute ago, LogosAgape рече Elem materijalno se obezbediti je deset puta lakše na selu nego u gradu. O zdravlju sredine za porodicu da ne počinjem... problem je što takozvani malograđanski mentalitet dominira upravo ovde u gradu pa se jedno zove čist i fin posao a drugo mučenje... Čoveče, ti živiš u Beogradu . Shvataš koliko je to pljuvanje po sebi? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 14 minutes ago, Џуманџи рече Можда није садо-мазохистички настројена. Како се оно вели - ко није за себе, није ни за другога. Nisam sado-mazo, apsolutno ne volim bol, ni da trpim ni da nanosim drugom . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 3 minutes ago, Natasa. рече Pa jeste, neko može, a neko ne može to da podnese. Postoji dvostruki aršin-ovaj prostak ispsuje i stvarno izvredja stanovnike jednog grada je cool, a kad bi neko iz grada otišao u selo i tako psovao ispao bi snob, ovakav, onakav. Ja otvoreno kažem da ne bih živela na selu (stvarno selo, ne baštica prigradskog naselja, nego kokošinjac, štala, lopata), bez ikakve namere da uvredim nekog, optuže me za snobizam, ti pustiš prostačinu koji otvoreno vredja i psuje I to je ok. Pritom, svi koji maštaju o selu, žive u gradu, nebitno da li je Bg ili bilo koji drugi, nemaju nameru da odu i da se late motike. Izvinite, ali meni je to licemerje. Sedite u gradu, manjem ili većem, ne dižete ništa teže od kašike i ne valja grad. Koliko ja vidim tebe tu najviše iritira to čišćenje izmeta. Pa šta je tu tebi čudno što je lik sa snimka prost.Ljakse čovek,provincijalac nije iz Bg ebga. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 ja se u gradu bavim ekologijom da bi oni koji podnose ovu ludnicu mogli da prežive uprkos sebi i zatucanim shvatanjima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Управо сада, Kratos рече Koliko ja vidim tebe tu najviše iritira to čišćenje izmeta. Pa šta je tu tebi čudno što je lik sa snimka prost.Ljakse čovek,provincijalac nije iz Bg ebga. Ne iritira me čišćenje izmeta koliko romantizam i licemerje. Nema veze što nije iz Bg-a, može da bude iz daleke zabiti i gospodin čovek, čemu uvrede. Ljudi žive i van njegovog sela u mnogo većim sredinama nego Bg, neko može da podnese taj pritisak, neko ne može, nema potrebe za uvredama. I taj dvostruki aršin-ljakse ispljuje grad,on je cool, neko iz grada to da uradi na selu ispao bi sačuvaj Bože, snob, arogantan, uobražen, šta sve ne. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 3 minutes ago, LogosAgape рече ja se u gradu bavim ekologijom da bi oni koji podnose ovu ludnicu mogli da prežive uprkos sebi i zatucanim shvatanjima Je l? I ja isto se bavim ekologijom . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 super ajmo da posadimo poneko drvo umesto što sadimo tastere Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Управо сада, LogosAgape рече super ajmo da posadimo poneko drvo umesto što sadimo tastere Svakako . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Grizzly Adams, Neša_, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 14 minutes ago, Kratos рече Odličan savet Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 7 hours ago, Natasa. рече Čovek treba da bude svestan za šta jeste a za šta nije. Ne znam zašto se to tretira kao snobizam. Može tebe selo da privlači koliko god hoće, ali za šta stvarno jesi se vidi kad počneš da kopaš, muzeš i čistiš po kokošinjcima i štalama. Ne mislim na ona sela koja su ustvari prigradska naselja, gde ljudi imaju neke baštice, gde stvarno uživaju van gradske buke, pa se odvezu kolima na posao. Mislim na pravo selo, sa stvarnim seoskim načinom života-ustaješ sa petlovima i radiš ceo dan. Da je to toliko super, ne bi svi pobegli odande, i muško i žensko. Ako si primetila na studijama, što je dalja zabit, to je bolji student, ne zato što silno voli nauku, već da se ne vrati. I obično se ne vrate...i nema to veze sa snobizmom, jednostavno to ne žele i imaju izbor da odu. Svi mi možemo da napravimo izbor ... To je sloboda ... Ko uci ... sebi uci i sledi svoje snove ... ima svoj put , svoje talente , motive , ciljeve ... kako god... Život na selu ne podrazumeva samo uzgoj životinja i čuvanje ovaca na livadama ... Već je to lični izbor ljudi koji imaju zemlju ... tj. imanje ... Ko nema zemlju , nema šta da ostavi ni koga da izneveri ... Jer ta zemlja je nasledje u pravom smislu te reci ... Tako da o takvim životu može da razmišlja onaj ko ga realno živi i ko može da napravi paralelu ...i može da napravi izbor ... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука