Дијана. Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 1 hour ago, R2D2 рече Meni je Soraja vrh Са свим оним додацима и одузецима, фарбама и умецима... па онда безличност... А ја бих од вас мушких очекивала више... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 1 hour ago, R2D2 рече Meni je Soraja vrh Толико је ставила пластике у себе да је постала андроид! Знам да си слаб на роботице. Едит: Пардон! Није андроид него гиноид. Гиноид је женска варијанта. JESSY and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 7 hours ago, Arsenija рече Sta se primate , iz aviona se vidi da laze ... Ne znam kako se to vidi? Zasto ne bi mogla biti istina?? Aleksandar Ciganović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 7 hours ago, Дијана. рече Ајме, дал' је до ње ил' до новинара, али је мало нејасно у чему је штос заправо: ако је поп (свештеник, ђакон), вјероватно је био већ ожењен, а ако није био ожењен, вјероватно није био још рукоположен, ал' се нечим тако бавио... Квалитет медија и новинарства су на таквом нивоу да није пристојно коментарисати. Вриједности су нам тако поремећене да свакакве небулозе, неукуси, треба да буду забавни и да привуку читаоце... Па онда сензационализам, никад или ријетко гдје да прочиташ чланак о некој друштвеној појави, углавном само појединачни случај, по могућности што шокантнији, и онда ти дебилни наслови који треба да привуку пажњу. Koliko se razume iz teksta, ne ozenjen, ne svestenik nego prosto tzv.svrseni bogoslov, koji planira da bude svestenik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandar Ciganović Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Kao ja neki tip..Soraja javi se jos sam neozenjen Suncokret54, Драшко, kirios1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 1 hour ago, kirios1 рече Ne znam kako se to vidi? Zasto ne bi mogla biti istina?? Moglo bi da bude istina , ali nije ... Zeli da skrene paznju na sebe , pa onda izmislja tzv. zabranjenu ljubav , jer mnogi se primaju na to ... p.s. Objasnicu drugom prilikom ... Aleksandar Ciganović and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 4 hours ago, Arsenija рече Ko ? Soraja ? Meni se ona uoopste ne svidja Samo da se dopunim ... Nije ni malo seksipilna ...i izgleda kao konj ... Sutra cu vam objasniti ... Aleksandar Ciganović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Pa za deo muskog roda verovatno je san snova. Meni je to tuzno-takav njen zivot. Daj joj (a i nama)Gospode da iskreno Tebe pozna. Takve mozda pre mnogih ulaze u Carstvo, kao pokajnice samo, I guess Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 7, 2016 Пријави Подели Написано Август 7, 2016 12 hours ago, kirios1 рече Pa za deo muskog roda verovatno je san snova. Meni je to tuzno-takav njen zivot. Daj joj (a i nama)Gospode da iskreno Tebe pozna. Takve mozda pre mnogih ulaze u Carstvo, kao pokajnice samo, I guess ... salila sam se za Soraju ... Bog ce ga znati ... kakav je ovo cestit svet obmane i lazi .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 7, 2016 Пријави Подели Написано Август 7, 2016 19 hours ago, R2D2 рече Meni je Soraja vrh Нисам ваљда једини који у овоме види иронију... Драшко and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука