Odahviing Написано Јул 13, 2016 Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 Ћириличар and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 13, 2016 Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 Мислим да је претерано говорити о употреби каменог алата, јер колико видим, мајмуни не обрађују нити обликују камен да би одговарао њиховим потребамa . С друге стране, ова птица... Ignjatije, александар живаљев and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 13, 2016 Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 1 hour ago, Suncokret54 рече ... пре низ година прохте ми се да, усред метрополе, гајим кокоши... једнога дана уђем, међу њих, да им очистим кокошињац... један петао, кога сам размазио, ми скочи на леђа и ноктима их раскрвари... "Иване!", "Дај сине секиру да га преваспитам!", изнесем га држећи за ноге, и положим на пањ који је био намењен за егзекуцију перади... замахнем секиром, и пре него је пала предомислим се, "Туп!" закуцам је поред саме главе злочинца... Боже Благи, Иван ми је сведок, из грла "злочинца" се отргло једно, тужно и уплашено, "Ккррроооо!"... он је знао шта му радим, вратио сам га супругама, и са сином дуго разговарао о томе... та кап знања човека, која му се чини океан, јесте океан, али океан незнања... Kaludjerovic Sreten and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 13, 2016 Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 6 hours ago, Suncokret54 рече ... тешко је из овакве реплике разумети да ли ми се ругаш, или ме подржаваш... сав сам незнање, помози ми... Ни једно ни друго. Збуњен сам и питам те - ват? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 13, 2016 Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 1 hour ago, Suncokret54 рече ... па, через чега си турио ону слику, дебелог старца који зева, ко врана на југовину... Бабу* Њена функција је да пита умјесто мене, јер то ради много боље. Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 13, 2016 Пријави Подели Написано Јул 13, 2016 1 hour ago, Suncokret54 рече ...ишо сам да проверим, јес баба, уби ме врућина... и шта пита баба, у твоје име... Бакута пита "Шта рече?" Озбиљно, не схватам поенту поста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука