Брђа Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Коме је милији мухамед од Христа може слободно да постане турска була или да очекује девице после смрти и остале дебилности... О овоме је писао Свети Владика Николај "на три вере оком намигују а ни једну право не верују" СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Znaš kako nije prva tema da pišem o top mentalitetu hrišćana u Srbiji (ne svih naravno), da je sve što je naše iznad ostalog i zaslužuje više pažnje, poštovanja, razumevanja ne samo od nas samih, nego od celog sveta i svih ljudi, bili oni hrišćani ili ne. Mislim da bi trebao da citas Dostojevskog Bracu Karamazove i obrati paznju na Ivana. Ovo ti stvarno od srca preporucujem. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Mislim da bi trebao da citas Dostojevskog Bracu Karamazove i obrati paznju na Ivana. Ovo ti stvarno od srca preporucujem. Pa vidis Trifke meni je citanje i hobi i profesija, to sam i stidirala, knjige, to sam ja, a naravno da su na dva prva mesta tu Tomas Man i Fjodor Dostojevski, ali sta ja od njih da ucim za svoj zivot danas? Obojica su genijalni knjizevnici, najbolji romasijeri sveta, ikada, ali kakve to veze ima sa nasim zivotima danas? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Pa vidis Trifke meni je citanje i hobi i profesija, to sam i stidirala, knjige, to sam ja, a naravno da su na dva prva mesta tu Tomas Man i Fjodor Dostojevski, ali sta ja od njih da ucim za svoj zivot danas? Obojica su genijalni knjizevnici, najbolji romasijeri sveta, ikada, ali kakve to veze ima sa nasim zivotima danas? "Lako je nauciti zivotinju, lako je nauciti neukog ali je tesko nauciti onoga koji je nenaicen postao ucitelj drugima."Vladika Nikolaj Velimirovic "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 "Lako je nauciti zivotinju, lako je nauciti neukog ali je tesko nauciti onoga koji je nenaicen postao ucitelj drugima."Vladika Nikolaj Velimirovic Ovo je neka poslovica, poruka? Kakve ja veze s tim imam? A kakve pa ti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 islam je fake religija,religija bez smisla,neko je ovde naveo da muškarce u raju očekuju device,a šta je sa ženama'Gde ću ja biti?Lutati kosmosom? dovoljno je samo videti koliko muslimana posećuje sv.Vasilija Ostroškog i sv.Grigorija Kumaničkog.Zašto?Pa nemaju kome drugom da se obrate za pomoć,nema Muhameda,nema niko njihov. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Slusah nekog hafiza na youtube nedavno i kaze da ko pogine u dzihadu dobija 72 hurije, a ako pogine u vazduhu 144. Ovo cisto navodim kao zanimljivu informaciju, ako neko nije cuo a zeli da ima 144 device u dzenetu. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 islam je fake religija,religija bez smisla,neko je ovde naveo da muškarce u raju očekuju device,a šta je sa ženama'Gde ću ja biti?Lutati kosmosom? dovoljno je samo videti koliko muslimana posećuje sv.Vasilija Ostroškog i sv.Grigorija Kumaničkog.Zašto?Pa nemaju kome drugom da se obrate za pomoć,nema Muhameda,nema niko njihov. Ma Rahela ja sam napisao o tome. U raju ne postoji mesto za zene osim da zadovoljavju strast muskaraca. I taj raj nije neko mesto cistote nego pohote.Ovde mislim na muslimanski raj. Zena u Islamu je samo tu da radja decu i nista vise. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 144? šta će njegova žena reći na to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 144? šta će njegova žena reći na to? Женама није место у рају. Какав је то рај ако има жена тамо? Ни те девице нису жене него анђели који постоје да би задовољавали сексуалне прохтеве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 trifke,znači osudjena sam unapred na pakao,po islamu.Hm,pa kako da se spašavam,šta kaže Muhamed na to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 koliko sam shvatila islamski raj je mesto orgijanja.Nije ni čudo što je prikupljeno toliko sledbenika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 144? šta će njegova žena reći na to? Ne zna se tacno ni koja ce mu biti zena, ako je imao vise od jedne Moze biti da nisu razradili sve varijante. S kojim muzem ce zena uci u Dzennet? Kaze da ce tamo moci raditi sta god pozeli, pa moze naci nekog nezenju http://youtu.be/9jBL0jGazMU RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 trifke,znači osudjena sam unapred na pakao,po islamu.Hm,pa kako da se spašavam,šta kaže Muhamed na to? Znas ima ti kod njih pokreta raznoraznih i raznoraznih tumacenja kurana i hadisa. Neki to pokusavaju da tumace alegorijom. Pravo da ti kazem jesam dosta citao o Islamu ali nisam nasao odgovor kako se zene spasavaju po islamu i kakva im je nagrada u Raju. feeble је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 takodje taj fake islam mi je odbojan ( da ne kažem odvratan) i zbog odnosa prema ženama.Žene su robovi,bez ikakavog prava.Čak i da sam rodjena kao muslimanka verujem da bih vrlo brzo napustila tu veru.Uzeli su jevrejske proroke iz Tore,malo i naše i tako zakrpljeno plasirali kao njihov proizvod=Kuran. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука