Jump to content

Предсједнички избори - Србија

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 37 минута, Paradoksologija рече

Ijuuu... nemaš pojma, moram da te vodim na neko pravo pivo...

Ах... ако већ мораш, тешка срца прихватам :pivo:

Подели на овим сајтовима

Steta sto ovaj Preletacevic ne moze da se kandiduje, pokosio bi ih sve kao prolecnu travu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, obi-wan рече

Steta sto ovaj Preletacevic ne moze da se kandiduje, pokosio bi ih sve kao prolecnu travu...

САМО ЈАКО!

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Ћириличар рече

Шта фали Јелену?

Кад би пива била политичари, Јелен би био у рангу нпр. Вулина :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Срђан Шијакињић рече

Кад би пива била политичари, Јелен би био у рангу нпр. Вулина :D

717.jpg

Подели на овим сајтовима

Што каже 'Докса, да идемо једном на неку Стелу или Пауланер, па ако ти и даље рогоња буде добар... :D

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Срђан Шијакињић рече

Што каже 'Докса, да идемо једном на неку Стелу или Пауланер, па ако ти и даље рогоња буде добар... :D

Пробао. То није пиво. То је фенси-шменси сок.

Притом кошта Бога оца.

Znači strašno.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Филозоф рече

Ljudi ja ne znam o cemu raspravljate, Heineken bio i ostao najbolje pivo bez konkurencije :D

Хајнекен је скоро најгоре холандско пиво, а са мном се слажу и Холанђани. Јесте нешто боље од Јелена, Лава и осталих брљотина из Србије, али то и није неки успех. 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Ћириличар рече

Притом кошта Бога оца.

Ок, али ја сам у последње време у фазону да пре попијем два добра, него пет кршева... :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Хајнекен је скоро најгоре холандско пиво, а са мном се слажу и Холанђани. Јесте нешто боље од Јелена, Лава и осталих брљотина из Србије, али то и није неки успех. 

Мени је Амстел горе, мада нисам сигуран да је овај Амстел на српском тржишту исти као онај у Холандији, тј. вероватно није... А и Хајнекен у Србији се пуни у Мађарској. Кажу људи да се до 2010. пунио само у Холандији, и да је био бољи него данас...

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Ћириличар рече

Цитат

Paulaner

The finest Munich art of brewing - since 1634

8uBapzZ.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...