Jump to content

(VIDEO) SORAJA HTELA DA BUDE POPADIJA: Starleta ispričala priču o zabranjenoj ljubavi

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

1 hour ago, R2D2 рече

Meni je Soraja vrh :ok:

Са свим оним додацима и одузецима, фарбама и умецима... па онда безличност... А ја бих од вас мушких очекивала више... joooj

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, R2D2 рече

Meni je Soraja vrh :ok:

Толико је ставила пластике у себе да је постала андроид! :)) Знам да си слаб на роботице. :D

Едит: Пардон! Није андроид него гиноид. Гиноид је женска варијанта. :D

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Дијана. рече

Ајме, дал' је до ње ил' до новинара, али је мало нејасно у чему је штос заправо: ако је поп (свештеник, ђакон), вјероватно је био већ ожењен, а ако није био ожењен, вјероватно није био још рукоположен, ал' се нечим тако бавио...

Квалитет медија и новинарства су на таквом нивоу да није пристојно коментарисати. Вриједности су нам тако поремећене да свакакве небулозе, неукуси, треба да буду забавни и да привуку читаоце...

Па онда сензационализам, никад или ријетко гдје да прочиташ чланак о некој друштвеној појави, углавном само појединачни случај, по могућности што шокантнији, и онда ти дебилни наслови који треба да привуку пажњу.  

Koliko se razume iz teksta, ne ozenjen, ne svestenik nego prosto tzv.svrseni bogoslov, koji planira da bude svestenik

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, kirios1 рече

Ne znam kako se to vidi? Zasto ne bi mogla biti istina?? 

Moglo bi da bude istina , ali nije ...  Zeli da skrene paznju na sebe  , pa onda izmislja tzv. zabranjenu ljubav , jer mnogi se primaju na to ... 

p.s. Objasnicu drugom prilikom ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Arsenija рече

Ko ? Soraja ?  

Meni se ona uoopste ne svidja

Samo da se dopunim ... Nije ni malo seksipilna ...i  izgleda kao konj ...  

Sutra cu vam objasniti ...   :coolio:

Подели на овим сајтовима

12 hours ago, kirios1 рече

Pa za deo muskog roda verovatno je san snova. Meni je to tuzno-takav njen zivot. Daj joj (a i nama)Gospode da iskreno Tebe pozna. Takve mozda pre mnogih ulaze u Carstvo, kao pokajnice samo, I guess

... salila sam se za Soraju  ... 

Bog ce ga znati ... kakav je ovo cestit svet obmane i lazi .... 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...