Цвеле1993 Написано Април 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Кад ће књигеееееееееееееее? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Предлажем да човеку, ако ништа, бар дате попуст на књиге када будете отворили ту берзу. Па, бар је толико заслужио. 0202_238 Стварно, када ће књиге? ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Цитат Стварно, када ће књиге? Које књиге? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Цитат За недељу две, преко нашег сајта, са заиста екстра попустима. Успоставили смо сарадњу са свим релевантним православним издавачким кућама које раде са благословом Цркве. prst ka gore 31 1312_womens ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Цитат Цитат За недељу две, преко нашег сајта, са заиста екстра попустима. Успоставили смо сарадњу са свим релевантним православним издавачким кућама које раде са благословом Цркве. prst ka gore 31 1312_womens Ма знам, шалио сам се. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gifПри крају смо са паковањем књига и "берза" ће бити активна врло скоро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Цитат Цитат Цитат За недељу две, преко нашег сајта, са заиста екстра попустима. Успоставили смо сарадњу са свим релевантним православним издавачким кућама које раде са благословом Цркве. 1312_womens 31 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/confused.gif Ма знам, шалио сам се. 4chsmu1При крају смо са паковањем књига и "берза" ће бити активна врло скоро. prst ka gore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Цитат +БЕРЗА ПРАВОСЛАВНИХ КЊИГА , прва на нашем простору!,на којој више православних издавачких кућа нуде своје специјалне попусте нашем чланству форума. Знам да сам досадан, ал' докле се стигло? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Мај 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 Ево, ево... Постављено је око 100 наслова које можете поручити, ускоро ће бити све у функцији. Није лако да све дођер на своје место, а желимо да сви буду задовољни Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 2, 2010 Пријави Подели Написано Мај 2, 2010 1405_love ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 4chsmu1 sv-maksim 8084.gif girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Ја само да питам.... кад` ће та берза.... не због мене него због Цвелета. 0202_238 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0118_bleh.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Цитат Ја само да питам.... кад` ће та берза.... не због мене него због Цвелета. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0118_bleh.gif torta 0110_hahaha Цитат https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5878.msg162316/topicseen.html#msg162316 Охохо, па то је Чеки Чен! crosseo Како си брате? Како иде у град? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 11, 2010 Пријави Подели Написано Мај 11, 2010 Иде иде... па стане crosseo ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Цитат Иде иде... па стане Ciga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Цитат Цитат Иде иде... па стане takeoff Ciga Што се хигијене и чистоће тиче, једино што могу да кежем и то директно у етар, је следеће: Чистоћа је пола здравља а друга половина је штрока! klapklap bleh vrtiloptu ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука