Jump to content

Napadnuti na Uskrs

Оцени ову тему

Препоручена порука

Браћо у Христу

Срећан вам највећи празник нас хришћана

ХРИСТОС ВОСКРСНУ !

Ми смо у Смедереву у суботу по завршетку мисе поново доживели да нас неке мрачне силе каменују, лупајући нам вредне уметничке витраже на нашој цркви.

Скривени мраком, и поред полиције која нас је обезбеђивала хулигани су нам нанели много штете на самој цркви али су учинили и да нам помуте радост Ускрслог Христа.

Кроз историју су обично Срби били жртве на ускршње празнике, але ето да и наше мало католичко стадо усред Србије доживи напад на сам дан празника.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 30
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Браћо у Христу

ХРИСТОС ВОСКРСНУ !

Ми смо у Смедереву у суботу по завршетку мисе поново доживели да нас неке мрачне силе каменују, лупајући нам вредне уметничке витраже на нашој цркви.

Скривени мраком, и поред полиције која нас је обезбеђивала хулигани су нам нанели много штете на самој цркви али су учинили и да нам помуте радост Ускрслог Христа.

Кроз историју су обично Срби били жртве на ускршње празнике, але ето да и наше мало католичко стадо усред Србије доживи напад на сам дан празника.

Понекад је неизбежно помало страдати. Шта да радимо сада са таквим хулиганима или безумницима? Да се ухапсе, казне - свакако.

Можда је неукусно рећи са позиције другога, али ипак, покушајте да отрпите уздајући се у Христа који је прошао, за нас, крсно страдање.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Изгледа да је и "верујем.орг" нападнут на ускрс...јел зна неко нешто... Hristos vaskrse

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Изгледа да је и "верујем.орг" нападнут на ускрс...јел зна неко нешто... Hristos vaskrse

Значи, стварно нешто не штима. Код мене је као у зони сумрака, као да сам једини на форуму. Све теме стоје, нико не пише, једино сам ја присутан. Страшно.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ja sam probao par puta i vidim da "Verujem" ne radi, onda se setih da ste svi ovde. Znači

Није нападнут, доживотно си банован.  Hristos vaskrse

forum je banovan, neki haker?

Ma Milane nismo navikli da nas napadaju na praznike. Siguran sam da će ih uhapsiti, prošli put samo zahvaljujući mojoj intervenciji su prošli sa blagom kaznom, sad mi žao što smo ovako lepe i vredne vitraže stavili na crkvu. Trebali smo rešetke i metalne žice. Danas me  kritikovali zbog čega sam podržao ideju da se tako vredne stvari stavljaju na fasadu. Rekoh  da nisam ni sanjao da će nekome pasti na pamet da napada na hram sv. Jovana Krstitelja.

Primetio sam da je bilo podrugljivih osmeha, ali sad je šta je.  

Подели на овим сајтовима

Браћо у Христу

ХРИСТОС ВОСКРСНУ !

0203_cool!:) vaskrse!

Mnogo je ružno da se na ovakav praznik dešavaju takve stvari.

Na stranu materijalna šteta,ali takva drskost se najprije može nazvati kukavičlukom.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Изгледа да је и "верујем.орг" нападнут на ускрс...јел зна неко нешто... :)

Значи, стварно нешто не штима. Код мене је као у зони сумрака, као да сам једини на форуму. Све теме стоје, нико не пише, једино сам ја присутан. Страшно.

Предукус пакла  0203_cool

Сви су ту, а нема никог...  0442_feel

Подели на овим сајтовима

Завиша, ти што извршили насиље над вашом црквом не воле ни своју цркву, буди сигуран у то.

Ništa meni nije čudno, muslimani su koristili baš trenutke kad su se pravoslavni opuštali za praznike da ih napadnu, isto je i Beograd doživeo bombardovanje na Uskrs, sad je u Jeruzalemu bilo više izraelskih policajaca koji su tukli i maltretirali vernike, nego samih vernika, ali nisam ni sanjao da će tako nešto da se desi u Srbiji na praznik.

Predhodni put su napali kad je na  kosovu Amerika proglasila nezavisnost. Letelo kamenje, a pored  grada vijaju američke zastave na jarbolima i niko se ne usudi da ode i proba da ih skine. Iritira me  što se u ime nekakvog mira, odnosno ekumenizma zataškava da su pravoslavni tamo gde su manjina izloženi napadima kao i da su česti napadi na nas ovde.

Prete da će da me udave u česmi na trgu to ima znači 1km , aj sad koja je to  logika a Dunav im na 10m od crkve. Ko da ide ceo km da bi ga davili.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...