Jump to content

"Неукроћене" и џангризаве жене и "егоцентрични",себични и незрели мушкарци

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Kaко се ви борите против негативних људи? И каква су ваша искуства? Ево ја нпр. имам у својој породици члана који све види црно и толико негативно гледа на све, и нико не ваља, и стално галами и урла на друге.Ја углавном игноришем, некад ми пође за руком да ме нимало не дотакне, а некад ми исцрпи сваку позитиву из мене. Молитва помаже, али ја заиста не могу да останем потпуно хладна на све то.А и жао ми да неко мој тако пропада.Има ли неко некакав приједлог како да помогнем себи и њему?

Да то је врло чест случај у породицама. Као што знаш са таквима се не може разговарати.....Заиста ту само Бог може да помогне и упорна молитва. Нарано и то избегавање сукоба и остајање "по страни" просто мара да буде наш саставни део нашег обхођења са њим....

Само молитва.....

Подели на овим сајтовима

Kaко се ви борите против негативних људи? И каква су ваша искуства? Ево ја нпр. имам у својој породици члана који све види црно и толико негативно гледа на све, и нико не ваља, и стално галами и урла на друге.Ја углавном игноришем, некад ми пође за руком да ме нимало не дотакне, а некад ми исцрпи сваку позитиву из мене. Молитва помаже, али ја заиста не могу да останем потпуно хладна на све то.А и жао ми да неко мој тако пропада.Има ли неко некакав приједлог како да помогнем себи и њему?

Молитва + стручна помоћ (ти се посаветујеш са неким психијатром нпр, имаш при СПЦ у Београђанци психијатре - бесплатно је).
Подели на овим сајтовима

čuo sam da u  Beogradhanki postoji pravoslavni psihoterapeutski centar....moj drug je išao na neke terapije....bio je oduševljen nekim starijim sve[tenikom koji je uglavnom službovao u Americi a doktorirao je psihologiju i teologiju...ne sećam se imena samo....pitaću pa ću javiti confused

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Владета Јеротић...  confused

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Јеротић више не прима пацијенте, а и што мора он.

kakav crni jerotić...ovo je sveštenik u penziji...

Дао сам га као пример  algabacaju 

a ovo je zvničan sajt

http://www.ppsc.spc.rs/

i brošura o istorijatu i radu

http://www.ppsc.spc.rs/brochura.pdf

Хвала на сајту радо ћу да прелистам сајт (или исурфам како оћете  Hristos vaskrse) леп спој психијатрије и теологије  crutches

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Хвала свима на одговорима, мало ми је далеко БГ, тј. није предалеко, али нисам у прилици да често идем тамо. Можда бих могла ја да одем, а њему не смијем ни да зуцнем о томе. Дивни сте стварно што сте се потрудили због мене, цијеним вашу помоћ. У сваком случају прегледаћу све што сте поставили. hvala

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

draga mileva, uveč ćemo se potruditi...ovaj sajt i sve je samo predlog...inače je najbolje samo molitva i molitva..... starac porfirije kaže da nismo ni svesni koliku moć ima iskrena molitva...  sFun_bat

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...