Jump to content

Milan Ćirković - emisija Kvarkovi

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

• 5 months later...
  • 1 year later...

Na Kvark sam slucajno nabasao svojevremeno u gostima (vec sam se uveliko odvikavao od televizije) i vidim nekog celavog tipa u kariranom sakou kao pajac, pa jos sa govornom postapalicom nekom zbrzanom kako mnogo zanimljivo prica sa Zoranom Zivkovicem! Odmah sam se zaljubio.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Na Kvark sam slucajno nabasao svojevremeno u gostima (vec sam se uveliko odvikavao od televizije) i vidim nekog celavog tipa u kariranom sakou kao pajac, pa jos sa govornom postapalicom nekom zbrzanom kako mnogo zanimljivo prica sa Zoranom Zivkovicem! Odmah sam se zaljubio.

Legendarno mislimovajkakosezove, LOL. Kad pogledas da je uz svu literaturu i naucni rad on jos i strastveni gejmer + socijalni zivot jos je dobro da ima samo taj verbalni tik.

Подели на овим сајтовима

Legendarno mislimovajkakosezove, LOL. Kad pogledas da je uz svu literaturu i naucni rad on jos i strastveni gejmer + socijalni zivot jos je dobro da ima samo taj verbalni tik.

Da, bre! Cini mi se da mu je  Wizardry 8 omiljena igrica, da l u Kvarku da l u radio galaksiji je to uspeo da pomene! :D

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Da, bre! Cini mi se da mu je  Wizardry 8 omiljena igrica, da l u Kvarku da l u radio galaksiji je to uspeo da pomene! :D

Ona mu je 6. po redu na top listi. Prva je naravno Civilizacija, sto i nije cudno za naucnika i filozofa koji se na mnogo mesta bavi velikim civilizacijskim pitanjima. :)

U radio galaksiji je on cesto znao ubacivati razne stvari vezane za igre, jednom je cak i poceo rubriku vesti sa vescu da je izvesni kanadjanin presao Diablo III na najtezem nivou.  :))  :))

Njegova top lista. 

Подели на овим сајтовима

"Da je Gospod Bog dizajner kompjuterskih igara, stvorio bi, naravno, Civilizaciju." хахахах цар  :D

Само се питам, одакле му аман времена за све, како ја ништа не стижем :(:)

Паде ми напамет да би један од највећих догађаја Форума био кад бисмо га некако довели овде, за једну "питајте" тему :) Мислим кад већ има времена за све :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

"Da je Gospod Bog dizajner kompjuterskih igara, stvorio bi, naravno, Civilizaciju." хахахах цар  :D

Само се питам, одакле му аман времена за све, како ја ништа не стижем :(:)

Time management je mnogo zeznuta stvar, sam takodje ratujem sa time. Ali on je ocito nekako provalio celu stvar, kao i svi uspesni polimati kroz istoriju.

Паде ми напамет да би један од највећих догађаја Форума био кад бисмо га некако довели овде, за једну "питајте" тему :) Мислим кад већ има времена за све :D

Nikako. On naprosto nije osoba za ovakav tip foruma, kao sto mnogi od nas nisu osobe za sve vrste foruma. I to ne samo zbog nekih eventualnih incidenata sa odredjenom

ekipom na forumu, naprosto kad bi video da je politika foruma takva da se tolerise pisanje kakvo on smatra neprihvatljivim naprosto ne bi dosao. A to mora da bude dozvoljeno

ako zelimo da budemo pre svega misionarski forum.

Подели на овим сајтовима

Time management je mnogo zeznuta stvar, sam takodje ratujem sa time. Ali on je ocito nekako provalio celu stvar, kao i svi uspesni polimati kroz istoriju.

Nikako. On naprosto nije osoba za ovakav tip foruma, kao sto mnogi od nas nisu osobe za sve vrste foruma. I to ne samo zbog nekih eventualnih incidenata sa odredjenom

ekipom na forumu, naprosto kad bi video da je politika foruma takva da se tolerise pisanje kakvo on smatra neprihvatljivim naprosto ne bi dosao. A to mora da bude dozvoljeno

ako zelimo da budemo pre svega misionarski forum.

Моје скромно искуство ми говори да је кључ тајм менаџмента снага воље. А она се ваљда постиже када натерамо себе да једном, па други, па трећи пут одрадимо нешто, а не оставимо за "15 минута после"... Мислим, тако ми то изгледа у теорији :D Додуше, ко хоће да има довољно врмена, хтео не хтео мора мало да закине од контаката са људима, па и кад се тим људима то и не свиђа баш... Све у свему, фасцинантна ствар све то око организације времена...

Ја сам баш мислио да је у фазону да би му се свидело што овде малтене све може да се пише, штета. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...