Ћириличар Написано Фебруар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 37 минута, Paradoksologija рече Ijuuu... nemaš pojma, moram da te vodim na neko pravo pivo... Ах... ако већ мораш, тешка срца прихватам Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 18 минута, Тања1 рече Jer 90% glasača alkoholičari. Их бре,па не алкохоличари, само уживаоци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 obi-wan and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 Steta sto ovaj Preletacevic ne moze da se kandiduje, pokosio bi ih sve kao prolecnu travu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 47 минута, obi-wan рече Steta sto ovaj Preletacevic ne moze da se kandiduje, pokosio bi ih sve kao prolecnu travu... САМО ЈАКО! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 8 часа, Ћириличар рече Шта фали Јелену? Кад би пива била политичари, Јелен би био у рангу нпр. Вулина Paradoksologija and Филозоф је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 6 минута, Срђан Шијакињић рече Кад би пива била политичари, Јелен би био у рангу нпр. Вулина Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 Што каже 'Докса, да идемо једном на неку Стелу или Пауланер, па ако ти и даље рогоња буде добар... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Фебруар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 3 минута, Срђан Шијакињић рече Што каже 'Докса, да идемо једном на неку Стелу или Пауланер, па ако ти и даље рогоња буде добар... Пробао. То није пиво. То је фенси-шменси сок. Притом кошта Бога оца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 Ljudi ja ne znam o cemu raspravljate, Heineken bio i ostao najbolje pivo bez konkurencije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 6 минута, Филозоф рече Ljudi ja ne znam o cemu raspravljate, Heineken bio i ostao najbolje pivo bez konkurencije Хајнекен је скоро најгоре холандско пиво, а са мном се слажу и Холанђани. Јесте нешто боље од Јелена, Лава и осталих брљотина из Србије, али то и није неки успех. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 22 минута, Ћириличар рече Пробао. То није пиво. То је фенси-шменси сок. Притом кошта Бога оца. Ок, али ја сам у последње време у фазону да пре попијем два добра, него пет кршева... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 7 минута, Juanito рече Хајнекен је скоро најгоре холандско пиво, а са мном се слажу и Холанђани. Јесте нешто боље од Јелена, Лава и осталих брљотина из Србије, али то и није неки успех. Мени је Амстел горе, мада нисам сигуран да је овај Амстел на српском тржишту исти као онај у Холандији, тј. вероватно није... А и Хајнекен у Србији се пуни у Мађарској. Кажу људи да се до 2010. пунио само у Холандији, и да је био бољи него данас... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 пре 26 минута, Ћириличар рече Пробао. То није пиво. То је фенси-шменси сок. Цитат Paulaner The finest Munich art of brewing - since 1634 Paradoksologija, Ћириличар and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Фебруар 16, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2017 I koje ce pivo da pobedi na izborima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука